tafta olmak zorunda yoksa bacak arasına kacarmıs :=) ben taftasız kullanmak ıstedım1 ay icinde sorgusuz sualsiz iade sansim var sanirim :)) etegi taftaymis hic de anlamam bu islerden bu arada
Hamile gibi durma riski var :)
tafta olmak zorunda yoksa bacak arasına kacarmıs :=) ben taftasız kullanmak ıstedım
kadın öyle dedı bana :=)
yoksa ben kasnak ıle mı karıstırdım taftayı
şu alta kabartmak ıcın gıyılen şeyin adı neydı ?hahah olabilir belki tafta kumas türü degil mi ya
iste benim de aklimdan o gecti,nasil bisey takmis ki bu bayan,hani silikon gibi gögse yapisan sütyenimsiler var acaba öle bisey mi kullandi ola?
Çok zarif. İçine sindiyse al derim. Denedin mi peki?
model çok güzel ama site ne kadar güvenilir bir site...
kumaşına dokunmak lazım, burada gördüğünüz kumaştan bir tık aşağıda kötü bir kumaş gelirse işte o zaman modeli at çöpe...
ğöğüs kısmı epey bir açık V şeklinde göğüs bitimine kadar inmiş..
göğüsleriniz iki yana ayrılmış gibi çirkin bir görüntü olabilir, birisi sağa birisi sola bakıyor şeklinde...
göğüsü toplamaktan ziyade ayırmışlar...
sizin vücut ölçülerinize uyacak mı ?
manken gibi kaldırabilecekseniz, kesinlikle güzel
bahsettiğniz şekilde bir düğün içinde kabarık gelinliklerden ziyade zaten böylesi daha zarif bir tercih olacak
bu manken gibi sayilirim belki o benden uzundur ama tip olarak böyle gözüküyorum.. :)
öyleyse yakışacaktır...
ne yaptınız peki, verdiniz mi siparişi ?
canım öncelikle yaşını öğrenmek isterim kaç yaşındasın?
tüm yorumları okudum teker teker.herkes sevmiş beğenmiş.hevesini kırmak istemiyorum ama ben beğenmedim.yani çok kötü bir gelinlik değil.hatta güzel gelinlik ama aması var işte.biraz nasıl desem,nasıl anlatsam bilemedim.yaşı ileri olan yani 35-40 yaşları arasında gelin olacak kadınların tercih edeceği bir gelinlik modeli bu.fotolara belki on defa baktım dikkatlice ama bu düşüncemde durdum ve o yüzden yaşını sordum ama sen çok beğenmişsin anlaşılan.önemli olan senin beğenmen.beğendiysen giymelisin.sütyen kısmınıda merak etme.gelinliklerin hemen hemen hepsinin göğüs kısmına sütyen gibi birşey dikiliyor zaten.:)
canım öncelikle yaşını öğrenmek isterim kaç yaşındasın?
tüm yorumları okudum teker teker.herkes sevmiş beğenmiş.hevesini kırmak istemiyorum ama ben beğenmedim.yani çok kötü bir gelinlik değil.hatta güzel gelinlik ama aması var işte.biraz nasıl desem,nasıl anlatsam bilemedim.yaşı ileri olan yani 35-40 yaşları arasında gelin olacak kadınların tercih edeceği bir gelinlik modeli bu.fotolara belki on defa baktım dikkatlice ama bu düşüncemde durdum ve o yüzden yaşını sordum ama sen çok beğenmişsin anlaşılan.önemli olan senin beğenmen.beğendiysen giymelisin.sütyen kısmınıda merak etme.gelinliklerin hemen hemen hepsinin göğüs kısmına sütyen gibi birşey dikiliyor zaten.:)
açıkcası bende aynı şeyi düşündüm. çok hoş bi gelinlik ama yaş durumu var bencede.lütfen alınma bide çok büyük risk değilmi gelinlik gibi birşeyi internetten almak?
yok estagfurullah alinmiyorum haklisin tabi , ama iste magazalarda cok pahali gelinlikler onun icin böle arayisa girmek durumunda kaliyor insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?