Bu gece gördüğüm rüya :'(

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Kızlar 4 5 ay önce sevgilim beni aldatmıştı şuan nişanlıyız. O aldatılma hissini üzerimden attım hiç aklımda yokken bu gece bi rüya gördüm ve ben çok nadir rüya görürüm gördüğüm rüyalarda genelde gerçekte olanlar yada olcak olanlara haberci gibi oluyo.

Rüyamda nişanlımın evindeymişiz ailemle.Telefonu bende bakıyorum ne var ne yok diye.Oda almak istiyo bişey gizlediğini anlıyorum vermiyorum bi kızla msjlaşmış onları görüyorum.Sonra bi odadayız ama eşya yok ben ağlıyorum yüzüğü parmağmdan çıkartıp üstüne atıyorum yere düşüy hiç ağlamıyo şaşkın bi halde.Sonra ben ayrıldım ya çıkıp gidicem oda yatıyo dürtüyorum ben gidiyorum diye.Kalkmıyo ben gidiyorum sonra babam öğreniyo bu işi bilen ailelerin hepsi öğrenmiş ve bu konuyu tartışır halde görüyorum

Sabah 4.5 da uyandm 5de uyudum geri rüyaya devam ettim bu seferde aynı şey yoldayız telefonunu kurcalıyorum yine msjlar.Babama diyorumki kulağında " baba benm rüyam tamamen gerçek oldu şuan" öyle kötü bi rüya.

Çok pskolojm bozuldu.Şu msj işi şurdan bilinç altıma girmiş olabilir ben en son 2 hafta önce telefonundaki msjlara bakıyodum.Ama geri kalan ilgnç ve alakasız
çok üzgünm

Son düzenleme:

işte affetmenin en kötü yanı ne kadar unuttum desemde unutamayacaksın o yaşadıklarını ve birdaha güvenmeyeceksin sadece güvendiğini sanacaksın. Bende bu yuzden affetmemiştim çünkü hayatta en onemli şey güvendir. Rüyana gelince rüyalara takılma bence tamam bazı şeyler bize malum oluyor gerçekten ama bir rüya yüzünden gereksiz kuruntulara kapılmamalı insan. Ama dediğim gibi geçmişindeki bu olay bu ruyana bukadar takmana sebep olmuş malesef.

hayır olsun gündüz niyetine inşallaaaah yüreğini ferah tut canım...
ama nişanlılık dönemini müstakbel eşini mümkün olduğunca iyi tanımak için kullan olur mu temkinli ol ama geçmişi düşünerek te yaşarsan mutsuz eder mutsuz olursun...

Bende uzun bi süre görüşmedim tamamen bitmişti benim için.Ama o kadar ısrarcı olduki istemdiğim halde istnbula geldi Hiç açmıyodum telefonu msjlarına hiç cvp vermiyodum.Baktım olmuyo barıştım bende çok seviyodum.Güvenimi sarstı evet hem seviyorum hem tam anlamıyla güvenemiyorum hemde nişanlıyz.Ve bu nişan seviyesinede benle barışır barışmaz el attı.Nişanlandık. Kndime itiraf edemesemde hep merak ediyorum demekki biriyle konuşuyomudur diye

Yorumunuz içn çok tşk ederim dertleşicek kmse olmadığndan çok faydası oluyo

Son düzenleme:

evet çok haklısınız sabahın 4,5 da msj attım oda işten eve gidiyomuş.msjında dediki "kuzum takma kafana bunları sen benim nefes almama sebepsin.Sen olmazsan yaşayamam Bunun için attığım adımlara dikkat ediyorum.Bi daha seni hayal kırıklığına uğratamam" yazmış

İçimde hep bi kuşku her kelimesinde bişey arıyorum sorunum ne bnim ya :18:

Ben hep derim bayanlar hissederrr
sonuçta daha öncede böyle bir hataya düşmüş temkinli ol derim canım.

Daha önce nasıl aldattı, Aldattı derken? Biraz açar mısın rica etsem özel değilse.
Aldatmanında çeşitleri var çünkü. Yanlışlıkla olan, kafası karışık olan ve haince iğrenç olan. gibi gibi.
Benim rüyalarımda çıkar.
Bu rüyayı ben görmüş olsaydım çok kötü olurdum şahsen :/

Reklam olmazsa eğer benimki face çok girmez hani girsede birileriyle pek irtibatta olmaz.Ben aldatmadan önce çok girerdim bişey yakalarmıyım acaba diye.Hiçbişeye denk gelmiyodum girmiyodu.Ama bi pazar günü fena tartıştık hiç öyle bi tartışma yapmamıştık.

O pazar günü facede eskiden konuştğu kızla konuşmuş bunlarda kayıtlı kalmş bende p.tesi sabahı facesine girip okumuş oldum.Ve hemen ayrıldım yaklaşık 1 ay fln hiç konuşmadım ama o çok aradı msj attı ykardada yazdğm gibi.Aldatması bu şekildeydi

Evden dışarı çıkmayan bi tip ama oldukça yakışıklı biri o dursa çevreden bişey gelir bulur.İşte böyle :/

Ben hep derim bayanlar hissederrr
sonuçta daha öncede böyle bir hataya düşmüş temkinli ol derim canım.

Ben pek rüya görmem cidden gördüğümde gerçekler oluyo çoğunlkla.Bişey görim o gerçektir mesela.Ondan kuşkulanıyorum.Ayrı şehirlerdeyiz işe gidip geliyo sosyal biri değil ama çok kıskanıyorum düşündükçe

seni çok iyi anlıyorum bende affetmemiştim günlerce peşimden koştu. sonra koptuk sonra tam hayatımı yoluna koyuyodum ki tekrar çıktı karşıma ne diller döktü. neredeyse affedecektim . kolay değildi yaşadıklarım . tüm ailemin bildiği bi ilişkiydi . sonra durdum düşündüm yok dedim güvenemem bidaha. sonra noldu biliyomusun ben kaçyıl hayatıma kimseyi alamadım o ise o aşkından olen biten adam kısa zaman sonra birini buldu bukadarmış işte sevgisi. şimdi şükrediyorum iyiki ondan kurtulmuşum şimdiki nişanlımla buluşturdu hayat beni. ama bana ders oldu yaşananlar tabi

ben pek birliktelik yaşayan biri de değilim yaşm 20 nişanlmdan önce 2 kişiyle konuşmuştum sadece.Yalnızken daha mutluydum çnkü güvenilmiyo insanlara ya Bununla tanıştığmda bi hoşlantı vardı eskiye dair.Tanıştık 1,5 yıl konuştuk Şmdi nişanlıyız 1 ay olcak.Bi yandan hiç tanımasaydm diyorum o kadar çok sevmeme rağmen.Çnkü kuşkularım var acaba nolcak mutlu edicekmi beni diye

Şuan bunları düşünmek üzülmek yerine yalnız olmayı o kdr çok isterdimki :'(

Ben sevgilimin (ki bu yılın sonuna doğru aileme açacaktım konuyu nişanlanmak için) beni aldattığını rüyam sayesinde öğrenmiştim mesela. Rüyamda onun facebook sayfasına giriyordum, onun profil resmi falan işte ve tam o sırada alarm çalmıştı uyanmıştım. İşkillendim haliyle durumdan. Genelde rüyalarım çıkar benim çok şükür, o gece facebook şifresini istedim. Gece o otobüsle yolculuk yapıyordu, o zamana denk getirip istedim ki bilgisayar bulup giremesin nete. Acı gerçekle o gece karşılaştım, sildiğini sandığı lakin aslında silemeyip arşivlemiş olduğu mesajlarla aldatılmış olduğumu, nisan ayından hazirana kadar bir başka kızla daha sevgili olduğunu öğrendim.. Allah büyük işte, belki de sana bir işarettir bu rüya. Allah hayra yazsın, inşallah gerçek olmaz bu rüyan..

Son düzenleme:
bende senin gibiyim. benim doğru dürüst ilk ilişkimdi düşün yani. ne kadar büyük hayal kırıklığıydı . neyse sende boşver şimdi geçmişi düşünme sonuçta affetmişsin. sadece sana tavsiyem gözü kapalı güvenme çünkü bir kere yapan gene yapabilir ama yapmayadabilir durduk yere de kuruntulara kapılma.

Aynen canım oda pek face kullanmayı bilmez kurdu değildir.Şimdi tek baktığm yer senin baktığn gibi arşiv.Sildiğini sanıyo oraya gidiyo bende bakıyorum hergün.Ama o msjları gördüğüm an işteydim bi ağlamışım varya tövbe tövbe yakınım ölse ancak o kdr ağlayabilirim mahfoldum ya o günün kininden dolayı ayrıldım zaten ama sonuç ne sanki yine baırştk

maalesef tam olarak tanıyamazsın
aynı eve girmeden
aynı yatağa girmeden ıhh

biz onlara sözden sonra gittik uzaktanda akrabayız ailelr tanıyo birbirini.Ordayken evlerinde bana çok yakın sevgi dolu yardımcıydı.Kardeşi diyodu 23 yıldır bu mutfağ adım atmamıştır kıyamet kopcak fln diye.Ama hep uzağz böyle nasıl tanıcaksam ayda bir kere fln geliyo ondada biraz geziyoruz o kdr.İnkar huyu var diyorum mesela ya bu böyle ben biliyorum bunun böyle oldğnu.O illa yok der korkudan hayır yapmadm der bigün 6 saat telefonda konuştk işte bu aldatma işini.Ben konuşmadm diye dil döktü o kdr.6saat sonra tamam ben yaptm dedi cins

Vallahi bilmiyorum ki ne yapalım şeker.. Gözü dışarıda olana, sevgilisi Angelina Jolie olsa farketmez yani Toplumumuzda erkektir yapar, yapsın yapsın şanı yürüsün anlayışı oldukça, erkek çocuklar bu anlayışla yetiştirilmeye devam ettikçe bizim gibiler daha çooooook mağdur edilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…