aman ayni benim kocami anlattin yani. benim eski kirada oturdugum evde ki insanlar da ayni böyleydi. cocugum bir bucuk yasinday di daha .biraz evde kostur dumu .yere oyuncak falan attimi kapida iki kere kapima geldi .bagrindi cigrindi. kari koca emekli .bütün gün isleri yok .perde arkasin da milleti gözetliyolardi. cocuklar falan spiel platz da biraz gürültülü oynasinlar .ya bagrip cigiyorlar yada polizei ariyorlar da. madem yasli kafan götürmüyo git altesheim da yasa .kadin benim zile bir dadandi .zirt pirt zilimi calip calip kaciyo. ben normalde cok sakin bir insanim.yemek yapiyom caliyo.cocugum uyuyo caliyo. günde bes alti kez esime söylüyom orali olmuyo. ben kadini yolda denk getirever dim .nasil bagriyomm . herkes bize bakiyo.benim cocugumu uyanduriyon.beni rahatsiz ediyon schweinee .agzima geleni saydimm.herkes de bize bakiyo. tebiyesizz .her sey artik .beni deli ettmisti cünkü. bi de üstüne yürüdüm.korktu kacti .ne demek ya benim zilim le oyna dur. iste o oldu.kücücük bebegim kac kilo ki onun yüremesinden ne olur .tak tak olurmus.bi daha o oldu.kapima geleme di . sen de hic yilma .versin mahkemeye hic bir sey yapamaz.korkma .benim cocuklarim kücük de. akillari ermiyor .kundigungu falan unut.niye cikacakmissin evinden . yasalar sen den yana .cünkü sen ailesin .cocuklusun .hic kimse bir sey yapamaz .takma kafana .simdi ben her seyi ögrendim . istedigi kadar büroya gitsin gözün korkmasin.orali da olma .bos ver takma kafana