- 8 Temmuz 2023
- 15
- 4
- 16
- 28
- Konu Sahibi darkviolet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım test markası artimed yalancı pozitif gösteriyor artimedse maalesefKızlar lütfen bakar mısınız adetime 1 gün var testim böyle çıktı sizce bu bir silik çizgi mi
Ciddi misinizEvet canım. Var muhtemelen bebiş. Sabah ilk idrarla tekrar yap veya kan tahlili ver. Daha net sonuç alırsın![]()
Marka days doctor diye bir markaSanırım test markası artimed yalancı pozitif gösteriyor artimedse maalesef
Üzgünüm ama çok duydum bu testlerin yalancı pozitif gösteriyor diye prodoctorun var onu alma şansın varsa onu dene inşallah hamilesindir inşallah bu sefer doğru çıkarmıştırMarka days doctor diye bir markaöyle mi dersiniz
Doğruyu bilmek daha önemli tabi o markayı alayım o zaman her eczanede var mıdır acabaÜzgünüm ama çok duydum bu testlerin yalancı pozitif gösteriyor diye prodoctorun var onu alma şansın varsa onu dene inşallah hamilesindir inşallah bu sefer doğru çıkarmıştır![]()
Benimde days comfort çıkarmıştı hamileydimDoğruyu bilmek daha önemli tabi o markayı alayım o zaman her eczanede var mıdır acaba
Hiç bilmiyorum ki vardır heralde erken gebelik testini alın yurt dışında yaşıyorum burda çok okuduğum için sizi üzmek asla istemezdim ama umutlaninca çok kötü oluyor ondan dedim var diye gidersin çıkmazsa kötü oluyor kendimden biliyorumDoğruyu bilmek daha önemli tabi o markayı alayım o zaman her eczanede var mıdır acaba
Çok net bu kesinlikle tahlil verin inşallah hayırlı haberleriniz olurBende varmıdır bende PCS um var