Bu gece gördüğüm rüya :'(

gamzeli_st

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
349
0
46
İstanbul
Kızlar 4 5 ay önce sevgilim beni aldatmıştı şuan nişanlıyız. O aldatılma hissini üzerimden attım hiç aklımda yokken bu gece bi rüya gördüm ve çok nadir rüya görürüm gördüğüm rüyalar genelde gerçekte olanlar yada olcak olanlara haberci gibi oluyo.

Rüyamda nişanlımın evindeymişiz ailemle.Telefonu bende bakıyorum ne var ne yok diye.Oda almak istiyo bişey gizlediğini anlıyorum vermiyorum bi kızla msjlaşmış onları görüyorum.Sonra bi odadayız ama eşya yok ben ağlıyorum yüzüğü parmağmdan çıkartıp üstüne atıyorum yere düşüy hiç ağlamıyo şaşkın bi halde.Sonra ben ayrıldım ya çıkıp gidicem oda yatıyo dürtüyorum ben gidiyorum diye.Kalkmıyo ben gidiyorum sonra babam öğreniyo bu işi bilen ailelerin hepsi öğrenmiş ve bu konuyu tartışır halde görüyorum

Sabah 4.5 da uyandm 5de uyudum geri rüyaya devam ettim bu seferde aynı şey yoldayız telefonunu kurcalıyorum yine msjlar.Babama diyorumki kulağında " baba benm rüyam tamamen gerçek oldu şuan" öyle kötü bi rüya.

Çok pskolojm bozuldu.Şu msj işi şurdan bilinç altıma girmiş olabilir ben en son 2 hafta önce telefonundaki msjlara bakıyodum.Ama geri kalan ilgnç ve alakasız
çok üzgünm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…