Bu evliliği sürdürmeliyim?

Kerrama

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
86
16
39
Çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım adamla evlendim 8 ay önce.
Benim iş düzenim hazır maddi anlamda ihtiyaçlarım yokken eşimin okulu askerliği iş durumu vs..leri vardı,seviyordu ve beni çok mutlu ediyordu bekledim sabrettim bütün engellerin üstesinden geldik onunla haa bu süreçte ayrılıklar barışmalar yaşandı yıprandıkda.Özü sözü bir dik bir insanım haklıysam içime atamam muhakkak tavrımla konuşmalarımla belli ederim.Bu yönüm eşimde nişanlılık dönemin de battı tamam erkek gibi kızsın ama benim önüme geçme die neyse atlattık ben birazdaha yumuşak olmaya çalıştım.
Evlendikk bütün büyü bozuldu onu saplantılı birşekilde seven kız msjlar attı face duvarına onla ilgili şeyler paylaştı falan filan...çok tartıştık face geçmişinde onu arattığını gördüm benii ona güvenmemekle adamlığını sorgulamakla suçladı.Kız birsürü fake hesaplar açınca hepsini ayrı ayrı engellemek için bakmış.
Ama işte insanın içinde ukdeler kalıyor.Ben bunları sorun yapınca tabi face şifresi ve diğer şifreleri değişti söylemedi.Bana karşı sevgisi ilgisi yok denecek kadar az.Cinsel anlamda isteği neredeyse yok haftada bir yada zorlamamla 2 ye çıkar.Bütün bunların birikmişiyle evi terkettim yüzüğü bırakıp farklı şehre ablama gittim küplere bindi sorgusuz sualsız gittiğim için.Ama artık dayanamadım mektuplar yazdım msjlar attım fayda etmedi.Aktif siyasetle uğraşıyor akşamları yanlızım yanımdaykende hep bir meşguliyeti var.Bana aşk dolu msjlar atan facede yada ortamlarımızda beni baş tacı eden adam gitti facede neredeyse bütün resimlerimi kaldır diyecek ne güzl sözü nede msjı var.Aileme açmadım ama karadenizliyiz ve mantık kumar alkol şiddet aldatma yoksa boşanmak olmaz düşüncesindeler.Ve bazen canım sıkkın deyin aman haa kızımm sorun olmasın bak mutlu mesut yasayındiolar hanii boşanmak yok gibi.Eşimi seviyorum da azıcık bana adım atsa herşey çok güzel olacak ama atmıyor yıpratmışım geçmişte yaşadıklarımızı atlatamamış sanki tek taraflı yaşamış gibi...Kurtarmaya çalışıyorum o kadar kırıldığım haldee ama yok kendi bildiğini okuyor ve benimde ona uymamı istiyor.Sevgi yok ilgi yok duygu yok ben bunların üstesinden gelebilirmiyim?
Suan evimdeyim ve onun ısrarlarıyla değil ailesinin toparlamasıyla birarya geldik bizimkiler hiçbirşey bilmiyor.Kendimize bir şans verdik.Ama dediğim gibi 2 haftalık ayrılık hiçbir değişiklik oluşturmadı bitti desem bitircek gibiydi.Ondan sonra ki süreçte aynıı değişen hiçbirşey yok. Bu sebeplerden ötürü boşanan var mı?Desteğini rica ediyorum.Uzun oldu kusura bakmayın ltfn.

Son düzenleme:
yüzüü bırakıp gitmek yerine
biraz hava almak istediğini söyleseydin canım
biraz garip bi durum ama gerçekten kızdan kurtulmak için yapmış olabilir
sende morelini bozma diye

Ewine dön we eşinle yüz yüze konuş dökülsün herşey ortaya rahat edin....

Çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım adamla evlendim 8 ay önce.
Benim iş düzenim hazır maddi anlamda ihtiyaçlarım yokken eşimin okulu askerliği iş durumu vs..leri vardı,seviyordu ve beni çok mutlu ediyordu bekledim sabrettim bütün engellerin üstesinden geldik onunla haa bu süreçte ayrılıklar barışmalar yaşandı yıprandıkda.Özü sözü bir dik bir insanım haklıysam içime atamam muhakkak tavrımla konuşmalarımla belli ederim.Bu yönüm eşimde nişanlılık dönemin de battı tamam erkek gibi kızsın ama benim önüme geçme die neyse atlattık ben birazdaha yumuşak olmaya çalıştım.
Evlendikk bütün büyü bozuldu onu saplantılı birşekilde seven kız msjlar attı face duvarına onla ilgili şeyler paylaştı falan filan...çok tartıştık face geçmişinde onu arattığını gördüm benii ona güvenmemekle adamlığını sorgulamakla suçladı.Kız birsürü fake hesaplar açınca hepsini ayrı ayrı engellemek için bakmış.
Ama işte insanın içinde ukdeler kalıyor.Ben bunları sorun yapınca tabi face şifresi ve diğer şifreleri değişti söylemedi.Bana karşı sevgisi ilgisi yok denecek kadar az.Cinsel anlamda isteği neredeyse yok haftada bir yada zorlamamla 2 ye çıkar.Bütün bunların birikmişiyle evi terkettim yüzüğü bırakıp farklı şehre ablama gittim küplere bindi sorgusuz sualsız gittiğim için.Ama artık dayanamadım mektuplar yazdım msjlar attım fayda etmedi.Aktif siyasetle uğraşıyor akşamları yanlızım yanımdaykende hep bir meşguliyeti var.Bana aşk dolu msjlar atan facede yada ortamlarımızda beni baş tacı eden adam gitti facede neredeyse bütün resimlerimi kaldır diyecek ne güzl sözü nede msjı var.Aileme açmadım ama karadenizliyiz ve mantık kumar alkol şiddet aldatma yoksa boşanmak olmaz düşüncesindeler.Ve bazen canım sıkkın deyin aman haa kızımm sorun olmasın bak mutlu mesut yasayındiolar hanii boşanmak yok gibi.Eşimi seviyorum da azıcık bana adım atsa herşey çok güzel olacak ama atmıyor yıpratmışım geçmişte yaşadıklarımızı atlatamamış sanki tek taraflı yaşamış gibi...Kurtarmaya çalışıyorum o kadar kırıldığım haldee ama yok kendi bildiğini okuyor ve benimde ona uymamı istiyor.Sevgi yok ilgi yok duygu yok ben bunların üstesinden gelebilirmiyim? Bu sebeplerden ötürü boşanan var mı?Desteğini rica ediyorum.Uzun oldu kusura bakmayın ltfn.

aslında nişanlılık döneminde kendini belli etmişte sen bile bile devam etmişsin birazda
yok erkek gibi kızsın da arkamda kal ne demek
ben ne dersem o olacak demek

bence yuvana geri dön, böyle ayrılık olmaz. seni kovsaydı belki uzaklaşmanda haklı olabilirdin.. biraz daha ölç biç tart, zamana bırakmalısın bence.

Bu kadar seviyorsan boşanmaya niyetin yoksa evi terk etmen çok büyük hata

evi terk etmek en raddede yapılacak iş

çünkü sen böyle yapıp geri döndüğünde işler daha da zorlaşacak adam seni ciddiye almayacak

Bosanmak icin ilaki , Siddet , Aldarmak , Hakaret felan olmasi gerekmiyor ..
Saydigin sebeblerde bosanmak icin cok gecerli sebebler ..
Madem gecmiste esinin dedigine gore yipratmissin herseyi peki ozaman neden senle evlenmiski?
Evlenmeden noktayi koyabilirdi bence.

Belki saplantili ask besleyen kizla gorusuyor olamazmi ?

Eşini al karşına ve güzelce konuş. Kırıldığın noktaları hatta yanlış anlamış olabilir miyim ? tarzında sor ama tartışmasız sakince

eşininde haklı olduğu yerler var..hiçbir şey söylemeden yüzüğü bırakıp başka şehre gitmek bana fazla abartı geldi..aynı şekilde eşin yapsa ne hissederdin...erkekler bizim gibi deil çok düz düşünüyorlar..evliliğini kurtarabilirsin..bu senin elinde..ayrıca bende trabzonluyum ama aileme ben mutsuzum desem hemen ailem alır beni..bunun karadenizli olmakla alaksı yok yani aileden kaynaklanıyor..

terk etmek çıkıp gitmek ne kadar kolay geliyor değilmi az biraz mücadele etmeyi denesen

Tamamen karar vermek icin esinizle "biz ne olacagiz, bu evlilik nereye gidiyor" diye bir dusunun konusun derim. Keske evi terk etme isini bu dedigim konusmadan sonra yapsaydiniz. Sonda yapilacak sey basya yapilinca kotu olmus. Hayirlisi olsun.

Eşinizle konusmayi deneyın. Ama evi terketmeniz olmamış. Artık sizi daha az ciddiye alabilir. Evi terketmek en son yapilabilecek bir şey diye düşünüyorum

Ev terk ediliyorsa bidaha dönmemek gerekir, ki siz yüzügüde birakarak bosanma mesaji vermissiniz ama yine geri dönerek artik onun gözünde pek inandirici degilsiniz... Bi blöf yapmissiniz ama ters tepmis yani esinizin isine yaramis siz dahada zararli duruma düsmüssünüz... Konusup cözüle bilecek yada karara varilacak bi konuyken iyice zora sokmussunuz... Esiniz isin ciddiyetini anlamadan degismez, degismesi icinde tabii ki onun icin hala önemli olmaniz gerekiyor...:KK14:

O kadar çıkmaza girmiştim kiii hiç birşekilde ondan olumlu bir yaklaşım göremeyince çekip gittim yakınımda başka kimse yok diye.Belki ne kadar ciddi olduğumu anlar diye evet hatalıyımmm okadar da pişmanım kii ters tepti ve kendi kendime geri döndüm. Belkide bunu yapmasaydım daha fazla bazı şeyleri düşünürdü şimdii aklında hep o çekip gidişim var.Bende beni ne noktaya getirdin gör dedimm kimse kurulu yuvasını bırakıp gitmez.Toparlamaya çalıştıkça bakıyorum kii bütün faturayı bana kesmiş hiçbir uğraşı yok.Yatağa giriyoruz sarılıyor oda sarılmak için zaten ilişki isteği zorlasan ancak.
Arıyor napıosunnn die konuya giriyor sanki erkek arkadaşıyım gibi.Mutsuzluktan geberiyorum resmen.
Nasıl bu hale geldikkkk.Bitirsem daha mutlu olurmuyum. Karadenizlilikten değil evet ailesel daha çok bu boşanma en sonçare durumları.

O kadar çıkmaza girmiştim kiii hiç birşekilde ondan olumlu bir yaklaşım göremeyince çekip gittim yakınımda başka kimse yok diye.Belki ne kadar ciddi olduğumu anlar diye evet hatalıyımmm okadar da pişmanım kii ters tepti ve kendi kendime geri döndüm. Belkide bunu yapmasaydım daha fazla bazı şeyleri düşünürdü şimdii aklında hep o çekip gidişim var.Bende beni ne noktaya getirdin gör dedimm kimse kurulu yuvasını bırakıp gitmez.Toparlamaya çalıştıkça bakıyorum kii bütün faturayı bana kesmiş hiçbir uğraşı yok.Yatağa giriyoruz sarılıyor oda sarılmak için zaten ilişki isteği zorlasan ancak.
Arıyor napıosunnn die konuya giriyor sanki erkek arkadaşıyım gibi.Mutsuzluktan geberiyorum resmen.
Nasıl bu hale geldikkkk.Bitirsem daha mutlu olurmuyum. Karadenizlilikten değil evet ailesel daha çok bu boşanma en sonçare durumları.
bu nu uzatabildiği kadar uzatacak canım eve geri döndün bırakıp gittin
her fırsatta kakacak başına
hep cinsellikten bu kadar uzaktı bu adam yada sonradanmı
oldu birlikte bayılarak yaptıgınız bişey yokmu

bu nu uzatabildiği kadar uzatacak canım eve geri döndün bırakıp gittin
her fırsatta kakacak başına
hep cinsellikten bu kadar uzaktı bu adam yada sonradanmı
oldu birlikte bayılarak yaptıgınız bişey yokmu
evlendiğimizden bu yana öyle isteksiz,ben hep olmadıkça sorun yapıp girişimde bulunuyorum ama artık bu konudada çok kırıgınım ve o yanaşmadıkça yanaşmıyorum bakıyorum ki 15 gün olmuş.
özellikle severek yaptığımız birşey yok ama birlikte yakın şehirlere gezmeye giderdik dışarı çıkıp güzel vakit geçiridik ama şimdi h.sonları bunu bile teklif etmiyor.

evlendiğimizden bu yana öyle isteksiz,ben hep olmadıkça sorun yapıp girişimde bulunuyorum ama artık bu konudada çok kırıgınım ve o yanaşmadıkça yanaşmıyorum bakıyorum ki 15 gün olmuş.
özellikle severek yaptığımız birşey yok ama birlikte yakın şehirlere gezmeye giderdik dışarı çıkıp güzel vakit geçiridik ama şimdi h.sonları bunu bile teklif etmiyor.
sürekli evcimen midir
yok siyasi konular için hep bi yerlere mi gider
belki iş ve bu olaylardan dolayı yorgun düşüyordur

Facebook'u silmek bu kadar mi zor?
Bütün sorun ordan çıkmış. Silsin gitsin. Yuvanizdan degerli mi..

sürekli evcimen midir
yok siyasi konular için hep bi yerlere mi gider
belki iş ve bu olaylardan dolayı yorgun düşüyordur
hayır canım aksine hep dışarıdadır siyasi işlerden ötürü hep bir programı var.
iş yoğunluğunu arada anlıyorum ama masa başı ve zihnini yoran çok iş yükü yok.

X