bu evlilik pisi pisine bitecek

kansiz

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
58
8
Temmuz 2012 de evlendm..evet çok duygulu çok romantik bi adam değildi eşim ama anlaşarak severek evlendik..herkes gbi ters düştüğümz konular olurdu evlenmeden de ama genel olark iyi vakit geçirirdik..ikimz de ünv.mezunuyuzz..ben isimli bi şirkette iyi şartlarda çalşrken evlenip farklı bi ile yerleşeceğmz için istifa ettm..çok mutlu olacaktımya güya,herşey feda edilebilrdi bunun için dimi..1 aylık evlyken düğün altınlarımn 17000 tlsi gitti..nasıl mı..eşim önceden bi iş kurmak istemiş ve devraldığı kişi tarafndan dolandrlmş..15000 gbi bi para buhar olmş..aile,iş olmadı ama para bankada biliyor..o günlernde tanşmştk biz de..başından beri anlat ailene dedim..15000 az para değil,var biliyolar ama yok..anlatmadı..aylar geçti..nişanlandık..bi evin bi oğlu..6 ay sora evlendik..düğüne 2 ay kala eşyalar alınacak,ev düzülecek..bizmkinin anası pek kabarmış,bütün düğün borçsuz nakit parayla yapılacak..ne gurur..bilseler gerçeği..ablasından 9.ayda geri vermek kaydyla 170 gr altın istiyo..eşyalar halısı perdesi koltuğu masası...tüm eşyam mehirimle alınıyomş hbrm yokmuş,haberleri yokmş..7.ayda evleniyorm,9.ay gelip çatıyo tabi..bizimk ık mık..hayatım nasıl olur,herşeymizi nasıl bozdururz..ee o zamn kredi çekmek zorndayım,..... parasını istiyo,söz verdm..neye göre söz vermştin dimi..2 ayda piyango vuracak değildiya..tabiki kılıf hazırdı da minare çalındı..gittim kendi ellermle bozdurdm ve gönderdm görüm hatuna...kaldı 8-900..kalırsa....
Yine 1 aylık evliydim 12 saatlik yola üşenmeyip anası babası yanımıza geldiler..tabi beyfendinin ısrarlaryla..1 aylık karı koca,10 yıllık gbi aramz açıldı..ana oğul bu ne gereksz düşkünlük..bu ne gereksiz bi davet ve icabet..yaşlılar bi evin bereketidr..o yaşlı düşkün insanlar hatrına gök başımıza geçmez bunca günahla..ama sen cadı gibisin..değil yaşlılık,yaşına rağmen gelinle aşık atmaya kalkarsın..çok özür dilerim,dantelli iç çamaşırları,basma etek bavula,uyduruk kapriler..başın yazmalı aslnda ama yeni gelin evde açıyo havalı havalı sen de açmalısın dimi..10 gün kalıp bizi birbrmze düşürüp gittiler..sorun fazlasyla eşimdeydi..dengeyi kuramadı,kurmak niyetinde de değildi zaten...5.aymda canım yavruma hamile kaldm..havalara uçtuk..kah iyi kah kötüyüz..garip bi kişilik..kadın gbi küsermi erkek adam..karısı üzülecek kırılacak die içi gitmezmi..günlerce küslük gönül alma hoş tutma yok..hayrlısı bakalım,düzeleck alışacağız inş.birbirimize..daha betr olacakmışız bilemedm..
Sorunlu bi hamilelik..düşük tehlikesi vs...9 ay sora kendi şehrime,büyüdüğm ailemn herkesin olduğu şehre geri döndük..işte bu çok güzel oldu..5 aylık hamileydm döndüğümzde..az ağlatılmadım o güçsüz o naif halimdeyken bile..dayak yok küfür yok içki yok kumar yok..kıymet vermemek değer vermemek var..dedimya Bu evlilk pisi pisine bitecek...kalbin kırılmş gücenmşsn kime nee..günlerce küs..ki ben hiç sevmem dargın durmayı..ama haklı haklı yalakalığı da hiç sevmem ve yapamam da...senede bir iki anaları gelir..biz zaten pamuk ipliğyle bağlıyız..paramparça eder defolur giderler..kp diğer çoğu gbi Allahlık..kv de kötü değil ama oğluna gereksz düşkün..beni kıskanır gbi..hayatmza karışma..eve alınacak bi eşyaya dahi müdahale etme..burası da benm evimdir gbi söylemleri..tabi kabahatin çoğu eşimde..ona bu kadar taviz veren o..evet annen,seni doğuran kadın sana onu çiğne sil at diyen yok..ama ben de senin ailenim..karınım..senin hayatın artık ben ve oğlumz,geri kalan herkes kapı dışında yani onların sınırları orda biter..benm ailem de olsa bu böledir..bu konulardan zaten çok tartışmışızdr..3 yıla yaklaşıyoruz,toplasan 3-4ayımz normal geçmştr aralıklı olarak..nasıl bi yapıdır bu yaa..benmiyim kadın senmisin..günlerce küsmek,gönül almamak..hatta ben yaklaşıp yumuşatmaya çalştkça bile bi kadınmiş gbi nazlanma uzatmalar..ben kendimi unuttum artık..yatak konusu hepten bi sorun..artık rahat ayd 1 e düştü..o da hep benm imalarmla takılmalarmla..hani bi espri vardırya kadınların başım ağrıyo diye...ben hiç bilmemki eşim bana yaklaşsn ben de onu geri çevireyim..ykki öle bi adam..neden yaa..biz daha ne kadrlık evliyiz..neden çifte kumrular gibi olmayalım..ben de istenmek,sevilmek,değerli hissetmek istiyorum..mutlu olmak bu kadr zor değil yaa.çevrende sevilen sayılan bi insansın..işin gücün var sağlıklısın dünyalar tatlısı bi oğlun var ve şuanda bütün alıcıları açık biz gülersek o kahkaha atıyo,biz tartşrsak o da elini kolunu sallayark söyleniyo..ne istiyosun..o zamn tek bişi geliyo aklıma,madem bu kadr umursuzsun,benm üzüldüğümü göre göre hiçbişi yok gbi ayaklarını uzatıp tv izleyebiliyosan,benden vazgeçtin o zamn..sevmiyosun..yani git diyemiyosun da böle dvranıyosun..
Ben çok yoruldum çoookkk..annesiyle ilgili tutumlarndan,ilgisizliğinden,sevgisizliğinden..hem de çokk..belki çok uzunb yazdım..daha da vardır yazacaklarm aklıma gelmeyen..daha 22 aylık dünya tatlısı yavrumu böle sevgisiz saçma sapan bi ortamdamı büyütücem...yksa.....offf offff off

Son düzenleme:
Aynen öyle oldu gerçekten..kimse bişi yazmıyo..içimi döktüm heralde kendimi kaptırıp
İşin özeti şuki,

Eşimin inat mı gurur mu artık her neyse,tavırlarından çok yoruldum..günlerce aynı evde 2 yabancı gbi durmaktan çok yoruldum..ve bu kaçıncı..artık içimden konuşmak bile gelmiyo..hani sorunumz ne neden böyleyiz die..zira bu konuşmaların sayısını hatrlamıyorum..her defasında sar başa..o zamn neden evliyiz..bişi paylaşmıcaksak,sevgimizi göstrmeyecksek,kadın-erkek ilişkimz olmayacaksa neden evliyiz.....kırılmaktan da mutlu olmaya çalşmaktn da çok yoruldmm

Konuşacak bir şeyiniz kalmamış olabilir. İkiniz de bu evlilikten beklediğinizi bulamamışsınız öyle görünüyor.
Küslük çok rahatsızlık verici bir durum.
Siz de çok dolmuşsunuz, ailesi belki farkında bile değil size zarar verip gittiklerinin
Ne diyim umarım arayı düzeltirsiniz.

gercekten cok zor biktirici insani bezdiren bir durum onemsenilmemek.Insan icine kapanip zaman gectikce karsisindakine ofkelenmesine kinlenmesine neden olan guvensizlik ve hayal kırıklığı yaratan bir durum.ne yapmak gerekir bu durumdan kurtulmak icin bilmiyorum. çaresini bulursaniz banada haber verin bende ayni dertten muzdaribim.

Konuşacak bir şeyiniz kalmamış olabilir. İkiniz de bu evlilikten beklediğinizi bulamamışsınız öyle görünüyor.
Küslük çok rahatsızlık verici bir durum.
Siz de çok dolmuşsunuz, ailesi belki farkında bile değil size zarar verip gittiklerinin
Ne diyim umarım arayı düzeltirsiniz.
Evet çoğu kez düşünmüşümdür hayata olaylara çok ayrı bakan iki insan olduğumzu..onu sevmiyo değilim,kendisi kötü bi insan da değil zaten..ama elim kolum bağlanıyo bu şeklde..kadın olan benim..sen beni hoş tutacaksın..ben naz yapıyosam sen de çekeceksn..ben kaçıyosam sen kovalıcaksın..sen genç bi erkeksin ve genç de bi karın var ona göre bi tavrın olmalı..ama bizde tam tersi..ben çatlıyorum sinirimden..yap kır boz..tamir etmeden kenara çekil..
Şuanda yine 10 gündür konuşmuyoruz..

frekans tutmaması mı deniyor ne deniyorsa buna
bir arkadaşınızla konuşup,gülüp,fikir beyan edip de eşim dediğiniz insanla en ufak bir konuyu bile konuşamamanız çok üzücü
olmuyorsa olmuyor
kendimden biliyorum
gül gibi geçinmek mümkünken geçinmeye gönlü olmayanla geçim olmuyor

Yazınızı baştan sona okudum. Kendimi gördüm sanki. Ve su an ayri yasadigimiz eşimi. Ilk yıllarım benim de böyle geçti ama zamanla daha kötü oldu. Bir aile terapisi belki ise yarar. Geç olmadan.

Bu akşam annemle kız kardeşim bendelerdi..annem hiç çekme kızım dedi..hatta annem kalacaktı ama hala 10 gündür barışmadığmızı öğrenince vazgeçti..zaten beyfendi telde konşrken geleceklerni duyunca koşu bahanesyle dışarı attı kendini..ona da canı skıldı annemin tabi..görmek istemiyorum şunun yüzünü dedi kadın..
Şimdi şaşırmayın bi anne nasıl der 'hç çekme kzım'die..annem de 35 yıldır babamı çekiyo..aksi,kadir kıymet bilmez,değer vermez,bencil bi adama yıllardır yok senin okulun bitsin yok birinizin nişanı olacak yok seneye kardeşin evlenecek diye diye katlandı zavallı..ne geçti elime diyo..gelirim yoktuki ortaya çıksaydım diyo..sağlığım gitti ömrüm bitti...sen çalışıyosun ayakların üstnde duracak gücün var ben ve kardeşlerin arkandayız bırak madem onun hiçbirşey umrunda değil,söyle o zaman boşanma davası açacağım diye dedi.(bu arada istifa ettiğim işime geri döndüm çok şükür ekim aynda)
Ne yapacağm..onu bile söylemek gelmiyor içimden..içimden diyorumki babamdan kaçtım sana yakalandım...yani yıllarca babamın yarattığı huzursuz ortamdan sora tek hayalim mutlu huzurlu bi yuva kurmaktı..evet sadece huzurdu istediğm..sevilmek..çok sevilmekti..ne evler arabalar ne hanlar hamamlar...bunlar değildiki isteklerim...ne umdum ne buldum...

bu insanlar bir çiftin arasını bozunca geceleri yastığa başlarını koyup nasıl uyurlar, vicdanları nasıl susar anlamıyorum. benim başımda da görümce belası var. ama eşinin anne-babası gelmeden de eğer sıkıntınız çoksa ve yapabileceğin her yolu denediysen huzuru sağlamak için... ne biliyim ben bir çocuk olarak annemin mutsuzluğunu görmek istemezdim. henüz çocuğum yok ve ben de sırf çocuk mutsuz bir ortamı yaşar mı diye kararsızım çocuk yapma konusunda o yüzden anlıyorum seni. ama İlahi adalet elbet bir gün gereğini yapar ben bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum. insanlar yaşattıklarını yaşayacaklar. hele ki hamile bir kadını üzmek.. Allah ıslah etsin, sana da sabır versin

bu insanlar bir çiftin arasını bozunca geceleri yastığa başlarını koyup nasıl uyurlar, vicdanları nasıl susar anlamıyorum. benim başımda da görümce belası var. ama eşinin anne-babası gelmeden de eğer sıkıntınız çoksa ve yapabileceğin her yolu denediysen huzuru sağlamak için... ne biliyim ben bir çocuk olarak annemin mutsuzluğunu görmek istemezdim. henüz çocuğum yok ve ben de sırf çocuk mutsuz bir ortamı yaşar mı diye kararsızım çocuk yapma konusunda o yüzden anlıyorum seni. ama İlahi adalet elbet bir gün gereğini yapar ben bunu düşünerek rahatlamaya çalışıyorum. insanlar yaşattıklarını yaşayacaklar. hele ki hamile bir kadını üzmek.. Allah ıslah etsin, sana da sabır versin
Burda bi arkadaş,kayınvalidesinin yaratttığı huzursuzlukları yazarken aslnda normalde eşiyle severk evlendikleri halde eşinin annesine düşkünlüğü ve annesinin de evlenmiş oğlunun yakasını hala bırakmayan tavrından dolayı sürekli tartıştkları için yüz göz oldklarını tespitlemişti..işte buydu kördüğüm dedim..benm eşim de belki ailesnin sınırlarını çizebilseydi(ki bunu hiçbi zaman tercih etmedi)onlar da bizi bu kadr rahatsz edemezdi die düşünüyorm...tartşmalarmzın çoğu onlarla başlamasa da sonunda muhakkak onlara dayanıyodu..ve artık ben ona göre annesine kafayı takmış oldum..bana çok kez senin anamla zorun ne demiştir.
Benm eşimin annesiyle ne zorum olablr..biz saygıyı hürmeti bilmeyen insanlar değiliz..herkesin kendine göre bi görgüsü var..ama yıldırdınz..daha 1 aylık evliyken gelip başladınz bizi yılan gbi sokmaya..ağustos sıcağında giymedğin pardesünü ütületmeye kalktın bana..mutfaktan gelip salona,oturdun benden su istedin..numardan hastalanma hallerin daha o günlerde yetmşti senin nası bi kişilkte oldğnu anlamama..başında yarım saat sahte iniltilerini dinlemek zornda bırakıp yatağımıza dönerken de "kapınızı açık bırakın seslenirsem duyarsınız"...diye eklemiştin yarı inleyerk yeni evli karı kocaya..çarşıya çıktığımzda kocamla limoni oldğmuzu hissettiğn halde ben önde siz arkada oğlun kolunu omzuna atmış,dilin varmadı heralde git karına sarıl yalnız kalmasın demeye oğluna..senin en büyük hazzın buydu doğruya..anası hep yek hep tek..karı nası olsa her yerde..ama şu da var hatırlatırım sana,bir kızın boşanmış..oğlun da benden önce bi nişan atmış..evt hayatta herşey insanlar için..ama düşünmezmisinz hiç sorun kimde..aahhh ahh anlatacak o kadr çok şey varki acıtan..

eşime göre ben de görümcemle uğraşmışım sorun çıkarmışım. çünkü salağım ben 6 aylık evliyken huzurumu bozmak isteyecek kadar :) amaaan bunların çoğu aynı. dengeli olanı davrananı parmakla gösterilir durumda. acı ama kadının birkaç kilo vermesi, çevreden ilgi görmesi süslenip püslenmesi işe yarıyor. ben bi süre eşimin surat asmasına aldırmadan neşemi korudum, dışarı çıkarken giyinip kuşandım, ( hani sana ihtiyacım yok ben mutluyum, insanlar seviyolar, gencim, güzelim imajı yarattım) bikaç hafta da ailemin yanına gidince eşim beni özlediğini anladı. he yine kavga oluyor ama bazı şeyleri eskisi kadar göze alamıyor. bişeyler denemişsindir mutlaka ama benim aklıma gelenler bunlar

Vay be konu üzerinden 9 yıl geçmiş hala bu adam kahır gibi çekiliyor mu???

X