Her derdin bir caresi vardir, Rabbim dermansiz dert vermesin insallah...
Bende fitikta fizik tedavinin cok ise yaradigini, ameliyatsiz agrilarin dindigini biliyorum... etrafimda bu konuda muzdarip olup, daha sonra duzelen insanlar var, daha yasin genc. Bu kadar umutsuzluga kapilmamalisin bence. sadece su an agrilarin vermis oldugu bezginlikle ne yapacagini sasirmis durumda ve caresiz hissediyorsundur kendini.
Kuzenimin gorumcesi cocuk yasta migren teshisi konulan bir kizcagiz, ama o kadar hayat dolu ki. Onun migrenindeki asil sorun ise beyin damarlarinda asiri genisleme olmasindanmis. Tedavisi malesef ki yok demis doktoru, tek yapmasi gereken ilaclarini kullanmak... Su an universitede okuyor. Ayni senin anlattigin gibi, agridan gozunu acamiyormus. Ne derslerine yogunlasabiliyor, ne de hayattan bir zevk aliyormus, fakat o bir bitki cayi kesfetmis ve cok kolay, onu yapmaya basladigindan beri agrilari kesilmis. Fakat aksatmadan yapman gerekli. Kendisinin dedigine gore bu yontemi birakinca agrilari geri geliyormus... Ben yasamadigim icin bilemiyorum tabii ki, soyleyenin yalancisiyiz bir bakima...
Biberiye otunu ihlamur gibi demliyorsun, 3 ogun iceceksin 1 bardak. Bu kadar.
Agrilari dindirip, rahatlatiyormus. Aklinda bulunsun, insallah sana da sifa olur... Cok gecmis olsun...