Bu flört ilişkiye döner mi?

bahar544

hakkımda hayırlısı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
441
5
316
İstanbul
Merhaba,
33 yasındayım hıc evlenmedım bır kısıye asık oldum ben, o da tesadüfen internetten tanıstıgım 38 yasında 1 kez evlenmıs hayatında 2 kez asık olmus, evlendiği kızla tanıstıktan 6 ay sonra evlenmişler. 9 ay aynı evde yasamıslar ve yasal olarak 1 yıl evli kalmak mecburıymıs 1. yılda bosanmıslar (kız daha once evlenıp bosandıgını saklamıs bır de cok erken evlendık bız hıc uygun değilmişiz dedi). Kız bununla hala gorusmek ısteyıp adamı darlamıs, soyledıgıne gore her yerden engellemiş ve su anda kesinlikle görüşmüyorlarmıs.
Ona hıslerımı kaybettiğimi bu saatten sonra asık olamıyacagımı soylemıstım o da aynı sekılde dedı.
Biz tanıstık, birbirimizden etkilendik ve bulustuk. İlk bulusmada ıkımızın de bırbırınden hoslandığı bellıydı. Sık bır restoranda yemek, bırbırımızı tanımak ıcın sorular vs. gayet guzel gectı. gozlerı parlıyordu, bana bakıslarını yakalıyordum. Sonra kahve ıcelım baska bı yerde dıye kalktık yolda elımı tuttu, kahvecının gırısınde bıraktı.
O aksam cok gec oldu, sende kalabilir miyim diyince peki dedim ve sarılıp uyuduk, ama sabah beraber olduk. Sabah ıkımızde bırbırımızın yuzune bakamıyorduk, kahvaltıya gıttık ıkı yabancı gıbı oturduk, sonra evıne gıderken bı gece oncekı gıbı ellerımı tutarak vedalastık.
Ikı uc gunde bır ılk mesajı o atıyor, "merhaba nasılsın napıyosun? ..." bende gecıstırıyorum. Yogunum, işim var su bu...
bu arada hıc gun ıcınde mesaj atıp adamı darlamıyorum, ınstagramda bıseyler paylasınca 3-4 saat sonra goruyorum. Gecenlerde onu merak ettım cunku sehırdısındaydı geldımı gelmedı mı dıye ılk mesajı ben attım cok sıcak konustuk. Sonra da dedım kı senı arastırdım ve eskı karının su anda benımle aynı ısyerınde calıstıgını ogrendım. Kendımı kotu hıssedıyorum. Kadının bır cocugu var, sızın mı yoksa dedım hayır benım degıl dedı ama bı sogudum. bır de "neden bu kadar arastırdın anlamadım, neyse" yazmıs....
Gene 2 gun olu taklıdı yapıp hıcbısey yazmadım. O yazmıs yemek yapıyorum dedım bende cok acım dedı, gecıstırınce de "ınsan bı yemege cagırır" demıs. Klasık cevap vermekten kacınarak onu ılgılı tutmaya calısıyorum. Eve cagırmıcam senı bır sure dedım, cevap yok. Bır sonrakı gorev yerın neresı dedım ona da var bı yerler ıste demıs.
Kıbar ama soguk.
Bu adamdan etkılendım bu flortun ılıskıye donmesını ıstıyorum hayırlısıysa, ılgısını sıcak tutabılmek ıcın hıc yapmadıgım kadar sogukkanlı, olgun davranıyorum.

Okuyup fıkrınızı yazarsanız sevınırım.

Merhaba,
33 yasındayım hıc evlenmedım bır kısıye asık oldum ben, o da tesadüfen internetten tanıstıgım 38 yasında 1 kez evlenmıs hayatında 2 kez asık olmus, evlendiği kızla tanıstıktan 6 ay sonra evlenmişler. 9 ay aynı evde yasamıslar ve yasal olarak 1 yıl evli kalmak mecburıymıs 1. yılda bosanmıslar (kız daha once evlenıp bosandıgını saklamıs bır de cok erken evlendık bız hıc uygun değilmişiz dedi). Kız bununla hala gorusmek ısteyıp adamı darlamıs, soyledıgıne gore her yerden engellemiş ve su anda kesinlikle görüşmüyorlarmıs.
Ona hıslerımı kaybettiğimi bu saatten sonra asık olamıyacagımı soylemıstım o da aynı sekılde dedı.
Biz tanıstık, birbirimizden etkilendik ve bulustuk. İlk bulusmada ıkımızın de bırbırınden hoslandığı bellıydı. Sık bır restoranda yemek, bırbırımızı tanımak ıcın sorular vs. gayet guzel gectı. gozlerı parlıyordu, bana bakıslarını yakalıyordum. Sonra kahve ıcelım baska bı yerde dıye kalktık yolda elımı tuttu, kahvecının gırısınde bıraktı.
O aksam cok gec oldu, sende kalabilir miyim diyince peki dedim ve sarılıp uyuduk, ama sabah beraber olduk. Sabah ıkımızde bırbırımızın yuzune bakamıyorduk, kahvaltıya gıttık ıkı yabancı gıbı oturduk, sonra evıne gıderken bı gece oncekı gıbı ellerımı tutarak vedalastık.
Ikı uc gunde bır ılk mesajı o atıyor, "merhaba nasılsın napıyosun? ..." bende gecıstırıyorum. Yogunum, işim var su bu...
bu arada hıc gun ıcınde mesaj atıp adamı darlamıyorum, ınstagramda bıseyler paylasınca 3-4 saat sonra goruyorum. Gecenlerde onu merak ettım cunku sehırdısındaydı geldımı gelmedı mı dıye ılk mesajı ben attım cok sıcak konustuk. Sonra da dedım kı senı arastırdım ve eskı karının su anda benımle aynı ısyerınde calıstıgını ogrendım. Kendımı kotu hıssedıyorum. Kadının bır cocugu var, sızın mı yoksa dedım hayır benım degıl dedı ama bı sogudum. bır de "neden bu kadar arastırdın anlamadım, neyse" yazmıs....
Gene 2 gun olu taklıdı yapıp hıcbısey yazmadım. O yazmıs yemek yapıyorum dedım bende cok acım dedı, gecıstırınce de "ınsan bı yemege cagırır" demıs. Klasık cevap vermekten kacınarak onu ılgılı tutmaya calısıyorum. Eve cagırmıcam senı bır sure dedım, cevap yok. Bır sonrakı gorev yerın neresı dedım ona da var bı yerler ıste demıs.
Kıbar ama soguk.
Bu adamdan etkılendım bu flortun ılıskıye donmesını ıstıyorum hayırlısıysa, ılgısını sıcak tutabılmek ıcın hıc yapmadıgım kadar sogukkanlı, olgun davranıyorum.

Okuyup fıkrınızı yazarsanız sevınırım.
İlk merhaba dedğiniz gün el ele tutuşmak evinize yatılı almak beraber olmak sizi kolay göstermiş sdece canı istediğinde beraber olmak için arayı sıcak tutar fakat ciddi düşünmez ilişki de olmaz Sizin cıddı duşunduğunuzu fark ettiğinde de yok olur iradeli ve akıllı olmanız gerekiyordu bastan kaybetmişinşz

Çok hızlı davranmışsınız. Neyse olan olmuş.
Ama sizin bu soğuk tavırlarınız hoş değil.
Adamla beraber olup uyuyup sonra geç cevap vermek falan olgunluk değil çocukluk, özgüvensizlik, dengesizlik bana göre.
Üzülmekten korktuğunuzu belli eden, tuhaf tavırlar bunlar.
Kim soğuk nevale ile beraber olmak ister ki.
Çok garip bence.
Aşka paldır küldür dalmaktan bu kadar korkmayın. Ya adamdan uzak durun, ben aşık olamam gibi cümleler kurmayın ya da korkusuzca sahip çıkın duygularınıza ve net olun.
Güvenmiyorsanız tamamen uzaklaşın.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim, ikinci bir randevu teklifi olmasını, ilk adımı onun atmasını beklıyorum acıkcası. Bu acıdan bakmamıstım, cok yardımcı oldunuz.

adamla zaten ilk günden birlikte olmuşsunuz bütün ciddiyet gitmiş.siz şu an ciddi duruyor gibi değil baya buzdolabı gibi duruyorsunuz, hatta itici duruyor tavrınız.ben adamın yerinde olsam bi karar ver demiştim çoktan ne o öyle ilk günden birlikte ol sonra buzdolabı.

İlk günden birlikte olma fikri bana göre yanlış ama bunun bir zamanı mı var 3 ay sonra 5 ay sonra falan
Netten tanıştığınız için öncesinde bir muhabbet olmuştur tabi
Ama erkekler işte kolay elde edince havaya giyorlar hevesleri kaçıyor
Her erkek aynı değil ama çoğu böyle
Net olayı zatrn biraz Türkiye de cinsellik için kullanılan bir araç olmuş erkekler için
Şu nete gireyim sevişecek birini bulayım mantığındalar
Bence soğuk davranma aşırı ilgili de olma
Görüşmek istiyorsa görüş seni eve almam falan demen yanlış
Ben erkek olsam takdik yapıyor der soğurum öbür türlü şöyle düşünürüm evet aramızda birşeyler gelişti ama doğal oldu

İlk gün hadi elele tutuşma neyse diyeceğimde adamı evine götürmüşsün birde birlikte olmuşsun .Yanlış anlama birlikte olduğun için seni yargılamıyorum ama bu acele neden? Birde adamla internette tanışmışsın hırlı mı hırsız mı bilmeden evine alman iyi cesaret doğrusu.Bu saatten sonra cool davranmaya çalışman pek bi etki yaratmaz.Seninle yeniden birşeyler yaşamak peşinde bariz net.Ayrıca erkeklerin en nefret ettiği kız tipi geçmişi çok araştıran gerekli gereksiz soru soran kız tipidir.İlişki halinde olsanız araştır diyeceğimde adam zaten ayrılmış sana olayı anlatmış daha aranızda birşeyler belli değilken çat diye karın da benimle ay ı işyerinde çalışıyo demeniz karşı tarafa itici gelmiştir.Ben çok olumlu görmüyorun açıkçası.

Geç oldu sende kalayım dediğinde sana bi taksi çevirelim diyecektin
Kusura bakma ilk görüşmede bende kalman doğru olmaz diyecektin
Bir de sen yazınca aklıma geldi kim eklemişti ilk önce netten?
Adam eski karısının işyerinden biriyle olup ona nispet yapmak için seni eklemiş olmasın?

Bence adama onu istemiyorsunuz, o da her zamanki takıldığınız adamlardan biri olduğu mesajını veriyorsunuz bu umursamaz hallerinizle.
Tabii ki bu iş mutlu bir ilişkiye gider ama tavir değiştirirseniz..mesela onu güzel bir tyatroya davet edin, ya da havalar bozmadan bir pikniğe...
Bakarsiniz bir süre sonra tüm haftasonlari birlikte geçirmeye baslamissiniz...

Back
X