Bu evliliğe devam mi tamam mi

Evlilik terapisti ne gidin,
Eşinizi sevmeye çalışın,
Cinsellik neden yok, eşiniz mi istemiyor siz mi

Merhaba.aklda hep bu soru var.tamam mi devam mi.alti senelik evli, 37 yasinda, çalışan bir bayanım.auc yaşında bir kizim da var.
Görücü usulüne benzer şekilde evlendik.ikimizin de öyle flörtü olmamıştı.daha çok evlendikten sonra tanıdık birbirimizi.hos albebinili değilim.otuz yaşına kadar sevgilim.de olmamıştı.
Evlilik sonrası pismanliklarim oldu ilk etapta.kizginlik anında şiddet hakaret vs oldu evliliğin ilk üç ayında oldu.devam ettirdim.geri dönme durumum yoktu çünkü.iki kez şiddet gördüm.sonra düzeldi.ideal bir adama dönüştü.ama şiddet hakaret olaylari sevgimi alıp götürdü.evlilik devam ettiev arkadaşı gibi.sevgi paylaşım cinsellik yok.yavan hayat.kavgalar ve iki ay önce çok asabilesti.surekli kavgalar başladı.ve ben baba evine döndüm.dondum ama burada ailemle yaşayamam.hayatim şu an daha kötü.gercekten buraya geldigine pişman oldum.babam da zaten evliliğini yürüt, benim durumum belli, maddi olarak yetemem.annen de rahatsız çocuğa bakamaz dedi.olgunlikla karşılıyorum.olabilir.ev üstüne ev olmaz.
Şimdi eşim barismak istiyor.sanirim ben de.onu sevmiyorum, hatta ona güvenmiyorum.ama evimde huzurluyum.tek başıma mumkunati yok çocuğumla rezil olacağımı anladım ortalarda.sanirim bu evliliğin yürümesi gerek.sevmeden güvenmeyen evlilik yürür mu.ya da çözüm olarak ne yapmalı.arkamda ailem.olsa bosanacagim.ama yok.tek başıma naparim çocukla.oyle çok güzel de değilim tekrar evleneyim.hadi evlendim.kizimi kimselere emanet. Edemem.tvlerdr neler dönüyor.37 yaş biri için dışarda çok da parlak adaylar yok.ne yapmali
İlla evlenmek zorunda değilsin. Kısmet bu işler. Hem kızinla beraber hayatını yaşarsın

Daha evdeki adamdan boşanmadan ikinci evlilikten falan bahsetmek hiç hoş değil.sırf evde ses olsun diye insan kendine niye işkence çektirir. Düzeltme yoluna gidin terapiste başlayın mutlaka faydası olur.ve cinsellik neden yok buda önemli

Merhaba.aklda hep bu soru var.tamam mi devam mi.alti senelik evli, 37 yasinda, çalışan bir bayanım.auc yaşında bir kizim da var.
Görücü usulüne benzer şekilde evlendik.ikimizin de öyle flörtü olmamıştı.daha çok evlendikten sonra tanıdık birbirimizi.hos albebinili değilim.otuz yaşına kadar sevgilim.de olmamıştı.
Evlilik sonrası pismanliklarim oldu ilk etapta.kizginlik anında şiddet hakaret vs oldu evliliğin ilk üç ayında oldu.devam ettirdim.geri dönme durumum yoktu çünkü.iki kez şiddet gördüm.sonra düzeldi.ideal bir adama dönüştü.ama şiddet hakaret olaylari sevgimi alıp götürdü.evlilik devam ettiev arkadaşı gibi.sevgi paylaşım cinsellik yok.yavan hayat.kavgalar ve iki ay önce çok asabilesti.surekli kavgalar başladı.ve ben baba evine döndüm.dondum ama burada ailemle yaşayamam.hayatim şu an daha kötü.gercekten buraya geldigine pişman oldum.babam da zaten evliliğini yürüt, benim durumum belli, maddi olarak yetemem.annen de rahatsız çocuğa bakamaz dedi.olgunlikla karşılıyorum.olabilir.ev üstüne ev olmaz.
Şimdi eşim barismak istiyor.sanirim ben de.onu sevmiyorum, hatta ona güvenmiyorum.ama evimde huzurluyum.tek başıma mumkunati yok çocuğumla rezil olacağımı anladım ortalarda.sanirim bu evliliğin yürümesi gerek.sevmeden güvenmeyen evlilik yürür mu.ya da çözüm olarak ne yapmalı.arkamda ailem.olsa bosanacagim.ama yok.tek başıma naparim çocukla.oyle çok güzel de değilim tekrar evleneyim.hadi evlendim.kizimi kimselere emanet. Edemem.tvlerdr neler dönüyor.37 yaş biri için dışarda çok da parlak adaylar yok.ne yapmali
Valla ne diyeceğini bilemedim.Bir ise giremezmisiniz? Çocuğu kreşe verip kreş parasını ve giderlerini babası olacak adam karşılar.Siddet varmış ne malum 2 gün sonra 3. Sayfaya düşmeyeceğiniz

Olay para değil.calisiyorum.kizimin sorumluluğu tek başıma ben de olacak.bu bir.ikincidi yalnızlık.evde ne ses olacak ne seda.tek başına kimse yapamaz.
Yahu zaten çalışıyorsun tut bir ev yasa çocuğuna. Evladin kaç yaşında bilmiyorum ama kreş veya okul yaşına göre ayarla sen işteyken. Illa eş veya ana baba mi olmak zorunda hayatında ayakta kalabilmek için.

Tekrar evlilik dusuneceginize bir işe girip çalışmayı deneseniz .Sevmediğiniz bir adamı çekmek zorunda kalmazsınız

Elin iyisi olmaz ye parasını gez toz bekarlardan tek farkın cinsellik olsun onuda kendini tatmin etmek için kullan ve işin bitince çekil kenara kendini özgüvensiz ve değersiz hissetsinn

şiddet olmasa gidin evinize sığıntı olmayın diyeceğim ama şiddet var. Ana baba zaten hayırsız. Ya gideceksin evine onu görmezden gelip huzur için çocuğun için susacak kavga etmeden yaşayacaksın ya da cesaret edip tek başına yeniden bi hayat kuracaksın. Evet kulağa çok korkutucu geliyor cesaret isteyen bişey ama o cesaretiniz yoksa eşinize dönün çocuğunuz sizi dahi istemeyen anne ve babanızla aynı evde kalmasın. O evden çıktığımda ilk işim anne ve babamla bidaha görüşmemek olurdu kesinlikle. Şiddet devam etmeyecekse bidaha deneyin. Sevmek elbette önemli ama ortada bi çocuk da var. Sevgi aşk güzel şeyler ama artık önemli olan o çocuğa huzurlu bi hayat vermek aile olmak. İleride aile anlayşını belirleyecek olan sizin ilişkiniz. Barışmak istiyor ama barışmak için ne adım atıyor eşiniz şiddet devam edecekmi tedavi olacak mı. Tedavi olacaksa son kez kabul edin o sırada birikim yapın gizlice baktınız olmuyor birikimi alıp terk edin

Parlak aday hiç bir yaş için yok artık valla. Iyi erkek demiyorum iyi insan çok az...

Ilk şiddet ardından çek git hemen boşa derdim ama devam etmiş çocuk yapmışsınız ideal bir eş oldu demissiniz. Yine de affedemeyip ev arkadaşı modunda sürdürdüğünüz için anlamsız olmuş bu düzelme. Bu sevgisizlik asabiyet yapar.

Yerinizde olsam eş kişisinde madem düzelme olmuş bu evliliğe çocuğum için gerçek anlamda şans veririm ama ev arkadaşı gibi değil.
Yeniden tanışıyormuş gibi yaklaşın ısınacak ortamlar yaratın. Tatil vS ne gerekiyorsa..

Umarım her şey duzelir.

Mutluluklar dilerim.

şu an için en iyi çözüm bu.. barışmak istiyor madem flörtleşin bi,r süre

Önerilere kapalısınız, cesaretiniz de yok.
Param var diyorsunuz ama sokaklarda çocukla rezil oluruz diyorsunuz ne alaka?
Çocuğu böyle bir evliliğe bile bile yapmışsınız, en başından beri ilişkiniz bozukmuş zaten.
Kısaca kendiniz etmişsiniz kendiniz de bulmuşsunuz.
Siz devam edin, nasıl bundan önce ettiyseniz. Pansiyon gibi eviniz olmuş.
İş yerinizdeki erkeklere de bakış açınız çok kötü iyiler kapılmış filan hayırdır ne demek onlar. Oradaki çalışan kişilerin eşleri bunu okusa ne diyeceksiniz bence hadsizlik yaptığınız.
Boşanmadan 2. kocayı düşünüp, milletin kocalarına laf etmeniz fazla yakışıksız ve ayıp!!!

• Beğen
Reactions: H M
24 yaşındayım o parlak aday benim için de yok.Bir de büyüklerimiz flörtü yerer bu usül evliliği över.Onların zamanında belki ama artık devir değişti.Yazınızdan kendinizi sevmediğinizi anladım abla.İlk başta kendinizi sevmelisiniz.

Bazı detaylar verilmediği için şimdiden yanlış bir söz söylersem lütfen yanlış algılamayın.
*Eşinizle bir flört döneminiz oldu mu?
*Evliliğe gerçekten hazırmıydınız yoksa gereksinim olduğu düşüncesiyle mi evlendiniz?
*Evlenmeden önce bilincinizde onu yüceltmiş olabilir misiniz veya değiştirebilirim düşüncesi ile yaklaştınız mı bazı davranış vere görünüşü için?
*Size itici geliyor mu? Geliyorsa nedenleri?

Bunların cevabını elbette bizlerle paylaşmak zorunda değilsiniz fakat kendinize bir sormanız gerekiyor.Yüzleşmek istemediğimiz dönemlerde(kendimizle) bunlardı bir kağıda yazıp cevaplayıp yakmamız iyi geliyor.

Çevreniz veya işyerinizdeki erkekleri izlemenizde bir absürtlük görmüyorum. İlgisiz ve yalnızlıktan çekinen(korkaklık değil) insanlar diğer insanları inceleyebilir. Bu yaşamınızdaki iletişim azlığı ve duygusal boşluktan kaynaklanan bir dürtüdür. Bizdeki eksiklik ne ise karşı tarafta ona sahip olan insanları düşünebiliriz.(Potansiyel gördüğünüz insanların evlenmiş olması gibi) Olaya objektif yaklaşmaya çalıştım umarım tüm sorunlarınız çözülür🙏🏼

Bir şey sormak istiyorum. İlla birisi olmalı mı? Şiddet var sevgi yok kavga var. Çalıştığınızı da söylüyorsunuz. Kimseyi birine emanet etmek durumunda da değilsiniz. Bence bu karar hayattan ne beklediğinizle ilgili olmalı. Ya kadınların kurtarıcı olarak erkekleri görmelerine ben anlam veremiyorum.

Annem babam bile yoklar hani düşün.varlar ama yoklar
Anne babadan hayır yoksa dost arkadaş akraba hikaye.insanlari maddi kaygılar bürümüş.bu yetmiş yaşında da olsa değişmiyor.ve sonuç boşanıp evladımı da kendimi de sokaklarda rezil etmek istemiyorum

e bak işte herşeye hayır diyorsun, boşan yok, anne babam istemiyor diyorsun, evliliğini kurtar ona da canım istemiyor. napacaksın?

Back