Bu evlilik ne olacak artik!

Dürüst olacağım. Çok yorucu bir ilişkiniz var.
İlk evlilikler, çocuklar, evin erkeği olma sendromu, muskalar, küfürler, hakaretler...
Esim zaten bizim kizimizla pek ilgilendigi soylenemez tum yuku benim ustumdedir. Her hafta sonu gider gorurum vs vs. Birde cocuk hasta oldu mesela gecen haftalarda hastanede kaldi bir gece isten izin aldim gittim ben yanina hastaneye gelmedi bile gormeye. Bana dedigi tek sey su telefon acip geleyim mi? Ya bu ne demektir senin canin yatiyor hastanede daha minnacik ve geleyim mi demeli yani. Sinirlenip gelme demistim bende. Bunlar daha hic bir sey demistim once ki konumda da zaten..

Bir de zaten siz gittiğinizde çocuk uyumuş olacaksa doğum gününe neden gitmiyorsunuz

Belki eşiniz yeni eşim de yanımda diye göstermek istiyor

Üff karışık bir hayat

Kızınızın babası değil galiba

Onun ayrı çocuğu var

Sanki aile olamamış partner aşamasında kalmışsınız gibi

Peki muskayı kim nasıl koydu
Yok benim kizimin babasi onun ikinci evliligi benim ilk. Onun ilk evliliginden bir oglu var 12 yasina girecek yarin iste. Muskada nereden cikti bilmiyoruz ikimizde.

Bir de zaten siz gittiğinizde çocuk uyumuş olacaksa doğum gününe neden gitmiyorsunuz

Belki eşiniz yeni eşim de yanımda diye göstermek istiyor
Iyi de benimkide can ben isten cik dogum gunune git ordan tekrar anneye git ve esenyurt oyle lanet bir yer ki belli bir saatten sonra inanilmaz kotu oluyor sokaklari insan gezmeye korkuyor. Bir gun onceden bile olsa hakli olarak cocugumu fazladan gormek istiyorum.. ve onun ailesi benim kizimin dogum gununde ne aradilar ne geldiler gerci bu zamana kadar kizimiz icin hic bir sey yapmadilar. Kv 10 dakikalik mesafede oturur bana ama kalkipta ver kizim iki gunde bende kalsin anne baba gorsun cocuk demez. Anca gezer tozar

Çocuk ikinizin mi

Bu nasıl hayat o zaman

Çocuk ikinizinse neden annende kalıyor

Illede annen bakacaksa yakına taşının vs vs

Haftada bir gün görerek çocuk mu büyütülür
Iste bunu ona anlatamiyorum. Umrunda degil ki... kendisi benden sonra cikar evden benden once de gelir ben hep mesailerde toplantilarda orda burda ondan cok daha yogun calisirim.

Iyi de benimkide can ben isten cik dogum gunune git ordan tekrar anneye git ve esenyurt oyle lanet bir yer ki belli bir saatten sonra inanilmaz kotu oluyor sokaklari insan gezmeye korkuyor. Bir gun onceden bile olsa hakli olarak cocugumu fazladan gormek istiyorum.. ve onun ailesi benim kizimin dogum gununde ne aradilar ne geldiler gerci bu zamana kadar kizimiz icin hic bir sey yapmadilar. Kv 10 dakikalik mesafede oturur bana ama kalkipta ver kizim iki gunde bende kalsin anne baba gorsun cocuk demez. Anca gezer tozar

Iyi de sorun şu eşin ne zaman görüyor çocuğu

Sanki ilk çocuk ayrı ama daha çok görüyor gibi

Eşine o zaman doğumgünü sonrası kızın yanına birlikte gideriz diyeceksin yani

şimdi sen yarın gece gidecek pazar kızı görüp Pazartesi de işe gideceksin ama kızın evini ve babasını hiç görmeyecek doğru mu anladım

Iyi de sorun şu eşin ne zaman görüyor çocuğu

Sanki ilk çocuk ayrı ama daha çok görüyor gibi

Eşine o zaman doğumgünü sonrası kızın yanına birlikte gideriz diyeceksin yani

şimdi sen yarın gece gidecek pazar kızı görüp Pazartesi de işe gideceksin ama kızın evini ve babasını hiç görmeyecek doğru mu anladım
Aynrn oyle ctesi aksam isten cikip anneme gidecegim pazar aksami kendi evime donup pazartesi sabahi ise gidecegim babasi gelmez zannetmiyorum belki 3 haftayi bulmustur kizini gormedigi...

Iste bunu ona anlatamiyorum. Umrunda degil ki... kendisi benden sonra cikar evden benden once de gelir ben hep mesailerde toplantilarda orda burda ondan cok daha yogun calisirim.

Anlatın yani

Kızınızın yaşını bilmiyorum ama 5 yaşındaki oğlum bizsiz ev dışında bir gece bile geçirmedi

Birlikte tatil yaptık ya da birimizin şehir dışı vs işi varsa da diğeri evde çocukla kaldı

Iş saatlerinde de bakıcı baktı

Çocuğun evi düzeni ailesi olmalı

Çocuk sizin değil de annenizin gibi olmuş

Bir de kimseye işten ya da eşten ayrıl vs demem de

Sizin ilişki çatırdıyor

Ya kızınızın yakınına taşının ya işten ayrılın ya da eşinizden ayrılıp annenize taşının bu nasıl bir aile hayatı ki

Anlatın yani

Kızınızın yaşını bilmiyorum ama 5 yaşındaki oğlum bizsiz ev dışında bir gece bile geçirmedi

Birlikte tatil yaptık ya da birimizin şehir dışı vs işi varsa da diğeri evde çocukla kaldı

Iş saatlerinde de bakıcı baktı

Çocuğun evi düzeni ailesi olmalı

Çocuk sizin değil de annenizin gibi olmuş
Oyle zaten... ama bakici tutacak kadar maddi kaynagimiz yok. Kendi aileside cocuga bakmayi kabul etmiyorlar cok yakinimizda olmasina ragmen. Ben calismazsam da bu sefer gecim sıkıntısından beni yiyip bitiriyor.

Aynrn oyle ctesi aksam isten cikip anneme gidecegim pazar aksami kendi evime donup pazartesi sabahi ise gidecegim babasi gelmez zannetmiyorum belki 3 haftayi bulmustur kizini gormedigi...

Ee pardon da şimdi bu yasantinin adı aile olmak mı oluyor
Annesini haftada 1 gün gören babasını ise hiç görmeyen çocuk
Küfürler hakaretler havada ucusuyor
Bu kadar şey arasında sizin derdiniz Muska
Bu ne biçim evlilik bu ne biçim aile anlayışı
Boşansaniz belki çocuğunuzu daha çok görürsünüz hiç olmazsa annesi yanında olmuş olur

Ee pardon da şimdi bu yasantinin adı aile olmak mı oluyor
Annesini haftada 1 gün gören babasını ise hiç görmeyen çocuk
Küfürler hakaretler havada ucusuyor
Bu ne biçim evlilik bu ne biçim aile anlayışı
Boşansaniz belki çocuğunuzu daha çok görürsünüz hiç olmazsa annesi yanında olmuş olur
Zaten benimde artik dusundugum o.. baba hic bir sekilde yok bu saatten sonra da yapacagini sanmam. En azindan ben onun yaninda olup durup annelik yaparim her seyiyle ilgilenirim.

Oyle zaten... ama bakici tutacak kadar maddi kaynagimiz yok. Kendi aileside cocuga bakmayi kabul etmiyorlar cok yakinimizda olmasina ragmen. Ben calismazsam da bu sefer gecim sıkıntısından beni yiyip bitiriyor.

maaşınızı gelirinizi giderinizi bilmem de bakıcı tutacak maddi kaynağı yaratın derim

çocuk rızkı ile gelir diyenler size bir baksınlar

çocuk elbet fiziken büyüyor da hem size hem ona zor

telefonda vs

her şey insanlar için ayrı kalınır vs vs

ama siz aynı şehirde haftada bir görüyorsunuz

taşının o zaman

ev eşinize mi ait

Back
X