Bu gerçekmi? öyleyse tüp bebeğe gerek yok

Arkadaşım kimine göre doğru olabilir ama bana göre artık değil. Soğan suyu iç diyor adet düzensizliğine iyi gelir 15 gün hem sabah hem akşam taze taze tarfi ettiği gibi yapıp içtim banamısın demedi. Hatta 2 ayda bir adet olan ben 2.5 ayda bir felan oldum. İncir kürünü denedim. fayda vermedi

Hormonlarım yüksek benim. Çörekotunu anında öğütüp yersen düşürür dedi. aynen yaptım hormonlarım normal seviyeye indi ama ben hala her ay adet olamıyorum.E haliyle yumurtalıklarda çalışmıyor adam gibi.

Yine bir bitki uzmanı bana ot karışımı verdi. Zehir içtim sanki ama yine adet olmadım. olmadımda olmadım yani anlıycan.

Bide bal karışımı yiyordum. Misil macunu gibi bişey.......derken bana ne oldu? bir akşam karnım ağrımaya başladı. Dediöm ayaklarımı üşüttüm heralde ayağıma sıcak su koydum nafile. Gittikçe şiddetlendi eşim seni Dr gtüreyim dedi. Yok geçer dedim ama gece 3 e kadar zor dayandım. soluğu acilde aldık. Kaç şişe serum yedim iğne yedim karnımın ağrısına banamısın demedi. Bütün tahlillerim ultrason sonuçlarım temiz ama midemde deli gibi bir ağrı oldu. Ölüyorum sandım. Sancı geldimi kaskatı kesiliyrdum o anda tuttuğum yeri koparıyordum resmen. kaç saat çektim bu sancıyı. acilde sabahladık. Ve ben bir hafta o ağrıyla dolandım evde her geçen gün biraz daha hafifliyodu allaha şükür ki

Sonra dedimki yeter bee!! içmicem bunların hiçbirini artık! bıraktım ve sonra Tüp bebeğe karar verdik. Dr tüp bebek öncesi bi kaç ağar ilaç vermişti onları içerken bile midem mahfoldu yani. Bi kere hasar gördü çünkü.

Yinede sen bilirsin. Psikolojiylede alakası var sanırım. Bi kere bitkilerle hamile kaldığım için böyle ısrarlı davranmıştım. Oda biyokimyasal çıktı.

şimdi diyorumki keşke en başından gidip tüp bebek yaptırsaymışım bunları hiç çekmeseymişim..

İstersen sen yinede dene. İNş. şifa bulursun. Şifsnın nerden geliceği belli olmaz

bitk,sel ilaçları bizde 1 sene kadar kullandık bir ümit eşim ve bana tek katkısı 10 ar kilo oldu şimdi ilk tüp bebek denememizi yaptık bugün 10.günüm bekliyorum bekliyorum bir türlü 12. güne eremiyorum....

biz de eşim için denemiştik keçi boynuzu kürü,çayıyla beraber...hiç bir işe yaramadı..tüp bebek yaptırdık...:61:

Back
X