- 30 Eylül 2020
- 11
- -11
- 1
- 30
- Konu Sahibi Melekligecelerr
Bu fotoğraftaki kadın sizce yüz hatları olarak nasıl güzel mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeksi yüz hatları varBu fotoğraftaki kadın sizce yüz hatları olarak nasıl güzel mi?
Eki Görüntüle 2698320
Erkeksi ne alakaErkeksi yüz hatları var
Bu kişi internette ünlü biri olmasa burda gördüğünde kadın sanacaktin o derece kadına benziyor o alakaSürekli video filan paylaşıyo bu kişi nette erkek diye biliyorum ben zaten kadın ne alaka onu anlamadım
Erkek gıbı yanı baksana, hoş alımlı naif mı?Erkeksi ne alaka
Bak ben bılmeden yorum yazmısım, direk erkeksı diye, buna ne dıceksınBu kişi internette ünlü biri olmasa burda gördüğünde kadın sanacaktin o derece kadına benziyor o alaka
Yani sen bu kişiyi ilk kez bugün burda şimdi gördün?Bak ben bılmeden yorum yazmısım, direk erkeksı diye, buna ne dıceksın
Evet ilk kez gördüm, kim bu?Yani sen bu kişiyi ilk kez bugün burda şimdi gördün?
Instagram ünlüsü. Mika Raun adlı biri. İlk gördüğünüzde erkeksi yüz hatları var dediniz, peki hangi cinsiyete ait sandiniz bu kişiyi erkek mi, erkeksi kadın mı yani trans olduğunu anladınız mıEvet ilk kez gördüm, kim bu?
İnanın ilk kez duydum, kadınsı olmadıgı gayet acık.. Size kadınsı mı geliyor yoksa bu yüz hatları??Instagram ünlüsü. Mika Raun adlı biri. İlk gördüğünüzde erkeksi yüz hatları var dediniz, peki hangi cinsiyete ait sandiniz bu kişiyi erkek mi, erkeksi kadın mı yani trans olduğunu anladınız mı
Bundan sanane peki? Senden burdan bakınca çok değişik bi şeye benziyon o derece alakaBu kişi internette ünlü biri olmasa burda gördüğünde kadın sanacaktin o derece kadına benziyor o alaka