Bu evlilik ne olacak artik!

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Kizlar merhaba...
Az once giristik yine birbirimize...
Eve geldim mesaiden cikip butun gun sirkette mesajlastik soyle olalim boyle olalim diye..
Neyse aksam geldim eve dedi ki muska buldum soyle boyle benim basima daha once boyle bir olay gelmisti bende aradim hocayi anlattim boyle boyle diye adam da bana yak at topraga onlari dedi.
Bende bizimkine dedim ki haftaya gidelim mi yanina adam zonguldakta bu da vay efendim soyle boyle diye basladi bidibidi etmeye iyi ben kendim giderim dedim git diyo umurunda bile degil. Sonra aileden konu acildi olaylar hepten koptu.. delirmek uzereyim artik.
Bu evin erkegi benim saygi gostereceksin diyor. Bende o zaman erkek oldugunu hissettir karicim tamam gideriz de kocaymis gibi davran diye bagirdim ona

Kizlar merhaba...
Eve geldim mesaiden cikip butun gun sirkette mesajlastik soyle olalim boyle olalim diye..
Neyse aksam geldim eve dedi ki muska buldum soyle boyle benim basima daha once boyle bir olay gelmisti bende aradim hocayi anlattim boyle boyle diye adam da bana yak at topraga onlari dedi.
Bende bizimkine dedim ki haftaya gidelim mi yanina adam zonguldakta bu da vay efendim soyle boyle diye basladi bidibidi etmeye iyi ben kendim giderim dedim git diyo umurunda bile degil. Sonra aileden konu acildi olaylar hepten koptu.. delirmek uzereyim artik.
Bu evin erkegi benim saygi gostereceksin diyor. Bende o zaman erkek oldugunu hissettir karicim tamam gideriz de kocaymis gibi davran diye bagirdim ona
Bu muskaları kim koyuyor evinize kaynana mı?

Ne bileyim nereden girdiginide bilmiyorum adaminda yaptiklari ortada.. artik ne dusuneyim ne yapayim bilemedim. Aslinda kv tarafi dinine bagli tipler degillerdir

Kizlar merhaba...
kendim giderim demeseydin iyiydi tek başına ne işin var öyle yerlerde

Böyle davranırsanız eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız Seçtiğiniz kelimelere dikkat etmelisiniz.Hocaya gitmek isteme konusu zaten tamamen hurafe işler.O tür insanlara aldanmayın.Kendiniz evinizde oturup binlerce defa felak - nas okuyun.Üfürükçülere büyücülere gitmeyin de inanmayın da Hepsi Nitelikli Dolandırıcıdır !

Nereye gitmek istediniz ben onu anlamadım? Çok boş bir tartışma. Bir de kavga ederken erkeklik gibi konulara girince olmuyor. Erkekliğine laf söylemeyin.

Ya inazlarda pek oteki dunyaya falan. Kasar lafini pek sindirdigim soylemez hala onun ruzgarlarida bitmedi aramizda. Kendim gideyim dememin sebebi adama bak diyorum olay ne oldugu iyice bir sindirelim aman karicim olur demiyor ki terliyor ediyor. Hic bir zaman oyle olmadi ki. Yok kim bilir kac para diyorum para mara yok ici gucu para sadece..

Back
X