Bu gerçek mi hamile miyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
18
0
86
İstanbul
herkese selam ben aranıza yeni katıldım.sabah hamilelik testi yaptım pozitif çıktı hatta inanmadım birtane daha test yaptım o da pozitif çıktı.bu evde yapılan testlerin güvenilirliği nedir acaba.hevesim kursağımda kalmaz dimi :(( tecrübeli biri cevap yazarsa çok sevinirim

yok canım hevesın kurzagında kalmazzzzzzzzzz.inana artık hamılesın hayırlı ugurlu olsun allh kucagına almayı nasp etsın darısı bızelere ınş:=)

evdekı testler hamıle deyılken hamıle göstermezmışş doktorum demıstı tebrıkler hayırlı olsunnnn

bende test yapmıştım. yarım saat önce çift çizgi çıktı.okadarda dikkat edip korunuyorduk nasıl oldu bu iş anlamadım.çok karışık duygular içindeyim.napıcağımı bilmiyorum

bende test yapmıştım. yarım saat önce çift çizgi çıktı.okadarda dikkat edip korunuyorduk nasıl oldu bu iş anlamadım.çok karışık duygular içindeyim.napıcağımı bilmiyorum

of ya dusunduun seye bak bız o cıft cızgıyı gormek ıcın oluoruz sen karmasık duygular ıcındeyım dıosun :(:(:(sevın bence tatlım sadece.

o testlerin güvenilirligi %99 cnm hamilesin yane allah hayırlı ugurlu etsin inş

tebrik ederim canımm iki defa pozitif çıkmışsa yanlışlık olmamıştır allah saglıklı bi şekilde kucagınada almayı nasip etsin inşallah artık bi anne daha katıldı aramıza rabbim isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyuuuuuuu

tebrik ederim canımm iki defa pozitif çıkmışsa yanlışlık olmamıştır allah saglıklı bi şekilde kucagınada almayı nasip etsin inşallah artık bi anne daha katıldı aramıza rabbim isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyuuuuuuu

amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba...benim sol tüpüm kapalı, bu ay başında dr. gittim ve sağ tarafta yumurta görüldü...adetim üç gün geçti korkarak iş çıkışında cesaretimi topladım ve gebelik testi aldım..eve koşarak geldim ve hemen testimi yaptım.ikinci çizgi biraz silik gibi çıktı ama var gibi...yarın dr. gidicem.eşime müjdemi veremedim.yanılmış olmaktan korkuyorum.inşallah doğrudur.canım bebeğimmm inşallah benimlesindir.Allahım isteyen herkese nasip etsin.

canım eger silik bi cizgi çıktıysa hamile olabilirsin dikkat et kendine ama bence hamilesin umarım doktorda aynı şeyi söyler haberi bizede

herkeze cevaplar için teşekrler kızlar.doktora gittim keseyi gördü 5 haftalıkmış.doktorum şuan hamile değilsin adaysın öyle düşün.kendini herşeye hazırlıklı tut.bu aylar çok risklidir.dikkat etmelisin dedi.şimdi herşeye dikkat eder oldum ama akıntım var bu da beni tedirgin ediyor.doktorada söylemeyi unuttum o gün heyecandan.genelde beyaz bi akıntı çok yoğun bazen de sarımsı bi akıntı bu normal mi? bilginiz var mı?

sağol canım.evet yaa allah herkese nasip etsin inşallahhhhhh bu duyguyu herkez hayırlısıyla yaşasın

herkeze cevaplar için teşekrler kızlar.doktora gittim keseyi gördü 5 haftalıkmış.doktorum şuan hamile değilsin adaysın öyle düşün.kendini herşeye hazırlıklı tut.bu aylar çok risklidir.dikkat etmelisin dedi.şimdi herşeye dikkat eder oldum ama akıntım var bu da beni tedirgin ediyor.doktorada söylemeyi unuttum o gün heyecandan.genelde beyaz bi akıntı çok yoğun bazen de sarımsı bi akıntı bu normal mi? bilginiz var mı?

canım öncelikle tebrikler. ama gerçekten dikkatli olman gerek özellikle önündeki 2 ay çok önemli. ani hareketlerden , ağır kaldırmaktan ve sarsıntılı yolculuklardan özellikle uzak dur. akıntı konusuna gelince benimde vardı, bu çoğu zaman normal, koku yoksa ve rengi kahve veya yeşilimsi değilse normal bir jenital akıntıdır. ama doktorunla bi dahaki sefere paylaş zaten ileriki haftalarda akıntı testi yapıyorlar. ben 23. hftamdayım. bu haftadaki kontrolümde doktorum yapacak. folik asit e başlamışmıydın bu çok önemli

canım öncelikle tebrikler. ama gerçekten dikkatli olman gerek özellikle önündeki 2 ay çok önemli. ani hareketlerden , ağır kaldırmaktan ve sarsıntılı yolculuklardan özellikle uzak dur. akıntı konusuna gelince benimde vardı, bu çoğu zaman normal, koku yoksa ve rengi kahve veya yeşilimsi değilse normal bir jenital akıntıdır. ama doktorunla bi dahaki sefere paylaş zaten ileriki haftalarda akıntı testi yapıyorlar. ben 23. hftamdayım. bu haftadaki kontrolümde doktorum yapacak. folik asit e başlamışmıydın bu çok önemli
sağol canım.evet dikkat etmeye çalışıyorum.folik asit kullanmaya başladım FOLBıOL diye bi ilaç veri doktorum.3 hafta sonra tekrar çağırdı ozaman mutlaka söylicem akıntımı da.beyaz akıntı normal diye düşünmüştüm de bugün sarımsı olduğu için kafama takıldı biraz.

Back
X