Bu genç yaşta :(

morlale2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
62
2
298
İstanbul
Kızlaaaar :( çok moralim bozuk yaklaşık 2 senedir çok şiddetli baş ağrıları yaşıyorum geçen sene nörolojiye gittim bütün testleri yaptırdım cünkü gercekten o kadar cok agrıyor ki basım kist falan olusmus olmasından korktum.Bana migren teshisi koydu doktor ilac verdi ilaclarımı duzenli kullanmama ragmen agrilarim gecmedi hatta cogaldi gecen hafta beyin ve sinir cerrahisine gittim ve kotu sonuc boynumda duzlesme ve fıtık belimde de fıtık cıktı daha 19 yasındayım inanın butun hayatimi olumsuz yonde etkiliyor bu agrilar belki abarttigimi dusunebilirsiniz ama cevremdeki hic kimseye anlatmiyorum abarttigimi dusunmesinler diye gercekten cok zor basim surekli agriyo gun icinde bazen siddeti azaliyor ama agri tamamen hic gecmiyor yaptigim hicbir seyden zevk alamiyorum ders calismaya yogunlasamiyorum uyuyamiyorum kimseye sabredemiyorum tahammulsuz bir insan oldum resmen ne yapmam gerekiyo bilmiyorum doktor ilac yazdi vitamin verdi vitamin takviyesi lazimmis cogalmamasi icin ama kesin bi cozumu yok ataklar ve agrilar icin fitiklar buyumedigi icinde ameliyat onermiyorum dedi siz ne dusunuyosunuz ben daha fitik olupta ameliyat olmadan kurtulani gormedim inanin cok zor dualarinizi eksik etmeyin

Kızlaaaar :( çok moralim bozuk yaklaşık 2 senedir çok şiddetli baş ağrıları yaşıyorum geçen sene nörolojiye gittim bütün testleri yaptırdım cünkü gercekten o kadar cok agrıyor ki basım kist falan olusmus olmasından korktum.Bana migren teshisi koydu doktor ilac verdi ilaclarımı duzenli kullanmama ragmen agrilarim gecmedi hatta cogaldi gecen hafta beyin ve sinir cerrahisine gittim ve kotu sonuc boynumda duzlesme ve fıtık belimde de fıtık cıktı daha 19 yasındayım inanın butun hayatimi olumsuz yonde etkiliyor bu agrilar belki abarttigimi dusunebilirsiniz ama cevremdeki hic kimseye anlatmiyorum abarttigimi dusunmesinler diye gercekten cok zor basim surekli agriyo gun icinde bazen siddeti azaliyor ama agri tamamen hic gecmiyor yaptigim hicbir seyden zevk alamiyorum ders calismaya yogunlasamiyorum uyuyamiyorum kimseye sabredemiyorum tahammulsuz bir insan oldum resmen ne yapmam gerekiyo bilmiyorum doktor ilac yazdi vitamin verdi vitamin takviyesi lazimmis cogalmamasi icin ama kesin bi cozumu yok ataklar ve agrilar icin fitiklar buyumedigi icinde ameliyat onermiyorum dedi siz ne dusunuyosunuz ben daha fitik olupta ameliyat olmadan kurtulani gormedim inanin cok zor dualarinizi eksik etmeyin

ben gordum canım amelıyat olmadan acısını dındırenı.. son care amelıyat, annem oldu daha 2 ay once bel fıtıgından, onu 3 farklı dr.a götürdüm ve goturdugum her dr.ıcın son care amelıyatı öneren dr.lardı ve hepsıde mutlak amelıyat dedı.
ama sana önermemıs dr.un bu ıyı bısey en azından olma yada olmama senın elınde, annemın olmama gıbı bır luksu yoktu..
abarttıgını dusunmuyorum, iş arkadasımda da hem mıgren hem boyun fıtıgı vardı bılıyorum neler cektıgını o hem psıkıyatra gıttı tedavıye basladı ilaç kullandı psıkolojık olarak rahatladı ve gergınlıgı azaldı hemde fıtık ıcın fızık tedavıye, ve boyunluk taktı bır sure....gecmıs olsun....inş.tez zamanda kurtulursunuz..

Bel ve boyun fıtıkları konusunda zamanında sayısız prof.la görüştüm , ağrılarım o kadar yaşam kalitemi etkiliyordu ki tek istediğim ameliyat olmaktı ama hemen hemen doktorların hepsi ameliyatı son çare olarak nitelendirdiler , kişi artık idrar kaçıracak duruma gelmesi imiş bu nokta doktorlara göre .

Yıllarca fizik tedavi , ilaçlar ... Senelerdir tek bir tık ağrım yok , hastalık üzerine doğum yaptım , kilo aldım , yaş 35 . Ama en ufak bir ağrım yok . Ameliyatsız da geçtiğine örnek olmak istedim sana .Geçmiş olsun çok .

Her derdin bir caresi vardir, Rabbim dermansiz dert vermesin insallah...
Bende fitikta fizik tedavinin cok ise yaradigini, ameliyatsiz agrilarin dindigini biliyorum... etrafimda bu konuda muzdarip olup, daha sonra duzelen insanlar var, daha yasin genc. Bu kadar umutsuzluga kapilmamalisin bence. sadece su an agrilarin vermis oldugu bezginlikle ne yapacagini sasirmis durumda ve caresiz hissediyorsundur kendini.

Kuzenimin gorumcesi cocuk yasta migren teshisi konulan bir kizcagiz, ama o kadar hayat dolu ki. Onun migrenindeki asil sorun ise beyin damarlarinda asiri genisleme olmasindanmis. Tedavisi malesef ki yok demis doktoru, tek yapmasi gereken ilaclarini kullanmak... Su an universitede okuyor. Ayni senin anlattigin gibi, agridan gozunu acamiyormus. Ne derslerine yogunlasabiliyor, ne de hayattan bir zevk aliyormus, fakat o bir bitki cayi kesfetmis ve cok kolay, onu yapmaya basladigindan beri agrilari kesilmis. Fakat aksatmadan yapman gerekli. Kendisinin dedigine gore bu yontemi birakinca agrilari geri geliyormus... Ben yasamadigim icin bilemiyorum tabii ki, soyleyenin yalancisiyiz bir bakima...

Biberiye otunu ihlamur gibi demliyorsun, 3 ogun iceceksin 1 bardak. Bu kadar.
Agrilari dindirip, rahatlatiyormus. Aklinda bulunsun, insallah sana da sifa olur... Cok gecmis olsun...

Back
X