Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bu Gelinliğe Uygun Gelin Başı?

kitie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
1.652
2
66
Kocaeli
kızlar.. bu gelinliğe nasıl bir gelin başı yapılsa uygun olur. topuzdan nefret ediyorum. kafamda pek bi model belirmedi. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar bilmiyorumkismile

kalın kalın bukleleri dağınık şekilde toplatabilirsin.. dağınık topuz tercih et. tamamen açık bırakırsan çok dağılır saçın.. mutluluklarropuyorumnanaktan

kalın kalın bukleleri dağınık şekilde toplatabilirsin.. dağınık topuz tercih et. tamamen açık bırakırsan çok dağılır saçın.. mutluluklarropuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim :1hug: dağınık modellere bayılıyorum zaten. çok zarif duruyor. güzel bir model bulmam lazım şimdi zemuszemus

Zumrutuanka arkadaşıma katılıyorum, kalın, hacimli bukleleri dağınık topuz şeklinde toplat... Gelinlikte cok hoş ayrıca :)

Bu iki model uygun olabilir :)

Eklentiler

• $tampabridalhair.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $23si5ua.gif
    23,5 KB · Görüntüleme: 727

çağla şıkelin modeli olabilir...

umarım yardımcı olabilmişimdir...şimdiden hayırlı olsun...

hayırlısı olsun canım şimdiden elime farklı modeller geçerse paylaşırım burda

ayy çok güzeller canım çok teşekkürler. :1hug: hepsi birbirinden güzel. seçmek kolay olmayacak :):)

canım eklediğin resimler için çok teşekkürler.

benim şu anda bir sorunum var. aslında pek sorun değil. bizim gelin başı için pek durumumuz yok. o yüzden kuaföre normal saç yaptırır gibi gideceğim. zaten seçeceğim model de pek şatafatlı gelin saçı olmayacak. buraya kadar her şey iyi tatlım ama iş duvağa gelince ne yapacağımı bilmiyorum. duvağım rahibe duvak uzun. 2 kat olarak kullanmayı düşünüyorum. mesela aşağıdaki resimdeki gibi yapılan bir saça duvağı nasıl takabiliriz. bir akıl ver canım yaa. duvak mı üstte olacak saç mı? kafam çok karışmış durumda. duvağı neresinden takacağımı bilemedim kafamçokkarıştı

mesela bu modelde duvak nereye gelicek tam olarak. saç altta mı kalacak. bilmiyorumkismile

ya da bu model tatlım. bu resim arkadan çekildiği için sanırım sen anlatınca daha iyi anlayabilirim.

kitie cnm sana bir önerim olucak tatlım düğünmü olucak nikahmı ???
şayet eğer nikahlı-düğünlü bişey olucaksa duvağını nikahtan sonra çıkarıp resimlerdeki gibi çiçek takabilirsin ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum ama sadece nikah olucaksa modellere bakıp araştırırız canım rahibe duvağı 2 tarz biliyorum ben seninkinin modelini bilsem daha kolay bulabiliriz model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…