- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi EstrellaMorente
vuuu çok ağır bir lafKaşar lafını sindirdin sanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vuuu çok ağır bir lafKaşar lafını sindirdin sanirim
işte asıl konu o olmalıydı ne işi evde muskanın ne işi var kim koymuş gökten zenbille mi inmiş
Bilmiyorum ki kim koydu. O yine kendi capinda durduk yere soylenmeye basladi konu cok daha farkli boyutlara ulasti.Muskayi kim koydu asıl sorun bu değil mi? Ne diye birbirinizi yediniz.
Erkeklik mevzusunuda acan o evin erkegi benim diyen ben hic oyle bir laf etmedim
Senin ailene mi atti suçu. Valla kim neden böyle şeylerle uğraşır hiç anlamiyorun kim çocuğunun yuvasını bozmak ona sıkıntı vermek ister?Bilmiyorum ki kim koydu. O yine kendi capinda durduk yere soylenmeye basladi konu cok daha farkli boyutlara ulasti.
Abooo bu o bacı mı?
Ama burda bile hocaya gidelim dedim tamam karıcığım demedi diyorsun
Niye desin yani bana desen ben de gitmem hocaya gidip paramı kaptıralım yol bile dünya tutar derim ayrıca aradım sordum yak dedi diyorsun
Hayatta sadece senin düşüncelerin doğru olmayabilir
Evlilik üstünlük yarışı değildir birlikte hareket etmektir takım sporudur
Daha once de soylemistim hoca para almiyor.
Barismis sayilmazdik, barisma asamasina gidiyorduk. Ama kucucuk bir olay dev gibi buyudu. Kendisinin ilk evliliginden bir oglu var. Yarin aksam dogum gunu var benimde yarin mesaim var ve kizima ananesi baktigi icin 6 gundur gormuyorum cunku asiri uzak oturuyoruz esenyurtta anane biz gaziosmanpasa bende her haftasonu oraya gidiyorum. Bu da bana dedi ki yarin aksam dogum gununde varsin degil mi? Cocukta bu hafta her telefonda konustugumuzda anne anne diye agliyordu. Bende katilayacagim cocuk beni cok ozledi zaten calisiyorum cumarteside kizi sadece bir gun gorecegim is cikisi hemen oraya gececegim dedim. Is yerimde kagithanede annemlere gidene kadar cocuk uyumus oluyor zaten pazar sabahtan aksama kadar gorebiliyorum sadece. Vay efendim neden gelmiyorsunda soylede boyle diye konu daha cok buyuduBen de sizi merak ettimdi. Ne oldu barıştınız mı diye... Kavga etmişsiniz....
Benden suphelenmedi zannetmiyorum cunku oyle seylerden korktugumu bilir. Bir de daha once basima geldigi icin hassasiyetimi falanda bilirTamam da gitmek gelmek para
Bir de açıkçası bu muska vs işleri ile ilgili görünen sensin hemen hocaya telefon etmek vs
eşin belki de sen yaptırdın sandı evde bulunca madem Kv bu tip şeylerle ilgilenmez kim koyacak
Barismis sayilmazdik, barisma asamasina gidiyorduk. Ama kucucuk bir olay dev gibi buyudu. Kendisinin ilk evliliginden bir oglu var. Yarin aksam dogum gunu var benimde yarin mesaim var ve kizima ananesi baktigi icin 6 gundur gormuyorum cunku asiri uzak oturuyoruz esenyurtta anane biz gaziosmanpasa bende her haftasonu oraya gidiyorum. Bu da bana dedi ki yarin aksam dogum gununde varsin degil mi? Cocukta bu hafta her telefonda konustugumuzda anne anne diye agliyordu. Bende katilayacagim cocuk beni cok ozledi zaten calisiyorum cumarteside kizi sadece bir gun gorecegim is cikisi hemen oraya gececegim dedim. Is yerimde kagithanede annemlere gidene kadar cocuk uyumus oluyor zaten pazar sabahtan aksama kadar gorebiliyorum sadece. Vay efendim neden gelmiyorsunda soylede boyle diye konu daha cok buyudu