Bu gece ölmeyi deneyecegim artik bitsin

yav bu da yalandır dünkü uye gibi aynı ıntıhar edecek olan buraya ılk kez uye olup bu gece ıntıhar edeceğim demez .ver telefonunu özelden konu sahibi ne ıhtıyacın varsa destek olacağız maddi manevi hadi hodri meydan

Bilemezsin ki
Hic mi derdini yazmak icin o anda kafaya koyup her hangi bir sitede uyelik acmadin

demek ıstedığimi anlayamamışsınız maalesef polemiğe gırmeyeceğım sızınle anlayanlar anladı o bana yeter burda hergun bır suru sahte konu açılıyor ınsanların duyguları somuruluyoriyuzlerce uye gerçek derdini anlatıyor onlar bu kadar ilgi görmüyor bılmem anlatabıldım mi alıntılamayın beni bir daha rica ederim
Size göre gerçek derdi olanlar kim ya şu zihniyet oldukça birileri sessizce hep ölecek veya acı çekecektir sen inanma o inanmasın ee dert senin ki olunca mi dert[/Q

Ah ölünce bitse herşey...
İnsan yaşamalı herşeye herkese rağmen.
Hayat degil dünya degil insanlar acımasız sizin gibi etten kemikten olan birileri sizi sevmedi kabullenmedi içleri ne almadı diye neden kendinizden vazgeçesiniz neden ?
İnsanın evladı anası babası bile bir yere kadar yanında durur siz ne diye başkaları için kendinizi yok etmeye çalışıyorsunuz
Herkes sevmese duymasa kabullenmese ne olur
Aldığınız tek bir nefesi size verebiliyorlar mi

her karanlıktan sonra aydınlık mutlaka vardır önemli olan aydınlığı sabırla bekleyebilmek üzüldüğün çıkmazda olduğun ne varsa geçecek

demek ıstedığimi anlayamamışsınız maalesef polemiğe gırmeyeceğım sızınle anlayanlar anladı o bana yeter burda hergun bır suru sahte konu açılıyor ınsanların duyguları somuruluyoriyuzlerce uye gerçek derdini anlatıyor onlar bu kadar ilgi görmüyor bılmem anlatabıldım mi alıntılamayın beni bir daha rica ederim
Kusura bakmayın ama alıntılayacağım benim sınır olduğum nokta çünkü dünkü konuyu ben uzun uzun okudum malesef bunlar gerçek başınıza gelmiyor diye insanlar yeni üye diye bu şekilde konuşmanız hic hoş değil burda 1 yıllık yada 10 yıllık üye mi olmalı insan gerçek olması için .. polemiğe girmek değil bu üstelik insan hayatı söz konusu surda yorum yapıyorsunuz bari fake dikkat çekmeye çalışıyor felan demeyin bari

Hiç inandırıcı değilsin malesef hele bunu yazmak için üyelik aldıysab hiç değilsin bunu kafaya koyan insan buraya bile yazacak psikoloji de olmaz ve hatta canının acıyacak olması ne kadar süreceği de umrunda olmaz ruhen olayı bitirmiştir.

Yaşamak o kadar kolay ki bunu kendimize zorlaştıran tek canlı türü biz insanlarız.Çözüm kendi içimizde saklı,dışarıdan sihirli bir değnek size dokunup derman olmayacak derdinize.Karadutun lekesini yine kendi yaprağı çıkarır,çare içinizde bi yerlerde sizi bekliyor.

Üzülme!

Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.

Üzülme!

Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...

Üzülme!

Üzülüyorsan, şımaramazsın. Kibrin kirli tuzağına düşemezsin. Kendini beğenmişliğin çamuruna dolaşmaz ayakların. Uzak geçersin isyanlı yollardan. Heveslerinin ardı sıra düşüp nisyan uçurumlarının başına sürüklenmezsin. Seni Biri yakınlığına çağırıyor demek ki... Gözden çıkarmamış olmalı seni.

Üzülme!

Üzülüyorsan, bir kutlu teselli kapısının önünde bekletiliyorsun demektir. Gözlerini kaldır vefasız dünyanın eşiğinden. Gönlünün elinden çıkar sebeplerin boş avuntularını. Umudunu kes sahte doymalardan. Yüreğini küstür coşkulardan. Kapı açıldı açılıyor demektir.

Üzülme!

Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.

Üzülme!

Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.

Üzülme!

Varlığının tenine çiziktir her hüzün. Varlığından haber verir üzüntün. Hatırlar mısın, bir zamanlar hatırlanmaya değer bir şey bile değildin? Hiç umursanmadan çöpe atılabilecek kirli bir su iken sen, yüzüne bir tek O baktı. Kimselerin arayıp sormadığı, önemseyip adını bir kenara yazmadığı o günlerde, senin adını ilk O andı. Hatırını bildi. Seni yanına aldı. Hep yanında oldu. Sen seni unutup da başını yastığa koyduğunda bile, seni her defasında sabaha çıkardı. Sen Onu defalarca unuttun ama O seni asla unutmadı.

Üzülme!

O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."

Üzülme!

Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki..."

Senai demirci la tahzen siiri

bıçağı alıp direkt saplamak yerine buraya yazıyorsan demek ki içindeki ses sana YAPMA diyor bu içindeki sese ister vicdan de ister korku de ister Allahın seni doğru yola iletmeye çalışması de. bu kadar söylüyorum. sen de yapamayacağını, dayanacak gücün olduğunu biliyorsun bilincinin altında. o yüzden abdestini al kılabiliyorsan namaz kıl kılamıyorsan inşirah oku bildiğin sureleri duaları vs oku. imtihanlar insan için sonuç olarak

Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Bi is arkadasimin esi intihar etti.. nasil ettigini soylemiycem tabii. Sevdigi ve onu seven herkesi uzerek gitti. Cunku hepsi neyi eksik yaptik acaba diye arkasindan uzulduler. Skntilarindan hic bahsetmemis cunku., Derdini soylemeyen derman bulamaz. Nedir derdin?

Son düzenleme:
Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor

Can çekişe çekişe gidersin.
Yapman gereken bazı şeyler var çok çabuk kanın boşalmasını sağlamak ve kurtarılma ihtimalini düşürmek için de;
sen bi anlat hele derdin nedir, belki ben de sana yöntemini anlatırım, çabuk olması için.

Hiç inandırıcı değilsin malesef hele bunu yazmak için üyelik aldıysab hiç değilsin bunu kafaya koyan insan buraya bile yazacak psikoloji de olmaz ve hatta canının acıyacak olması ne kadar süreceği de umrunda olmaz ruhen olayı bitirmiştir.
Bunları yazmak zorunda mısınız?
Belki bir yardım çığlığıdır?

Bilekleri kesmek çok saçma bir intihar yöntemi bir kere, genelde öldürmüyor ama eller felç oluyor şeklinde düşünebilirsiniz. Ayrıca işinde iyi bir psikiyatra gidin, sorunlarınızı aşmaya yardımcı olsun, hayat her şeye rağmen yaşamaya değer, yaşamak için yalvaran ama elinde olmayan sebepler yüzünden ölen birçok insanın hatrına yaşanır en azından.

Son düzenleme:
bi konunun gercek olup olmadigini nasi anliyosunuz? anlatsaniza biraz????

Back
X