Merhaba arkadaşlar ilk kez bu forumda bir yorum yazıyorum. Ben 26 yaşında 2 yıllık evli bir bayanım eşimle aynı üniversitede tanıştık. Dünya güzeli olduğumu iddia etmiyorum ama her girdiğim ortamda adımdan bahsettiririm herkes güzelliğimden giyimimden kuşamımdan Havalı oluşumdan bahşeder küçüklüğümden beri bu hep böyleydi. Ama eşim sürekli yok gözün şöyle kaşın şöyle o pantolonda o kazağı mı giydin yok saçını niye böyle topladın aklınıza gelebilecek herseyime takılıyor ben sinirlenince herkesten iyi olmanı istiyorum diyor. Eşimin bana olan sevgisinden bağlılığından en ufak bir şüphem yok. Çok ta iyi anlaşırız. Bu arada ticaretle uğraşıyorum iyi bir gelirim var ama eski kendime güvenim kalmadı hep bir güzelleşme çabasındayım. Mesela boyum 1.68 kilom 59 sürekli bana kilolu olduğumu söylüyor akşamları onun yanında birşey yesem kilonun farkında değilmisin diyor hemen. Çok bunaldım artık bugün yine sanki ben çirkinmişim gibi seni çok seviyorum kalbin çok temiz güzellik sonra geliyor bunlar daha önemli olduğu için seninle evlendim dedi. Kızdığım için takılıyor belki ama her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır çok kırıldım bugün ilk kez ayrı yatıyorum ondan