Bu gece ölmeyi deneyecegim artik bitsin

Lillifeesmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
6
7
1
45
Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor

Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor

Tek birini kesebilir insan çünkü sinirleri kesince o el ile diğer tarafı nasıl keser ki?
Ölmek için acılı bir yol
Bunun yerine mücadele etmeyi deneyin
Zaten kısacık ömrümüz var daha da neden kısaltıyorsunuz? Biri içinse asla değmez

Cok mantikli sorular. Hatta Daha once bileklerini kesen arkadaslar hemen öldünüz mü? Yardımcı olabilir misiniz? :KK66:
Internette bunun cevabini bulamadim gercek insanlarla konusarak birseyler elde edebilirim umudum var Hic fake olmadigimi ispatlamak gibi bir halim yok Belki de cok yarali birini acitiyorsundur g

yeni üyelik ıntıhar konusu ben ınanmadım kusura bakmayın.dun de bır uye aile içi tacız yazmıştı.yapmayın ya gerçek derdi olanlara ayıp

Ölmek biranlık kurtuluş gibi gelir ama birde öbürr dünyayı düşün.. Allahın verdiği canı bırak Allah alsın sen bu dünyanın imtihanını herkese inat sabırla güçlü olmakla geç.. birde çocukların varsa vay onların haline bu dünyada onları annelerinden başka kim koruyabilir.

Tek birini kesebilir insan çünkü sinirleri kesince o el ile diğer tarafı nasıl keser ki?
Ölmek için acılı bir yol
Bunun yerine mücadele etmeyi deneyin
Zaten kısacık ömrümüz var daha da neden kısaltıyorsunuz? Biri içinse asla değmez
Diger bilegimi kesebilecegimi sanmiyirum bende Birini becerebilecek gucu bulmaya calisiyorum

Ölme ya herşeye herkese inat hatta anlamayana dinlemeye ve sevmeyenlere inat ölme ya. Arkandan daha da alay etmelerini mi istiyorsun diren herkes ölmek istiyor emin ol keşke kolay yolu olsa belki kolay ama sonrası var. O daha zor burdaki sıkıntılar nedir ki günaha gireceksin değmez zebaniler için

Ne oldu
Uzundur anlatması
Sadece konu içeriği ile ilgili iki cümle etseniz
Belki de ufak bir sorundur
Size büyük geliyordur

Back
X