- Konu Sahibi Lillifeesmom
Ölüm dediğin öyle kolay mı bayılmak mı sanıyorsunuz. Biletlerinizi kestikten sonra o acıyla baş başa kalacaksınız hiç canınızın kıymeti yok mu arkadaşım bari günahınıza Allah ı ortak etmeyin.Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Herseyin bir çözümü vardır ölümden başka kimseden medet uymayın kendi kendinizin doktoru olun. Gidin bi elinizi yüzünüzü yıkayın Rabbim gönlünüze ferahlık versin bu düşünceden biran önce sıyrılıp mutlu olun diye dua edeceğim.