Slm kizlar burasi artik benim gunlugum gibi oldu.dun nede guzel cumleler yazdim buraya dimi.aradan bi 24saat gecsin azcik bi sevinsemya ben.kocamla soyle dolu dolu bi askimizi yasayabilsekya.olmuyor arkas olmuyor.basireti baglanmis insanlar gibi mutluluk haram bana.konuyu anlatmayacagim iyice desifre olmak istemiyorum.ama inanin hakliyim.kv ile alakali.sadece gucumun yetmeyecegi bi isi soyledim.zayif biriyim ikide cocuk var yani zor.neyse efendim bi hakeret bi hakeret beyfendi.neymis evlilikten sogumus benden sogumus.ama ole bole canimi yakmadi.icime bi köz atti birakti beni ole sanki.gitti uzandi bende baska odada saatlerce agladim filan.sonra ona bi telefon geldi konustu bana verdi telefonu pismanmi oldu neyse laf atamalar el sakasi soz sakasi ben pas vermiyorum tabi.sonra tuttu illa yemege gidelim diye tutturdu.bi sekilde beni lafa tuttu yani.baristim ama okadar uzduki beni.dah cok degil dun okadar istikrarli konusan ben artik bitik bi halde.dayanamiyorum artik bu adamla onumu goremiyorum.ama okadar seviyorumki.nasil bisey ya bu.hastalik bulacam.gitsem askimdan olurum kalsam cefa cekmekten olurum.ne one ne geri oldugum yerde sayiyorum bacilarim.bi yol gosterin bana