• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Forumda Verilen Tavsiyeler Yüzünden Hayatınız Kaymasın

Dün bir kizin konusu vardi,
yorum yapanlarin sanirim hepsi, hatta galiba hepsi ,
kiza ayni seyi söylemesine ragmen ,
hala kendini suclamaya devam ediyordu ayni sekilde..
anlayamadim gitti, o zaman konu acma maksadi ne ?

kiz iyiyken, kendini sucluyor, üstüne üstlük bizde yangina körükle gidip,
evet sen suclusun dersek, kisiyi iyice yanlis yola sürüklemis olacagiz...

bu gibi durumlarinda görmemezlikten gelinmemesi gerek...

ha bide söyle bir durum var, isine gelen yorumlari okuyup,
isine gelmeyenler olunca konu kapatanlar... :)
herkes kendi fikrini belirtmekte özgür, heleki asagilayarak belirtmiyorsa..

Son düzenleme:
tabii efendim siz nasıl arzu ederseniz öyle konu açar yorum yaparım, size sormadan iş yapmak kimin haddine. forumdaki tüm bayanlar sizin arzunuza göre şekil alır bundan sonra. tüm bayanlar sizi sinir etmemek için yazar. neden zorunuza gitti, yuva yıkan yorum yapmıyorsanız susup oturun, illa ki her şeyi üstünüze alınmanıza gerek yok.

neden üzerinize alınıyorsunuz, konu sahibi sizin isminizi mi kullandı ki bu kadar tepkilisiniz

Peki................

Son düzenleme:
Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz,eğer sevgilinizle eşinizle aranızda bir problem varsa konu ne olurdasa olsun,ayrıl bırak..bir de burda açılan konular yüzünden paranoyak olacam az kaldı,mesela başka konular için kullanmak istiyorum bu siteyi estetik saç bakımı filan ama elde mi,sayfada yorum yapanlardan konular görülüyor ister istemez merak edip bakıyorum,bi süre sonra da bakmak alışkanlık oluyo istemeden..eskiden sevgilime bu kadar şüpeyle yaklaşmazdım ama burda öyle konular oluyo ki moralim bazen çok bozuluyo etkileniyorum:26::26:

konu sahibi çok haklı
hz Ömer der ki: işlerinizi Allah korkusu olanlarla istişare edin
sağduyulu olmak çok önemli

Rica ederim güzel dinimizi ve ondaki güzellikleri bilip bilmeden kullanıp sevaba gireceğim derken daha beter günaha girmeyin bizi de sinir etmeyin.Dikkatimi çekiyor,her konuya dini açıdan bakıyorsunuz ama ölçüsüzce.Ne yani doğruyu söylüyoruz,acımasız da olsa gerçeği söylüyoruz diye biz de Allah korkusu yok mu tövbe haşa ? :19: Lütfen bin düşünüp bir yazın.

tabii efendim siz nasıl arzu ederseniz öyle konu açar yorum yaparım, size sormadan iş yapmak kimin haddine. forumdaki tüm bayanlar sizin arzunuza göre şekil alır bundan sonra. tüm bayanlar sizi sinir etmemek için yazar. neden zorunuza gitti, yuva yıkan yorum yapmıyorsanız susup oturun, illa ki her şeyi üstünüze alınmanıza gerek yok
neden üzerinize alınıyorsunuz, konu sahibi sizin isminizi mi kullandı ki bu kadar tepkilisiniz

Benimle derdinizi anlayabilmiş değilim,saygımı bozmamaya çalışıyorum ama burada hanımefendi gibi davranıp özelde hakaret etmeye hakkınız yok.

''bak bakalım arkadaşım yazdığın şeyler normal mi yoksa kırıcı mı
sevaba gireceğim diye günaha giriyorum
sinir ediyorum
her konuya dini açıdan bakıyorum
ölçüsüzüm
ama siz doğru ve gerçekçisiniz
şimdi kendini ve beni adaletle mi değerlendirdin
yani gerçekten bu yazdıklarında Allahın hoş göreceği bir adalet var mı
ayrıca madem her yorumu yapma hakkın var, benim dini yorumlarım neden seni rahatsız ediyor
yani sen istediğin yorumu yaparken başkası yapamaz öyle mi
yani sadece sen mi özgürsün, adaletlisin, doğrusun
bunları Allah karşısında da rahatlıkla söyleyebilirsen bir şey demiyorum
bu kadar rahat saldırılmaz, kalp kırılmaz, güzel dinimiz bunu da söylüyor''

Yazdığın özel mesaj bu.Benim verdiğim cevap ise :

''Evet hanımefendi dediklerinize aynen katılıyorum.Özellikle şahsım hakkında olanlara.''

Gelen cevap ise :

''mübarek olsun o zaman
foruma üye olalı iki hafta bile olmamış, kendimi belli edeyim havası var herhalde
yaş da lise çağı falan olmalı''

Rica ederim ya olduğunuz gibi görünün,ya göründüğünüz gibi olun.Çok komik görünüyor bu tutumunuz dışarıdan.

dipnot : Aşağıdaki link de eski üyeliğim hanımefendi.Öyle olmasa bile bu size beni aşağılama hakkını vermez.:ssz:

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=379667

Son düzenleme:
rica ederim çuvaldızı önüne gelene batırmadan önce iğneyi kendine batır
istediğin kadar hakaret edip sonra köşeye çekilemezsin
istediğim gibi laf atayım ama kimse bana bir şey demesin diyemezsin
ikinci üyeliğin varsa o da yine senin hatan

ya her zaman öyle olmuyor işte mesela ben burdaki tavsiyeler sayesinde asla cesaret edemeyeceğim bir şey yaptım ve hayatım o kadar güzel bir yön aldı ki...aşkımı şuanda yaşayabiliyosam kk sayesinde oldu

bilmiyorum ben mi istisnayım acaba :)

rica ederim çuvaldızı önüne gelene batırmadan önce iğneyi kendine batır
istediğin kadar hakaret edip sonra köşeye çekilemezsin
istediğim gibi laf atayım ama kimse bana bir şey demesin diyemezsin
ikinci üyeliğin varsa o da yine senin hatan

Üyeliğimi kendi isteğimle yönetime iptal ettirdim.Yönetime de bildirdim bütün mesajlarınızı,size iyi geceler.:6:

ya her zaman öyle olmuyor işte mesela ben burdaki tavsiyeler sayesinde asla cesaret edemeyeceğim bir şey yaptım ve hayatım o kadar güzel bir yön aldı ki...aşkımı şuanda yaşayabiliyosam kk sayesinde oldu

bilmiyorum ben mi istisnayım acaba :)

Neydi canım o merak ettim. Kk hangi mevzuda işe yaramış görelim bilelim, hehe :))

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama polemiğe giren iki üyemiz ikinizde polemiğe girmişsiniz, karşılıklı şikayet etmişsiniz lakin banlanırsanız ikinizde banlanırsınız, polemiğe girmek yasaktır çünkü, şimdi lütfen buna bir son verin yoksa sonu belli...

Kusura bakmayın ama polemiğe giren iki üyemiz ikinizde polemiğe girmişsiniz, karşılıklı şikayet etmişsiniz lakin banlanırsanız ikinizde banlanırsınız, polemiğe girmek yasaktır çünkü, şimdi lütfen buna bir son verin yoksa sonu belli...

Tamam sustum.:30:

konu başlığı çok rahatsız edici okur okumaz taşlanırsın diye düşündüm haklılar ama :34:

şöle bir örnek vereyim geçen bir konu vardı kız nişanlı nişanlısı annesine ablasına küfür etmiş bir güzel hala ben onsuz yapamam melek gibi insan diyor şimdi biz napalım nediyelim, yazık çocuğa sinirlenmiş iyi yapmış, bişey olmaz annenize birgüzel küfür etmesimi diyelim :27:

ayrıca burda artık herkes hemen çözüyor konu açanları ayrılırmı ayrılmazmı dayağı küfürü yer otururmu kocişine koşarmı oyüzden siz kafanızı yormayın boşuna :ssz:

burda bır derdım var kısmına konu acılanlara ınsanlar gördükçe fikirlerini belirtmek istiyor.kimisi olumlu yaklasırken kımısı olumsuz yaklasıyor bu gayet normal herkes kendı düşüncesini söylüyor kendince yardımcı olmak istiyor.ben şahsen ben olsam napardım yada mantıklı olan nedir acaba diye düşünüp mantıgımca kararımı yazıyorum.belki konu sahibi aa evet ben bunu bilmiyodum iyiki bunu ögrendim diyebilr amacıyla fikir bekliyor karsı taraftan benimde açtıgım konular oldu ve ögrendıgım cok seyde oldu.konu acan kişi olumlu yada olumsuz yorumları kabullenebilmeli.ne yani yanlış gibi görünen bişeyde uyarmayıp evet eevet dogrusu bu olmalı diye yalanmı söylensin karsı taraf kırılmasın dıye.karsı tarafta herhangı konuyla ılgılı buna benzer seyler yasadıysa yada cevresınde yasayanları görduyse uyarması kadar mantıklı bısey yok. tabıkı hakaret kötü tatlı dılle su dogru su yanlıs denmelı ama ınsan bazı konu acanların ısrarla o kadar ınsan yapma dedıgı halde ıllede ne dersenız deyın yapıcam deyısını görunce bu tarz konusmaları o zaman nıye konu acıyosun gıt ne bılıyosan yap gibi düşünüp sertcede yazabılıyo sinirlenip haklı olarak yani.iyi yada kötü bunu karsı tarafa sebeplerini acıklayarak belirtmemiz gerekirki kafa karısıklıgı giderilsin.

aslında bu sitenin eski üyelerindendim, 2008 ekim anneleri grubunda çok takılırdım bir zamanlar, daha sonra güvendiğim bir arkadaşım sağolsun benim bilgim dışında benim nickimi kullanarak reklam amaçlı üyelik cezası almama sebep oldu, birgün girdim birde baktımki üyeliğim iptal edilmiş, moralim bozuldu, daha sonra iş güç ve biraz da bunun sinir bozukluğuyla bi süre uğramamıştım kkya, kazene de böle böle oldu demedim çünkü şifremden sorumlu olan benim, yani görünürde haksızım, daha sonra buranın hasretine dayanamayıp yeni bir üyelik aldım, o dönemde de moralim çok bozuktu, bir konu açtım, öyle herşeye konu açan biri değilimdir ama o dönemde gerçekten değişik fikirlere ihtiyacım olduğu için bu konuyu açmıştım, ama öyle acımasız eleştiriler almıştım ki, hatta yeni üyelik olduğu için onlarla dalga geçtiğimi söyleyen bile oldu,erkek olduğumu iddia eden de oldu, yorumları ağlayarak okuduğumu hatırlıyorum, aslında o gün açtığım konuyla ilgili sorunu şu anda hala yaşıyorum ama bugün acı biraz daha olgunlaştı, eskisi gibi acıtmıyor, ama o dönemde bana akıl verebilecek birilerine çok ihtiyacım vardı, gerçekten olumlu yaklaşan birçok arkadaşımda oldu, bana özelden mesaj atıp samimi duygularını ifade edenler de, ama öyle acımasız yorumlarla da karşılaştımki şaşırmadım değil, tamam hatam varsa söylenir, eleştirilere de açığım ama sırf yeni üye olduğum için veya prim yapmak istediğim için bu konuyu açtığımı söyleyenler bile olmuştu o zamanda, şu anda o nicki çok sevdiğim halde artık kullanamıyorum, açtığım konuyu nasıl sileceğimi bilmediğim için yeni bir üyelik daha almak zorunda kaldım, siteye de uzun süredir uğramıyordum, nereye nerden gireceğimi de unutmuşum, en güzeli yeni üyelik dedim, ama biliyorum bu üyeliğimde de mesaj sayım artmadıkça yada yılım eskimedikçe pek itibar görmeyeceğim :) kkda gerçekten samimi insan çok, onlara gıyaplarında benimle alakalı veya alakasız her konu için teşekkür ediyorum, aslında işin özü beş parmağın beşi bir değil, herkesten aynı tepkiyi beklememek lazım, ben şahsım adına bana bu şekilde yorum yapan insanlara artık kırgın değilim, herkes kendi fikrini ortaya koyuyor, doğru veya yanlış, bunu ayırt etmek de insana düşüyor, tabi gönül kırıklığı ara sıra depreşmiyor değil o ayrı mesele :49:

Evet bu çok saçma bir durum...Ayrıca buraya konu açtılarsa her yoruma katlanacaklar fikri çok daha saçma...Hele evlilik konusunda hemen boşan falan gibi kelimeler çok tehlikeli...Biraz ılımlı olup konu sahibini rahatlatmak lazım...Çünkü konu açış amacı bu aslında...Konu sahibi rahatlamak için konu açıyor...

Bende bir konu açmıştım.Eşim bana para vermiyor diye.Hiç unutmuyorum biri nasıl öyle adamdan çocuk yaptın dedi :) Gelde kızma...Ya kimse bilmiyor ki ben normalde eşimle nasılım? Bana nasıl davranıyor falan.Sadece bir konu üstünden bu kadar sert yorum yapmak çok abes...Eğer ben bunu düşünüp dursaydım gerçekten düşünürdüm belkide.Allahtan karakterim çok zayıf değil...EEE şimdi noldu ben eşimle bu sorunu aşalı aylar oldu :) Gayet normaliz...Şiddet,aldatma gibi konular uç konular.Ama onun dışındakiler çoğunlukla halledilebiliyor.İnsanların günahınada girmiş oluyoruz.Kafalarını iki kat karıştırıp...Bu kadar ilişkileri koparmak kolay değil.Çabalamak lazım.Biraz olayları etraflıca düşünüp yorum yapmak lazım...Ya da empati yapmak en kolay çözüm...

Back
X