Gelinlik Modelleri Bu gelinlik de benimm ...

çok güzel ve sevimli, çok beğendim mutluluklar diliyorum evlilik yolunda

Çok göremedik aslında, hem fotoğraflar küçük kesitleri almış, hem de çok parlak bir güneşte çekinmişsiniz yahu Ancak iyi görünüyor, Rosa Clara'nın tarzına benzettim ben. Özel dikim mi hazır mı? Bir de üstünüzdeki dantel kısım bolero mu?

evet tam gorunmuyor sankııı... keske bıraz daha belırgın fotolar olsaydıı.. hem bnde boyle bişi istiyorum fikir olrdu banada

sewimli gelinlik giymişsin çok beğendimmm :)) rengi inci beyazımıydı cnm ya beyaz değil sanki :)

Kızlar fotoğraf yüklemeyi yeni öğrendim becerememiş olabilirm o yüzden. Üst kısmı bolero değil dantel alt kısmı tül. Belinde de saten kurdelesi var. Hazır aldım kızlar dikim değil. Suanda telefondan giriyorum. Bilgisayarıma kavusursam daha net fotoğraflar yuklerim.

sewimli gelinlik giymişsin çok beğendimmm :)) rengi inci beyazımıydı cnm ya beyaz değil sanki :)

Evet rengi krem canım beyaz değil. Aslında hep hayalim beyaz gelinlik gitmekti ama bunu giyince başka seçeneğe bakmadım bile. Teşekkür ederim çok :)

Bende bu gelinliğin aynısından denedim Henna Mağazasında. Hoş bir gelinlik, çok yakışmış sana canım.

Evet rengi krem canım beyaz değil. Aslında hep hayalim beyaz gelinlik gitmekti ama bunu giyince başka seçeneğe bakmadım bile. Teşekkür ederim çok :)

bende beyaz giymek istedim hep ama kreme yakın bi renk denedim aklım onda kararsız kaldım

bence çok zarif...
duruyoo çok yakıştırdım
benim omuzlarım yüzmekden genişlediği için boyle bi tercih yapamdım

benim gelinliğimde buyduu resimde görüldüğü üzere:) çok güzel zarif ve şık bi gelinlikkkk gene evlensem bu gelinliği giyerdimm valla.. çok yakışmışşş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…