Bu gece ölmeyi deneyecegim artik bitsin

Konu sahibi arkadasim, derdin ne ise anlatirsan, emin ol burda sana yardim edecek birileri mutlaka olacaktir. Daha once bir cok uyeye yardim eden uyelerimiz oldu. Burasi sanal ortam kimse yardim etmez diye dusunme lutfen.

Son düzenleme:
Ablacım intihar çözüm değil, nickinden anladığım kadarıyla annesin öncelikle bencil düşünmemen gerek. Eşinle problemlerin mi var lütfen anlat!

konu sahibi fake olabilir /gerçek olabilir bu ihtimali de düşünerek yorum yazın lütfen. İntihar etmeden önce insanlar çaresizlikten kurtuluş arar üye olması çok olası bu sebeple

Lütfen 183 yardım hattını arayın. Sizi bulunduğunuz durumdan kurtarabilirler. Özellikle aile içi şiddet , taciz gibi konularda anımda müdahale ediyorlar

Gerçekten ölmek isteyen birinin buraya hesap açıp yazmakla uğraşacağını sanmıyorum.ölmediğine göre fake sin.
Ama ölmek isteyen insanlara söylemek istediğim şey şu : bana göre bu hayattaki en zor şey evladını kaybetmektir.etrafımda evladını kaybeden insanlar bile güçlü durmaya gayret ederken ,çözülemeyecek birşey olduğunu düşünmüyorum.tabi dediğim gibi dermansız bir hastalık veya ölüm yoksa...

Bir kaza ile bileğim kesildi. Kanadı ama öldürmedi. Çünkü pıhtılaştı. Çok acıdı. Ağladım çocuk gibi acıyor diye. Ölmezsin bari boşu boşuna kan kaybetme. Onu yerine koymak için kan bankasından alacakları kan gerçek bir ihtiyaç sahibine gitsin bence. Anca ömür boyu taşıyacağın izlerle kalacaksın. Benim izimi gören suratıma bakıyor , aileme bile zor açıkladım aptalça bir kaza olduğunu. Ayrıca kesik bilekle diğer bileğini kesemezsin. Yani bu şekilde sadece filmlerde ölünür.

Asmaktan kolay demişsin. Bir akrabamızın oğlu kendini astı ama ölemedi ve engelli kaldı. Eski dertlerini mumla arıyor biliyorum. Çünkü ömür boyu birilerine muhtaç kaldı ne yazık ki.

Demek istediğim ölmek kolay değil. Hep ölmemek ve engelli kalmak gibi bir ihtimal var.

Onun yerine inançlıysan önce dua et. Sonra hayatında sana zarar veren herkesi çıkar. Sonra tedavine başla. Böylesi daha kolay.

Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Bunalıma girdiğimde ilaçlarını karşıladığım terminal dönem(son evre ) kanser hastaları ve hayata tutunmak için kendilerinin ve yakınlarının çabaları mücadeleri gelir aklıma.Sonra dua ederim 'Allahım aklıma mukayet ol' diye.Gerçekten sağlıklı insan psikolojisi değil çünkü bu durum

Şu anda kendini yaşadığın sıkıntılardan dolayı çaresiz hissedebilirsin ama psikiyatriste gittiğinde verecekleri ilaçlarla mutluluk hormonu salgılanıyor. Beyin kimyası değişiyor resmen. Kafana taktığın şeyleri takmıyorsun. Çocuklarına yazık yarın öbür gün senin ölüm sebebininin intihar olması onlar açısından ne kadar acı olur biliyor musun? Ayrıca ailen sevdiklerin sana destek olamadıkları için çok üzülecekler. Hep kendilerini suçlayacaklar. Ayrıca hayatta çözümsüz olabilecek hiçbir şey yok lütfen destek al uzman birinden, güvendiğin birinden, sevdiklerinden, çocuklarından

Neden nicin diye sormayin bu artik yapmam gereken birsey.aylardir düsünüyorum .sonunda bugun bileklerimi kesmeye karar verdim.kendimi asmaktan kolay.
Size sormak istedigim bileklerimi kestikten sonra hemen ölür müyüm? Ne kadar sürer?
Ölmeyi dusunen biri neden buraya yazar derseniz onu bende bilmiyorum.hala korkum var belku cesaret bulurum Ama sabah yine ayni ben olarak uyanmak istemiyorum bu cehennemimde.öbür taraftada cehennem var derseniz sunu diyebilirim Yasamak icin cok direndim kimse beni duymadi görmedi önemsemedi.Allaha yalvarmadigim tek gün bile olmadi.belki oda bunu yapmami istiyor
Yen'i depresif bi üyemiz daha gün geçmiyor ki fake konular açılmasın. Daha önce intihar yoluyla ölen arkadaşları yoruma alalım. Zira biz yardımcı olamayız sana

Almanya'da misiniz?
Cocukluk arkadasim var Almanya'da,
Ayni yil evlendik, 2 cocugu var, ikisinin arasında bir bebegi daha oldu ama 7 aylikken kaybetti onu, esinden gordugu siddet cocuklarina da yansiyinca evden kacti, 2 cocuguyla kadin siginma evine yerlesti, esi evden cikarmadigi icin almanca bilmiyordu, calisamadi, dil kursuna gitti, evlere temizliğe gitti, sonunda kendi evini kurdu, cocuklarii okula, kendisi ise basladi, derken 3. Evre meme kanseri oldugunu ogrendi,
Bunları neden yazdim bilmiyorum, icimden geldi iste.

Sadece şunu biliyorum, hayatta intihar noktasina gelecek kadar, kaybedecek hicbir seyin olmadigini hissettigin an aslinda en ozgur oldugun andir, olumu bile goze almissin, tak bir sirt cantasi sirtina, hayallerin seni nereye gotururse oraya git.
Bak seni hayata baglayan hicbir sey kalmamis, bizim ise gorunmez prangalarimiz var ayaklarimizda. Sen yeni bir hayat kuracak cesareti bulamiyorsan geri kalan dunya ne yapsin?

Konu sahibi, psikoloğum ben. Tam bir uzman yardımı yapamayabilirim buradan, ama özelden yazıp derdin neyse dökebilirsin. Dinlerim, birlikte bir oluru varsa bulmaya çalışırız, gerekirse yönlendiririm seni. Önünde pek çok mutlu olabileceğin (belki de göremediğin) seçenek olabilecekken neden pes edip bilinmedik bir sona gitmeyi tercih ediyorsun? Buraya üye olman bile ölümden kaçman aslında, bir çıkış yolu arıyorsun. Gel beraber bulalım.

450 km yolu kucağımda bir kedi ile yaptım. 2 kez molada kaçırdım(köpek gibi değil gel diyince gelmiyor), 1 kez sıcaktan bayılmak üzereydi(10 dakika arabada bıraktım) arayacaksanız lütfen arayın artık.
Siz elinizden geleni yaptınız aramazsa yapabileceğiniz birşey yok

Back
X