bu evliligin sonu ne olur?

yalniz annenin isi yok ve turk vatandasi baba iyi bir isi var ve alman vatandasi. ben sanmiyom ki velayeti alabilsin

arkadaşınız ülkesine dönmek istemiyor mu?çocuklarıyla ülkesine dönsün ya da kaçsın neyse adı yeter ki kurtulsun.döndüğünde bir iş bulsun,ailesi çocuklarına bakar.davayı açsın,velayet davasında, nerenin vatandaşı olduğu önemli değil.belirleyici değil.işi varsa ve düzgün yaşıyorsa ve de çocukları 1 ve 3 yaşındaysa velayeti alır,hiç korkmasın derim.

polisi ararsan durum bu bu bu anlatirsan gidecek yeri yok cocuklarini alamamis olaylar buyumeden gelin de gelsinler polis esliginde cocugu evden alsin Frauenhaus a yerlesmek istiyorum cocuklarim saglikli ortamda deyiller desin alsin ciksin o evden siginma evine yerlessin gelecek hazirlasin kendine turk yetkili ayarlarlar anlasabilmek icin gitmesin memlekete simdilik enazindan kimsecikler bulamaz onu hic korkmasin illede gidicem derse belki babanin onayi gerekebilir suan evliler ve velayet ikisinde ilk adim almanyada kalip toparlansin mahkemesini acsin catir catir alsin velayeti siddet varsa sahitinin olmasi isini kolaylastirir Frauenhausta once yatakli oda verirler aylik baglanir almanca kursuna yazdirilir cocuklarin okuluyla ilgilenilir ve 1 yil icinde ev bulmaya Ardimci oluyorlar miss gibi eve cikar arti sunuda diyim hernereye gitse öncelik taniyorlar Frauenhaustan gelen bayana

sizin önerinizde çok iyi.böyle bir imkandan faydalanmalı ama bu süreçler de arkadaş hep yalnız olacak çocuklarıyla ailesi yanında olmayacak başka bir ülkede oldukları için.yani kararlı ve sabırlı olmalı yoksa yıpratıcı olabilir.ama ülkesine dönmesi yaralarını ailesiyle sarması gb. bir fayda getirecek boşanma sürecinde.

Son düzenleme:
Bence arkadasinizin ilk yapmasi gereken sey almanca ogrenmek siz bu konuda yardimci olun biraz bence size gelebiliyosa gelsin ya da siz gidin siz gidince belki kv ve esi kendine ceki duzen verir.almanca ogrenmeye baslayinca guveni gelir esiyle saglikli iletisim kurmaya calissin bence solesin maasi iyiyse ya da cocuk yardimi filan varsa bilmiyorum kursa vs gondersin esiyle severek evlendiyse esini ve yuvasini kurtarmaya calissin.kv hakkindanda azicik dik durarak gelicek.ezdirmesin kendini cocuklarina kendi kurallar koysun bastirsin.dayak siddet vs gormuyorsa esiyle uzlasip ciksin baska eve insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben farkli bakiyorum olaya....bence kayinvalidesini alsin otursun bir guzel konussun.anne ben seninle arkadas olmak istiyorum desin.her seyi unutalim.desin....ne ben o cocuklardan vaz gecerim ne de sen bunedenle benide en az cocuklarimi sevdigin kadar benide sevmeni istiyorummm.burada annem de sen babamda sensin ....ddiyiiiippp onunla arkadas olmayi deniyecekkk...ona guzel sozler soluyecek.onun kizilacak tavirlari bile olsa hic olmamis gibi davranacakkk...bak gor o zmn kayinvalide nasil degisecek....bosanmadannn.....enson care olarak bunu birdenesinnn...kaybedecek hic bir seyi yok.ama kazanacak cok seyi var.ama bosanirim derse cok sey kaybederrrr...ilk sabir sabirrrr...bende buna yakin seyler yasadimm..ve bir gun kayinvalidemi aldim bir odaya gectimmve agladimmm anne ben sana ne yaptimmm.deki kizim sunu yaptinda ben sanakirildim.bende o yanlisimi duzeltiyimmm.sen beni digerlerinden hep ayiriyorsunnn ben ve esimsana saygida hic kusur etmedikkk.ama sen bizi her zaman ayirdin...cocuklarimmidaa...ve bir cok konuuu......kayinvalidemm durdu durdu....ve dedi kiiiii...dogru soyluyosun kizim..ben gercekten oyle yaptim. Beni affet....ve o gunden sonra anne kiz olduk.....biz kadinlar ne istersek yapariz...dusun ve bir evde yasiyosan onu sevmesende onu met edeceksin.ona iltifatlar yagdiracaksinnn.anne sen cok guzel yemek yapiyorsun sen yappp sunu da yiyelim....gibi bir cok sey.cunkuhic bir kadin ovulmekten mutsuz olmaz.veonu takdir eden kisiye kin gutmez...
Bir gelin kayinvalidesinden o kadar cekiyormus ki..artik caninatak etmis.ve birgun bir aktara gidiyor.ve diyorki banabirzehir ver kayinvaldemi oldurecemmmm...aktarcida dinlemis onun cektigi cileyi...ve demis ki sana oyle birilac verecem ki cok etkili ama her gun bir damla koyacaksinsuyuna.yalnizzzzzz.her gun ona hic solemedigin guzel sozleri soliyeceksin ..tatli dille konusacaksin kiiiveerdigin suyu icsinnn.
Ve gelin adamin dedigini uygulamaya baslar.her gun kayinvalidesine anne.canim annem...bir sikintin varmi.canin ne cekiyor.gibi onu hosnut edici sozler soyluyor ve kayinvalidenin de hayir duasini aliyorrr....ve gelin kosarak evden cikiyor aktara gidiyor.diyor kiii ne olur kayinvalide mi kurtarin.o ilacin panzehrini verin diyor.ben onu oldurmek istemiyorummm.
Aktar gulumseyerek...ben zaten size ilac degil vitamin vermistim diyor.....
Arkadasiniz sakin benim kaynanam oyle biri degildemesinnn.yapsin bu dediklerimi bak gor esidedegisecek.....alahyardimcisi olsunnn....

Back
X