Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaan arkadaslar bunaldim bu gurbet ellerde ...biktim valla biktim almanlarla yasamaktan biktimo kadar bunaldimki esimdende sogudum hayattanda herseyden...[/Q
başka bir apartmana taşınsanız türk mahalelerinde vs. Ya da almancanız güzelse orda arkadaşlıklar kurun sosyalliği siz yaratırsınız köhne bir yer değil sonuçta ora yabancı yer olsada tecrübe kazanmış olursunuz pozitif yönden bakın bu duruma çocukalr konusuda evet orada kimsenin ki yapmadığı gibi başkarını da yapmasını istemezler :) en ufak şeyde rahatsız olurlar ama bunlar aşılabilecek sorunlar içinizi ferah tutun :) eşinizden soğumanız yerine ona böylebir durumda daha sıkı sarılın
esim susus hoplaman siplaman....
ne alakasi var hanimfendi sizin cocugunuz kucuktur benimkiler kucukken olmuyordu biraz kossalar problem yok atacaklarmis bizi esimle konusulmuyor bile fikrimi dahi söylesem ofluyorya deliriyorum insan olda dinle degilmi....canim hayirdir,problem tam olarak ne onuda anlayamadim...
sen ayrintili bir sekilde anlatsanda sana yardimci olabilsek..
bende gurbet ellerde yasiyorum.
ama bende oyle birsey olmuyor
bu birazda senin elinde...
ablacigim nasil pozitif yanindan bakiyim yardimci olunda bende o yoldan gidiyim:26:başka bir apartmana taşınsanız türk mahalelerinde vs. ya da almancanız güzelse orda arkadaşlıklar kurun sosyalliği siz yaratırsınız köhne bir yer değil sonuçta ora yabancı yer olsada tecrübe kazanmış olursunuz pozitif yönden bakın bu duruma çocukalr konusuda evet orada kimsenin ki yapmadığı gibi başkarını da yapmasını istemezler :) en ufak şeyde rahatsız olurlar ama bunlar aşılabilecek sorunlar içinizi ferah tutun :) eşinizden soğumanız yerine ona böylebir durumda daha sıkı sarılın
Merhaba konu sahibesi, bende ailemle yurtdisinda yasiyorum, bizimde basimizdan boyle olaylar gecmistir. Genelde bu insanlar (almanlar,ingilizler vs,) daha cok sogukkanli ve kurulci olduklarindan gurultuye patirtiya gelemiyorlar. Bazi durumlarda hakli olabilirler, ama zirt pirt ta sikayete gelinmezki.
Biz evimize yeni tasindiigmizda gelenimiz gidenimiz cok oluyordu haliyle cumbur cemaat gelenler insanlarda vardi( bu ne kadar dogru bilmiyorum,bende sevmiyorum). yan komsumuz birkac kez sikayete gelmisti sesinizden tv nin sesini duyamiyorum diye. Herneyse bir iki kere babam idare etti ama annemin cinleri tepesine cikmisti haftanin tek gunu misafirimdemi gelemiyecek diye,komsu kadin yine sikayet etmeye geldiginde annem elinde terlik kadina bir cikisti, o gun bugundur kadin sikayete gelmedi birdaha:). Selam sabahida kestik, dusmanca bakislari vardi ama salla kim takar, simdide tasinip gittiler.
Ona bakarsan biz 1 katta oturyoruz, 6 veya 7 kattan gelen muzik sesiyle bizim evimiz gumbur gumbur titriyor, giidp 1 gun olsun sikayet etmedik. hani sikayet edebiliriz ama elimize pek birsey gecmez
bugun bizim gurultumuz yarin onlarin gurultusus kardes kardes gecinip gidelim iste....
tabi bu arada komsulukta haddiimmizii bilelim