• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu facebook niye var ki:(( yardım edin bana

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
Arkadaşlar mrb benm derdimede çare olun ne olur artık düşünmekten yoruldum
En azından bi teselli bi öneri kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum
8 ay önce biryle tanıştm ve ondan çok hoşlandm zamanlada sevdm çok vakit geçirmedk
Ara ara görüştük diyebilşrm ama hiç kopmadık taki iki ay öncesine kadar 2 aydır hiç bi şekilde görüşmedik ben onu facemden silmiştim ama dayanamayıp tekrar ekledm oda kabul etti sürekli onu takip ettim hergün ne yapmış kimi eklemiş ne paylaşmış şarkı paylaşsa bana mı paylaşmış beynimde sürekli kurcaladım
Ama hiç bi şekilde birbirimizle konuşmuyoduk çevrmiçi olsak bile ne o yazdı ne ben
Bi kaç gün önce resimlerimi begendi bende bi kıpırtı oldu hemen biz kadınlar nerden ne çıkaracagımızı bilmediğimz için böle saçmalıyoruz işte
Ben bu durumdan umutlanırken bi baktım beni silmiş arkadaşlarından niye silmiş olabilirki onunda bana karşı bişeyler hissettiğini biliyorum aynı iş yerindeyz karşılaşıyorz bakışlarından anlıyorum ama neden sildi beni anlam veremedm
Birlikte olamam nedenlermz var onları yazamıyorm çok buyuk sorunlar degil ama zamana ihtiyacımız var sadece
Bi yorum yapın bayanlar :((((

boşanma surecınde falanmısınızki yazmam demişsiniz bunu açıklamazsınız söylenecek bişi kalmıyor adam sizden hoşlanırken neden sılsın yoksa

Yok boşanma süreci değil sevgili bile olamadıkki biz
Haklısınız fazla anlam yüklüyorum

1- Ekleyeceğiniz insanı silmeyin.
2- Birlikte olamam demişsiniz. O zaman onun zamanını neden harcıyorsunuz.
3- Siz silip tekrar eklemişsiniz. O da belki misilleme yapmış sizi silmiş. Belki sizin yaptığınız gibi tekrar ekler.
4- Neden sildiğini kendisine sorun.
5-Sorun facebook'ta değil sizin tavrınızda. Aynı iş yerindesiniz, yüz yüze konuşun, face'den ilişki yürümez.

Son düzenleme:
çocuk gibi sil geri ekle off ... sileceksen tekrar eklemiceksin zaten .. ben hoşlanmıyorum bu tarz durumlardan .. belki karşındakide aynısını sana yapıyor ...artık erkekler eskisi gibi naz çekmiyor valla .. bende hep naz yapmaktan kaybettim ...

Hoşlandıgına veya bişeyler hissettiğine emin misiniz acaba ? hoşlanan insan faceden belli edebilir gayet doğal bi şekilde cunku yuzyuze değilsin bişey değilsin..üstelik cıkarmıs da sizi 2 ayda görüşmemişssiniz vs..cok kapılmayın bence ondan bi adım gelene kadar da bişey yapmayın.bu face ilişkileri oyuncak yapıyor ya ama iletişim içinde kacınılmaz bi gereç maalesef :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç dengesiz biri değildim ne yapmaya çalıştığımın bu kadar saçmalayanın ben olduğuna bile inanamıyorum niye bu kadar zayıfım bu insana karşı anlayamıyorum herkes benm çok değiştiğimi istikrarlı bi insanken neden bu kadar aciz duruma düştüm anlam veremiyorum bu halime kendimde çok kızıyorum bitmiş bi ilişki neden facemde dursunki doğru olan onun yaptıgı ama tek bildiğim düşündüğüm seviyorum ben adamı mantık filan hiçbişey yok bende şuanda ;(((

Belki silinmeden haberi yoktur.Bana da oluyor durup duruken listemden arkadaşların kayboluyor.
Sildim sanıyorlar ama silmiyorumda.:50:

Arkadaşlar mrb benm derdimede çare olun ne olur artık düşünmekten yoruldum
En azından bi teselli bi öneri kimseyle paylaşamıyorum anlatamıyorum
8 ay önce biryle tanıştm ve ondan çok hoşlandm zamanlada sevdm çok vakit geçirmedk
Ara ara görüştük diyebilşrm ama hiç kopmadık taki iki ay öncesine kadar 2 aydır hiç bi şekilde görüşmedik ben onu facemden silmiştim ama dayanamayıp tekrar ekledm oda kabul etti sürekli onu takip ettim hergün ne yapmış kimi eklemiş ne paylaşmış şarkı paylaşsa bana mı paylaşmış beynimde sürekli kurcaladım
Ama hiç bi şekilde birbirimizle konuşmuyoduk çevrmiçi olsak bile ne o yazdı ne ben
Bi kaç gün önce resimlerimi begendi bende bi kıpırtı oldu hemen biz kadınlar nerden ne çıkaracagımızı bilmediğimz için böle saçmalıyoruz işte
Ben bu durumdan umutlanırken bi baktım beni silmiş arkadaşlarından niye silmiş olabilirki onunda bana karşı bişeyler hissettiğini biliyorum aynı iş yerindeyz karşılaşıyorz bakışlarından anlıyorum ama neden sildi beni anlam veremedm
Birlikte olamam nedenlermz var onları yazamıyorm çok buyuk sorunlar degil ama zamana ihtiyacımız var sadece
Bi yorum yapın bayanlar :((((

is yerinde itiraf edemiyor veya sohbet ortamınız yoksa facebook uzerinden iletisime gecmeniz tamam ama ekle sil sonra tekrar ekle sil... cocuk oyuncagı mı bu.
arada da bakıs atmalar falan...
yanlıs anlamayın ama sevmedim ben bu adamı :19:

Back
X