Gelinlik Modelleri Bu gelinliği Nasıl tarif edeyim?? Yardım eder misiniz?

Mikaco

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
107
28
13
38
selamlar ben Ankara'da aldım gelinliği yalnız beğendiğim modelin eteği tül ama ben organze yani kalın etekleri yani içi tok tok dolu dolu etekleri seviyorum yürürken dalgalanacak
Şimdi ben Nasıl tarif edeyim gode deniyor su dalgası gibi belden büzdürmeli dalgalı olsun ama tüllede aynı su dalgasını verebilir mi?? Resim ekleyeyim bir bakın 1. Resimde sadece etek kısmı böyle olucak ama tülleede aynı efekti verir mi ??? Vermezse organzeyi Nasıl almalı ?? Arkasıda 3 numaradaki resim deki gibi olacak peki bunu. İçin kaç m organze veya tül kumaş gider??? Minenes yardım eder misin??? Tesekkürler
image.webp
image.webp
image.webp

selamlar ben Ankara'da aldım gelinliği yalnız beğendiğim modelin eteği tül ama ben organze yani kalın etekleri yani içi tok tok dolu dolu etekleri seviyorum yürürken dalgalanacak
Şimdi ben Nasıl tarif edeyim gode deniyor su dalgası gibi belden büzdürmeli dalgalı olsun ama tüllede aynı su dalgasını verebilir mi?? Resim ekleyeyim bir bakın 1. Resimde sadece etek kısmı böyle olucak ama tülleede aynı efekti verir mi ??? Vermezse organzeyi Nasıl almalı ?? Arkasıda 3 numaradaki resim deki gibi olacak peki bunu. İçin kaç m organze veya tül kumaş gider??? Minenes yardım eder misin??? TesekkürlerEki Görüntüle 1699181 Eki Görüntüle 1699182 Eki Görüntüle 1699183

Sorılarının cevaplarını maalesef bilmiyorum ama 2. gelinliği beğendim . . :KK200:

Bende çok beğendim ama tercihim tül den yana olacak 8-10 kat tül ilk katları İpek içe doğru ise hayal tül olcak böylelikle Vera wang in pamuk pamuk etek görüntüsünü yakalayabilirim. Organze çok şık gelinlikte ama büstiyerimde nakış boncuk ve kristal taşlar var organze etek rol çalar gibi geldi o yüzden tül etek ama godeli yapılacak :))
Bu gode etek meselesini öğrendiğim iyi oldu çok hoş duruyor avrupai bir hava katıyor
Düğüne daha 6 ay var gerçi ama ben baya heyecanlıyım:)))

Back
X