- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
sizlere bişey sormak istiyorum. yakın zamandır böbreklerimde dayanılmaz ağrı çekiyordum acile gittik ürolojiye yönlendirdiler, onlarda böbreklerim içim emar çektirmem gerektiğini söylediler, buraya kadar sıkıntı yok ama bi iki aydır korunmuyoruz hamile olabilir miyim diye içimde bi şüphe var, bunu doktora söylediim, perşembe kan tahlili yapıldı yarın emara girmeden sonucu alıcam, netten tahlilime baktım 1,20 çıkmış sanırım yok diye düşünüyorum ama , eğer erken hamilelikse olabilirliği de varmıdır acaba? geçtiğimiz hafta da kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ama bi iki gündür bulantım var, adetime de daha var ama karın bel ağrımda var 10 gün kadar önceden böyle ağrım olmuyordu, sizce şimdi ben emara girelimiyim, daha sonradan hamilelik çıkar mı acaba???
sizlere bişey sormak istiyorum. yakın zamandır böbreklerimde dayanılmaz ağrı çekiyordum acile gittik ürolojiye yönlendirdiler, onlarda böbreklerim içim emar çektirmem gerektiğini söylediler, buraya kadar sıkıntı yok ama bi iki aydır korunmuyoruz hamile olabilir miyim diye içimde bi şüphe var, bunu doktora söylediim, perşembe kan tahlili yapıldı yarın emara girmeden sonucu alıcam, netten tahlilime baktım 1,20 çıkmış sanırım yok diye düşünüyorum ama , eğer erken hamilelikse olabilirliği de varmıdır acaba? geçtiğimiz hafta da kan testi yaptırdım bişey çıkmadı ama bi iki gündür bulantım var, adetime de daha var ama karın bel ağrımda var 10 gün kadar önceden böyle ağrım olmuyordu, sizce şimdi ben emara girelimiyim, daha sonradan hamilelik çıkar mı acaba???
en kesın sonucu kan testi verir...
yanılma payı sadece idrar tahlilinde olabılır...
ama sızın degerlerınıze gore var yada yok denemez...
o nedenle tekrardan bır kanda gebelik testı yaptırmanızı öneririm...
hakkınızda hayırlısı...
2 gün önce yaptırmıştım 1,20 çıkmış. bu yok demek oluyor değil mi? erken gebelikler de de böyle sonuçlar çıkıyor mu bilginz var mı.
canım ben saglıkcıyım.benım beraber clıştıgım jınekologlar var onlar bu degerdekı hastalardan tekrar kan testı mutlaka ısterler...
ama galıba gebelık lehine bu deger...
yanı 1 ın altında cıkması gerekır normalde...
gerçekten mi??? ama oğluma hamileyken 5< değeri , yok olarak biliyordum yani öyle hatırlıyorum, üzerinden 5 yıl geçti tabii..
çok tşk ederim... şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedimm, çok uzun zamandır planlayıp bi kaç aydır istiyorduk aslında ama geçen ağrılarım nedeniyle hastaneye gidince orada bana mide koruyucu ile ağrı kesici iki iğne yapıldı :44: en iyisi yarın yeniden kan vermek ama emar saatim 10.00 bunu ondan önce yaptırmam çok mümkün görünmüyor.
rica ederim....evet önceki yıllarda öyleydi,ama şimdi 1 üzerinden degerlendırılıyor...
kullanılan kıtlerle alakalıymıs...
umarım yetısır sonucunuz...
tabii eger hormonal bır degısım yoksa yanı,stres yada mevsım degısımı de etkıler demıstı doktor hanım...
bende merak ettım...
bakalım hakkına hayırlısı....
sonucu bıldırırsen sevınırım...:)
emar çektirmekten vazgeçtim canım en azından regl dönemini atlatırsam daha emin olurum diye düşündüm. bi kaç gün sonra yeniden test yaptıracağım, sonucu burdan yazarım ilgin için de çok tşk ederimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?