Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu gelinlik abiye olarak kullanılır mı? yorumlarınızı bekliyorumm

pervin tripli sağolun canım herkesin beğenmesine sevindim.
diktirdiğim zaman paylaşıcam inşallah :))

ben bu kıyafeti haziranda olacak nişanım için istedim.Her moda evinde resmi var ama kendisi yok.Diktirmek istesemde 1000-1500 arasında çeşit çeşit fiyatlar verdiler.

aynen canım çoğu moda eviyle görüştüm ama iyi dikemeyeceklerine kanaat getirdim dikilmiş olanları gördüm çünkü hiç orjinali gibi değildi hatta alakası yoktu.
ben hazır almaya karar verdim umarım düzgün bişey bulurum

bence tarlatansiz model olsun o gün ablanizin günü ne kadar baska bi renk giysenizde.abiye havasinda daha güzel olur bence..renk icin parlament mavisi degilde daha yumusak renkler tercih ederdim yazin da harika durur türkis.somon,acikmavi,pembe,lila,sekerpembe,acik sari abiyenin modeli ve kumasinada cok yakisir askili yada tek askili yaptirabilirsin

Rengini parlament mavisi yaptim ama buraya koyamiyorum bilmiyorumkismile

biri yardimci olursa sevinirim çünkü çok ho$ oldu ve payla$mak istiyorum ve arkada$a da iyi bir fikir olacagindan eminim...

ben bunu arkadaşımın düğünü için diktiriyorum......kuruksuz ve de pudra rengi....ve de renk muhteşem oluyor yanık tene yazın bizim düğün bir bu renge bak derim...:)

Back
X