Bu evlilik ne olacak artik!

Ooo hocaya gitmek için mi kavga ettiniz, bugün ki 2. konu neden bu hocalara gidiyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

sizin evliliğiniz çok çirkinleşmiş

söylediğiniz laflardan sonra yüzyüze bakamayacak duruma gelmişsiniz

Evet o benim maalesef. Hoca mevzusuda suradan acildi bundan yillar once bana yapmislardi boyle bir seyler annen yaptirdi falan demedi ustune baska seyler konu acildi cok uzun onlari ama isterseniz anlatirim yine de. Ayrica adam paragoz bir herif degil bes kurus vermedim simdiye kadar.

Kaçıncı yuzyildayiz adamlar marsa koloni kuruyor deney yapıyor yasanabilir mi diye hala muska hoca diyosunuz agzim acik kaliyor valla. Muskayla büyüyle bu is yuruseydi Amerika ortadoguya coktan buyu yapmis toprak krali olmuştu. Hayal gücünüzü kullanin Allah aşkına ya. Buyu muska gercek olsa yasanmazdi bu dunyada

Ben de sizi merak ettimdi. Ne oldu barıştınız mı diye... Kavga etmişsiniz....

Erkeklik mevzusunuda acan o evin erkegi benim diyen ben hic oyle bir laf etmedim

Ama burda bile hocaya gidelim dedim tamam karıcığım demedi diyorsun

Niye desin yani bana desen ben de gitmem hocaya gidip paramı kaptıralım yol bile dünya tutar derim ayrıca aradım sordum yak dedi diyorsun

Hayatta sadece senin düşüncelerin doğru olmayabilir

Evlilik üstünlük yarışı değildir birlikte hareket etmektir takım sporudur

Bilmiyorum ki kim koydu. O yine kendi capinda durduk yere soylenmeye basladi konu cok daha farkli boyutlara ulasti.
Senin ailene mi atti suçu. Valla kim neden böyle şeylerle uğraşır hiç anlamiyorun kim çocuğunun yuvasını bozmak ona sıkıntı vermek ister?
Diğer ihtimal de eşin senden şüphelendi ve dellendi.bence böyle şeylerle ugrasmayin uğraşanlardan da uzak durun evinize gelenleri başı boş birakmayin

Ama burda bile hocaya gidelim dedim tamam karıcığım demedi diyorsun

Niye desin yani bana desen ben de gitmem hocaya gidip paramı kaptıralım yol bile dünya tutar derim ayrıca aradım sordum yak dedi diyorsun

Hayatta sadece senin düşüncelerin doğru olmayabilir

Evlilik üstünlük yarışı değildir birlikte hareket etmektir takım sporudur

Daha once de soylemistim hoca para almiyor.

Ben de sizi merak ettimdi. Ne oldu barıştınız mı diye... Kavga etmişsiniz....
Barismis sayilmazdik, barisma asamasina gidiyorduk. Ama kucucuk bir olay dev gibi buyudu. Kendisinin ilk evliliginden bir oglu var. Yarin aksam dogum gunu var benimde yarin mesaim var ve kizima ananesi baktigi icin 6 gundur gormuyorum cunku asiri uzak oturuyoruz esenyurtta anane biz gaziosmanpasa bende her haftasonu oraya gidiyorum. Bu da bana dedi ki yarin aksam dogum gununde varsin degil mi? Cocukta bu hafta her telefonda konustugumuzda anne anne diye agliyordu. Bende katilayacagim cocuk beni cok ozledi zaten calisiyorum cumarteside kizi sadece bir gun gorecegim is cikisi hemen oraya gececegim dedim. Is yerimde kagithanede annemlere gidene kadar cocuk uyumus oluyor zaten pazar sabahtan aksama kadar gorebiliyorum sadece. Vay efendim neden gelmiyorsunda soylede boyle diye konu daha cok buyudu

Tamam da gitmek gelmek para

Bir de açıkçası bu muska vs işleri ile ilgili görünen sensin hemen hocaya telefon etmek vs

eşin belki de sen yaptırdın sandı evde bulunca madem Kv bu tip şeylerle ilgilenmez kim koyacak
Benden suphelenmedi zannetmiyorum cunku oyle seylerden korktugumu bilir. Bir de daha once basima geldigi icin hassasiyetimi falanda bilir

Barismis sayilmazdik, barisma asamasina gidiyorduk. Ama kucucuk bir olay dev gibi buyudu. Kendisinin ilk evliliginden bir oglu var. Yarin aksam dogum gunu var benimde yarin mesaim var ve kizima ananesi baktigi icin 6 gundur gormuyorum cunku asiri uzak oturuyoruz esenyurtta anane biz gaziosmanpasa bende her haftasonu oraya gidiyorum. Bu da bana dedi ki yarin aksam dogum gununde varsin degil mi? Cocukta bu hafta her telefonda konustugumuzda anne anne diye agliyordu. Bende katilayacagim cocuk beni cok ozledi zaten calisiyorum cumarteside kizi sadece bir gun gorecegim is cikisi hemen oraya gececegim dedim. Is yerimde kagithanede annemlere gidene kadar cocuk uyumus oluyor zaten pazar sabahtan aksama kadar gorebiliyorum sadece. Vay efendim neden gelmiyorsunda soylede boyle diye konu daha cok buyudu

Dürüst olacağım. Çok yorucu bir ilişkiniz var.
İlk evlilikler, çocuklar, evin erkeği olma sendromu, muskalar, küfürler, hakaretler...

Back
X