- 18 Nisan 2021
- 14.893
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.452
- 548
- Konu Sahibi lavantacilek
Oturmaya mı geldik ayol 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh, onların içinde bir sen eksiktinAynen buradan terfi edebileceğim üst mevkiler var çünkü. Kırmızı nickli veya buranın ağası olabilirim sütümü içersem.![]()
İlk defa hem konu sahiplerine hem yorum yapanlara laf sokan birine denk geldim
Sen konuları bu kadar takip edip analiz yapacak vakti nerden buluyosan ordan buluyoruz cici kız![]()
yazdıklarınında doğruluk payı var yarı yarıya.ama üyeler ve topic hakkında konu açmak da yasak ben kiblemedim ama yapacaktır üyeler.banlanacaksınız yaniiAynen canım be gerçekten haklısın![]()
İyi bir üye olursan Muneyi bile görebilirsinAynen buradan terfi edebileceğim üst mevkiler var çünkü. Kırmızı nickli veya buranın ağası olabilirim sütümü içersem.![]()
De ki bana en terminatör sensin![]()
Lavantaçilek irkek fantezisi miMüneccimliğin zirvesi gerçekten![]()
Az kalsın alınıyordum, herkese cevap veriyor da bana vermiyor diyeHe mix yaptım![]()
Canım eleştirdiğin,beğenmediğin forumun içinde barınmak zorunda değilsin biliyosun dimi,seni kimse zorla tutmuyor yani bil istedim :)Aynen buradan terfi edebileceğim üst mevkiler var çünkü. Kırmızı nickli veya buranın ağası olabilirim sütümü içersem.![]()
Bana cevap vermediAz kalsın alınıyordum, herkese cevap veriyor da bana vermiyor diyeşimdi gözüme girdin
![]()
Geldim kör misin?Ağalar buraya gelin![]()