• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evlilik anlasilan dikis tutmayacak:(

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Slm kizlar burasi artik benim gunlugum gibi oldu.dun nede guzel cumleler yazdim buraya dimi.aradan bi 24saat gecsin azcik bi sevinsemya ben.kocamla soyle dolu dolu bi askimizi yasayabilsekya.olmuyor arkas olmuyor.basireti baglanmis insanlar gibi mutluluk haram bana.konuyu anlatmayacagim iyice desifre olmak istemiyorum.ama inanin hakliyim.kv ile alakali.sadece gucumun yetmeyecegi bi isi soyledim.zayif biriyim ikide cocuk var yani zor.neyse efendim bi hakeret bi hakeret beyfendi.neymis evlilikten sogumus benden sogumus.ama ole bole canimi yakmadi.icime bi köz atti birakti beni ole sanki.gitti uzandi bende baska odada saatlerce agladim filan.sonra ona bi telefon geldi konustu bana verdi telefonu pismanmi oldu neyse laf atamalar el sakasi soz sakasi ben pas vermiyorum tabi.sonra tuttu illa yemege gidelim diye tutturdu.bi sekilde beni lafa tuttu yani.baristim ama okadar uzduki beni.dah cok degil dun okadar istikrarli konusan ben artik bitik bi halde.dayanamiyorum artik bu adamla onumu goremiyorum.ama okadar seviyorumki.nasil bisey ya bu.hastalik bulacam.gitsem askimdan olurum kalsam cefa cekmekten olurum.ne one ne geri oldugum yerde sayiyorum bacilarim.bi yol gosterin bana:(

Bari barışmadan tepkini verseydin kendini anlatsaydın hatasını anlasaydı..
Baya trip yaptim israrla gonlumu almaya calisti bi sekilde aldida.zaten benim kocam hata bende olsaydi asla ayagima gelmezdi.daha bi ton trip atar gunlerce kusebilme kabiliyetine sahip bi adam.

Ask acisi cekmekmi iyi yoksa cefa cekmekmi inan kotuyum ya.her iki sekildede icim alev alev yaniyor sanki.

ask acisi diye bi sey yok, gecer gider.

mantikli ol.
bu adamla mutlu musun degil misin? eksileri artilarindan cok mu? duzelmeyecek seyler mi var? ....
olumsuzluklar cogunluktaysa ve cozulemiyorsa eyvallah de gec.

ask acisi diye bi sey yok, gecer gider.

mantikli ol.
bu adamla mutlu musun degil misin? eksileri artilarindan cok mu? duzelmeyecek seyler mi var? ....
olumsuzluklar cogunluktaysa ve cozulemiyorsa eyvallah de gec.
Ben hissedecegimi bilebilsem artik duygularimda karisti.biri beni fabrika ayarlarina geri yuklesin.

Adam senden sogudum diyor sen diyosun aşkimdan ölürüm... yani sevsende sevgonden olsende biraz gururun onde olsun erkekler guclu kadinlari sever kendinicin cebinde keklik kadınlar sikar bu nasil olsa benim.nasil olsa seviyor bırakamaz edemez bensiz beceremez vari kadınları basit gorurler bu yuzdende canuk kandirirlar karsisindakini.

Eşimde bana zamanın da ailesi ile yaşadığım sıkıntılar yüzünden bana soğuduğunu söylemişti.
Hemde ailesi ile yaşanan olaylarda %1 bile hatam suçum yok iken. Neymiş benden soğumuş nedenmiş ailesi ile yasananlar yüzünden.
Vay paşam vay adalet terzine tüküreyim senin. Sogursan sogu.
Dedim soguduysan çözüm adliyede git ver dilekçeni...
Boktan sebepler ile bn soğuyacak adamı bende istemiyorum dedim.
Sonra asil ben ondan sogudum kendisi de elektrikli battaniye gibi artık cok sıcak.
Aşkindan olen görülmemiş arkadaşım.

problemleriniz çözülemeyecek türdenmi anlamadım ,herkesinde eski konularını açıp bakmak istemiyorum ben şuanki durumunuza göre soruyorum

Cocuklar oldugu icin birakmak zordur ama iki durumda insan gerçeği soylermisss... Biri sarhosken digeri sinirliykenn :işsiz:
Oylemi.ben en sinirli oldugum zamanda bile bosanmayi teklif edemedim ona.bi kere blof yapmistim ciddi ciddi bosanayazdik.belki de korkum ondandir

Eski konularini bilmiyorum.

İki cak cukla barişdiysan demekki kalbini fazla kirmamiş kocişkon.

Anlamiyorum... madem iki ellemeye tatli söze barişcaksin niye ozaman saatlerce küçük Emrah modusuna bürünüyorsun??

Hoşunami gidiyor 3 yaşında cocuk gibi odalarda aglamak?

Kim olsa belirli bir zaman sonra saygisini kayip eder yani.

Neyse...

Adam senden sogudum diyor sen diyosun aşkimdan ölürüm... yani sevsende sevgonden olsende biraz gururun onde olsun erkekler guclu kadinlari sever kendinicin cebinde keklik kadınlar sikar bu nasil olsa benim.nasil olsa seviyor bırakamaz edemez bensiz beceremez vari kadınları basit gorurler bu yuzdende canuk kandirirlar karsisindakini.

Eşimde bana zamanın da ailesi ile yaşadığım sıkıntılar yüzünden bana soğuduğunu söylemişti.
Hemde ailesi ile yaşanan olaylarda %1 bile hatam suçum yok iken. Neymiş benden soğumuş nedenmiş ailesi ile yasananlar yüzünden.
Vay paşam vay adalet terzine tüküreyim senin. Sogursan sogu.
Dedim soguduysan çözüm adliyede git ver dilekçeni...
Boktan sebepler ile bn soğuyacak adamı bende istemiyorum dedim.
Sonra asil ben ondan sogudum kendisi de elektrikli battaniye gibi artık cok sıcak.
Aşkindan olen görülmemiş arkadaşım.
Askin olen gorulmemismi.ozaman ben ilk olurum:)))

Back
X