- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Asilmaz bu satten sonra.Öncelikle sorunlarınız aşılmayacak türden mi ? Babalar genelde hemen yıkıcı konuşmazlar ama senin zorda olduğunu görse kendi çıkar gelir alır seni.
Ankastriye ne ya? Anksiyete mi?Asilmaz bu satten sonra.
babam ne gel gelme diyo .bi bakiyon sinirlenmis sana herseyi soyluyo.bi bakiyosun ben sana bagliyim arkandayim.gidip geri dondurmesinden korkuyorum.bi ciktimi bidaha donmem.babam da ozmn adam calisiyo kotu aliskanligi yok soz verdi artik dikkat etcek hadi bidaha dene derse olmaz.
bunuda dedim babama o is geldimmi biter diyo.ama icimde bi suphe.ha bundan kotumu olur asla olmazda.bi cesaret.cocuk felan defil dusundugum.bu kararimin arkasinda durabilirmiyim yoksa tekrar donermiyim.
Bende oyle dusunuyorum.soyle bakiyorum da durmami gerektirecek bi durum yok.napabilir onlari dusunuyorum.saglam ilerlemek icin.Bu adam hiç sağlıklı bir ruh halinde gibi görünmüyor
Allah korusun bir gün ruh hali değişip size zarar verirse
bence is durumunu ayarlayıp yolunuza bakmalisiniz
yanlis yazmis olabilirim.anksiyete bozukluk.Ankastriye ne ya? Anksiyete mi?
yok iyi bi isim olmazsa zaten izin vermezler.ama guvenceli bi isim olsa babam memur tayini aldirir gelir yanima bunu biliyorum.Annenizi dinleyin ayrilin bence kendi ayaklarinin üzerinde durmaya hazir olunca ayrilirsin evden tabi izin verirlerse birde bu var demi
evet hadi benim cabamla yuruse tamadan onada engel oluyo.ben tamir ettikce o bozuyo het seferinde aynisi olmuyacak bir ay gecmeden daha beteri iyce arapsacina dondu.Eşinin tedavi olmaya niyeti yok bi kere.. Eee hep kendinden ödün ver sen idare etmeye çalış nereye kadar. Senin hayatın ne olacak, çekme yolunu çiz, babanda destek olmazsa olmasın, ayakta durmaya çalış, farzetki baban yok, onun dediklerine goremi hayatını şekillendirecek sin..yaşadığını sen bilirsin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?