bu gidişin dönüşü var mıdır????

elif_mn89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
23
0
36
Gaziantep
o hayatımdan çıkalı 24 saat olmuş vay be çok zor bir gündü diyorum şimdi dünü hatırladıkça, benim için bu kadar zorken o nasıl yapabilio bunu hem de isteyerek hem de "kendi isteğiyle giderek" çok doğru bi adım atmış gibi kararlı, mutluluğu bensiz olmakla bulacağını düşünüyo, bana her zaman ben daha çok seviyorum diyen adam şimdi daha kolay vazgeçio gözlerimin önünde asla dönmiycem diyo
Sıradan sebeplerle ayrıldığımız için (tartışma kavga etme bağırma bunaltma gbi..) beni suçlu konumuna düşürüyo ve bunu her zamanki gibi başarıyo bi şans istiyorum telafi etcem diyorum her zaman şans veren bendim terkedişlerinde daha büyük acılar yaşatmana rağmen bu kez de sen şans ver diyorum vermedi işte bana en çok koyanda buydu.... boşuna dil dökme sen üzülürsün benden olumlu bişey duyamazsın diyo, düşünüyorum daha öncede bu kadar kararlı çıkıp gitti hayatımdan bu kadar emindi ama en fazla bir ay dayanabildi ben sensiz yapamıyormuşum diye geri döndü hemde o zaman suçumu bile kabul etmeme fırsat vermemişti aynı şeylerdi fakat kavga ve gürültü çok daha fazlaydı artık soğuttun demişti ve sakindi şimdide aynı sebeplerden gidiyo ama soğumadı öfkeli ve çok kızgın ve son konuşmamızda benimle ilgili hep kötü şeyleri hatırladı hep kavga gürültüyü söyledi sanki hiç güzel günümüz geçmemiş gibi hiç birini hatırlamadı.. peki yine hatasını anlayıp gelecekse bu kadar aptal mı? bundan önce anlamış neden bir daha aynını yapıyor? arkadaşından öğrendim ona da kesin bitti diyormuş arkadası barısmamız için konusmus "nuh diyor peygamber demiyormuş" bu kadar kararlıymış yani....
offfffffff düşün düşün düşün nereye kadar bilmiyorum fakat o kadar sıcakki olay o kadar tazeki acım her şeyden vazgeçtim şuan yemeden içmeden kesildim sanki bütün iç organlarımda benimle birlikte yas tutuyo bir şeyden tat almıyorum sizce ne olcak ne yapcak bu böyle mi gitcek?????????
( üstelik 3 yıldır aynı sınıftayız üni okuyoruz ve 2 yıla yakında çıkıyoruz )biras sizlerin desteğiyle bişeyler düşünebilirim belki diye düşündüm yorumlarınızı bekliyorum sizce ne olcak iyi ya da kötü?????

boşuna dil dökme sen üzülürsün benden olumlu bişey duyamazsın diyo, düşünüyorum daha öncede bu kadar kararlı çıkıp gitti hayatımdan bu kadar emindi ama en fazla bir ay dayanabildi ben sensiz yapamıyormuşum diye geri döndü hemde o zaman suçumu bile kabul etmeme fırsat vermemişti aynı şeylerdi fakat kavga ve gürültü çok daha fazlaydı artık soğuttun demişti ve sakindi şimdide aynı sebeplerden gidiyo ama soğumadı öfkeli ve çok kızgın ve son konuşmamızda benimle ilgili hep kötü şeyleri hatırladı hep kavga gürültüyü söyledi sanki hiç güzel günümüz geçmemiş gibi hiç birini hatırlamadı.. peki yine hatasını anlayıp gelecekse bu kadar aptal mı? bundan önce anlamış neden bir daha aynını yapıyor? ...........................sizce ne olcak iyi ya da kötü?????

Siz neden aynı sebepten kavga ettiyseniz o da aynı sebepten aynını yapmış olsa gerek.

Anladığım kadarı ile bir hayli kavgalı gürültülü bir ilişkiniz var, ama onu da severken bu ilişkiyi bitirmek size çok zor geliyor. İnşallah hakkınızda ne hayırlı ise o olsun. Sizin için su anda "iyi" onun geri dönmesi olacak süphesiz, ama bilemezsiniz ki. Bu ilişki belki bu şekilde sona erecek ve kısa süre sonra bir bakacaksınız ki, iyiki de böyle olmuş diyeceksiniz. Bunu şu andan kimse bilemez, ama tekrar barışamasanız da ayrılığın iyi sonuç olduğunu düşünmeye çalışın. Daha ciddi ilişkilerin getireceği sorumlulukları sırtlanmadan bile bu kadar fazla anlaşmazlıklarınız oluyorsa, belki de bu işin burada bitmesi daha iyi olacaktır. Şu anda bunu kabullenmek, düşünmek çok zor sizin için farkındayım ama bu şartlar altında önerebileceğim bu. Siz özür dileyip şans istemişsiniz o vermemiş, artık o düşünsün. Belki de geri dönmek istediği vakit siz onu istemeyeceksiniz.

Uzakta olsanız bunalmayı, tartışmaları, bağırmaları belki anlayabilirim ama dibinizdeki insanla yüz yüzeyken bile anlaşamıyosanız bence olmaz bu iş. karşılıklı oturup konuşmadıktan sonra, çözüm üretmedikten sonra bağır çağır nereye kadar. Ayrılmasını doğru buldum ben, gerçekten insan bi saatten sonra sürekli kötü olmaktansa ayrılmayı tercih ediyor...
Zamana bırak derim, zaten dip dibesiniz, halinden tavrından anlarsın...

yapması zor olacak biliyorum ama onu biraz serbest bırakmaya çalış, erkekler kaçak dövüşmeyi severler ve arasıra böyle ayrılıklar isterler, ve onlar her zaman suçsuzdurlar, napar eder senin kendini suçlu hissetmeni ve yalvarmanı sağlarlar. buna izin vermemeni öneririm. aynı sınıftaysanız onu umursamıyormuş ayrılığı kabullenmiş gibi davran, dışarıya karşı ne çok neşeli ne de çok üzgün görün ne hissettiğini anlamasın. hatta mümkünse bir iki gün ortalardan kaybol. seni seviyor istiyorsa zaten merak edip özleyip dönecektir, yoksa ayrılığı gerçektenistiyor demektir, sende yavaş yavaş kabullenirsin

ya şöyle bir şey var bundan önceki ayrıldığında gerçekten başka çözüm yok gibiydi inanılmaz derecede kavga kıyamet kopuyordu hak veriyordum asla dönmem dedi yine ve üstelik soğudumda dedi 1 ay sonra geldi hemen kollarına atılmadım bende biras baktım gercekten pişman mı evet gerçekten pişmandı bi süre geçti böle sonra barıştık çok iyi olduk uzun bi süre hani son zamanlarda 1-2 kez tartıstık ve buna gelemedi o
bu ayrıntıyı unutmusum arkadaslar yani bu ayrılışımızda normal ilişkilerde nasılki sorunlar olabiliyorsa bizde de gayet olası şeylerdi sevgilisi olan her insanın arada yaşadığı şeylerdi ve cidden barıştıktan sonra asla eskisi gibide olmadık hiç çok büyük oranda düzelmiştik yani dediğim gibi ama o bunu göremedi ne yazıkki hep kötü şeyleri gördü... Şimdi merakım acaba yine pişman olur mu sizce yaaa en çok düşündüğüm bu dediğiniz gibi dip dibeyiz ama çok kararlı görünüyor ben napmalıyım dönmesi için nasıl bir tavır takınayım????

yapması zor olacak biliyorum ama onu biraz serbest bırakmaya çalış, erkekler kaçak dövüşmeyi severler ve arasıra böyle ayrılıklar isterler, ve onlar her zaman suçsuzdurlar, napar eder senin kendini suçlu hissetmeni ve yalvarmanı sağlarlar. buna izin vermemeni öneririm. aynı sınıftaysanız onu umursamıyormuş ayrılığı kabullenmiş gibi davran, dışarıya karşı ne çok neşeli ne de çok üzgün görün ne hissettiğini anlamasın. hatta mümkünse bir iki gün ortalardan kaybol. seni seviyor istiyorsa zaten merak edip özleyip dönecektir, yoksa ayrılığı gerçektenistiyor demektir, sende yavaş yavaş kabullenirsin

ya aynen dediğin gibi en son konustugumuzdan sonra bir sey yapmayı düşünmüyorum şans da istedim olmadı telafi etcem de dedim inanmadı ben elimden geleni yaptım, zaten uzağız şimdi birbirimize, ikimizde memleketlerimizdeyiz ve uzak uzağa ayrıldık en kötü yanı da bu zaten... ama cok zor nasıl başarcam bilmiyorum

canım sakın arama..arkadaşlarını araya sokma.. iletişim kurma bırak o seni merak etsin...sen aradıkça o senden daha çok kaçıcak buna adın gibi emin ol...bende yaşadım buna benzer durum.. ben aradıkça uzaklaştı,ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça daha kötü oldu herşey çünkü vazgeçilmez olduğunu anlamıştı artık....sen sonuçta bir şans istemişsin adım atmışsınn ..isterse 1 ay aramasın..sen sakın arama...

Son düzenleme:
cok tesekkürler tavsiye ve destekleriniz için hepinizeeee, belur demişsin ya böle kal arama aynen öle yapcam ama bu faceimde msnimde falan ekli silemiorum elim warmıo o da silmio buna ne yapmalı???? :(((((((((((

Son düzenleme:
cok tesekkürler tavsiye ve destekleriniz için hepinizeeee, belur demişsin ya böle kal arama aynen öle yapcam ama bu faceimde msnimde falan ekli silemiorum elim warmıo o da silmio buna ne yapmalı???? :(((((((((((
Facebook'tan silin+engelleyin.Böylece durup durup onun profiline bakmazsınız.
Baka baka çıldırma noktasına gelebiliyor insan.

canım sakın arama..arkadaşlarını araya sokma.. iletişim kurma bırak o seni merak etsin...sen aradıkça o senden daha çok kaçıcak buna adın gibi emin ol...bende yaşadım buna benzer durum.. ben aradıkça uzaklaştı,ben birşeyleri düzeltmeye çalıştıkça daha kötü oldu herşey çünkü vazgeçilmez olduğunu anlamıştı artık....sen sonuçta bir şans istemişsin adım atmışsınn ..isterse 1 ay aramasın..sen sakın arama...

arkadaş okadar haklıki... artık onsuz yaşayamıcanı biliyor anlamış. ne yaparsa yapsın isterse 2 sene seni aramasın kafasını dinlesin yine dönüp sana geldiğinde ona kapını açacağını onu oturup bekleyeceğini biliyor. arama sakın. senin içinde bittiğini düşünsün. bak görürsün nasıl telaşlanacak.

..bana her zaman ben daha çok seviyorum diyen adam şimdi daha kolay vazgeçio gözlerimin önünde asla dönmiycem diyo
bunlara takilma o anlik denilmis lafin gelisi soyledigi seylermis, icinden gecenler degil..geneldede bu boyledir.. senin icin ólurum diyenler cok hani kim kimin icin ölmus, veya seni olene kadar sevcem diyenler, kim olene kadar birine ayni kararda sevmeye devam etmis..laf kalabalig lafin gelisi seyler bunlar..

..bu kadar kararlı çıkıp gitti hayatımdan bu kadar emindi ama en fazla bir ay dayanabildi ben sensiz yapamıyormuşum diye geri döndü hemde o zaman suçumu bile kabul etmeme fırsat vermemişti..

demekki yanliz kalmis senin ilgine hasret kalmis geriye donmus.. yoksa bukadar kararli olupta ne diye geri donsun? ama ayni dondugu gibi de suanda gitmis!

.... artık soğuttun demişti..(...) "nuh diyor peygamber demiyormuş" bu kadar kararlıymış yani....

bunu demisse zaten sogutmuusun sogumus senden iste.
belkide sen sogutmadin sende sorun yoktu ama bu yasananlar onun icindeki sevgiyi veya o geri donme istedigini tamamen oldurmus.
baksana arkadasina bile kesin kararli konusmus.

..sizce ne olcak iyi ya da kötü?????

valla bence sogumus geri gelmiyecekmis gibi..
ama belli de olmaz. yanliz kaldiginda senin ilgine tekrar muhtac kaldiginda bu olanlari unutup belki geri donmeyi isteyecektir. ama inan bana sevdiginden degil bu aliskinliklara karsi koyamadigi icindir.
Sen agir takil fazla ustune dusmezsen ilerleyen gunler icinde hareketlerinden anlariz..

canım faceden istersen sil yok silemiom elim varmıyor diosann...haber kaynağından gizle onu, yaptığı şeyleri görme....kendin kullanmaya normal şekilde devam etceksen edersin yok kontrolsüzüm face girince bakasımda gelio diosann..kendi facenede uzun bir süre girmee..canım bak benim konumu okursan fena helde terkedildim..ilşkide nelerin yapılıp nelerin yapılmaması gerektiğini yeni kavradımm..benimde face bakasım geliyor sürekli kız eklemiş mi v.s v.ss...ama girmiyorum hiçde dokunmadım...silemem diosan ..istiosa o silsinn..hiçde tepki verme zaten hiç girmezsen haberinde olmaz kafan rahat olur:D sen bu kadar tepkisiz kalınca aklına düşceksin emin ol..:D

Son düzenleme:
aynı okul+aynı sınıftayken ayrılmayı başarabilmek hakkaten çok yetenek işi
ben aynı okuldaki eski sevgilimden 1 sene süren sancılı bi durumla ayrılabilmiştim.
öncelikle onsuz şu kadar saat geçti hesabı yapmayın, kötü etkiler.
çok üzgünsünüz anlayabiliyorum ama biraz sakinleşip geri döner mi dönmez mi nolcak diye düşünmek yerine, neden tartıştığınızı, neden onun ya da sizin boğulmuş gibi hissettiğini düşünün bence. böylece ilişkiniz eğer devam ederse daha sağlıklı olur. aynı hatalar yapılmaz.
yok devam etmezse de hayırlısı olsun, sizi kaybetmeyi göze alabilen insanı boşverin gitsin.

ayrıca her eski sevgili mutlaka arar canınızı sıkmayın :16: :71:

bunlara takilma o anlik denilmis lafin gelisi soyledigi seylermis, icinden gecenler degil..geneldede bu boyledir.. senin icin ólurum diyenler cok hani kim kimin icin ölmus, veya seni olene kadar sevcem diyenler, kim olene kadar birine ayni kararda sevmeye devam etmis..laf kalabalig lafin gelisi seyler bunlar..

demekki yanliz kalmis senin ilgine hasret kalmis geriye donmus.. yoksa bukadar kararli olupta ne diye geri donsun? ama ayni dondugu gibi de suanda gitmis!

bunu demisse zaten sogutmuusun sogumus senden iste.
belkide sen sogutmadin sende sorun yoktu ama bu yasananlar onun icindeki sevgiyi veya o geri donme istedigini tamamen oldurmus.
baksana arkadasina bile kesin kararli konusmus.

valla bence sogumus geri gelmiyecekmis gibi..
ama belli de olmaz. yanliz kaldiginda senin ilgine tekrar muhtac kaldiginda bu olanlari unutup belki geri donmeyi isteyecektir. ama inan bana sevdiginden degil bu aliskinliklara karsi koyamadigi icindir.
Sen agir takil fazla ustune dusmezsen ilerleyen gunler icinde hareketlerinden anlariz..

ya o gibi laflara takıldığımdan deil sadece söledği sözlere göre hareket etmiorum elbette eylemleri benim için çok daha önemliydi fedakarlıkları düşünceleri vs hepsi geride kaldı ama zaten o gibi laflara karnımız tok yaa :) buraya yazarken aklıma o geldi o an ve yazdım,
yalnız kalıp ilgi beklemesine gelince evet ilgi beklediği kesindi ama insanlar yalnız kalsalar weya kalmasalar da mutlaka ilgi beklerler başka türlü bi ilgidir çünkü bu "aşktır" zaten aşkla ilgi beklemek paralel şeyler olmuo mu? her neyse o zaman kısır bi döngü bu yine bensiz kalcak yine yalnız hissetcek yani böle mi düşünmeliyiz hayat şartlarını duyguları bi kural gibi mi???
soğudum kelimesini de önceki ayrılığımızda kullanmıştı zaten bunda diil bunu belirtmiştim belirtme sebebim bu kez soğumamıştı ve öfkeyle söledi buna göre yorum yapabilin die

Neyse arkadasım tavsiyelerin için teşekkürler;) duygularımı yazıya dökerken yanlıs anlaşıldığımı hissettiğim için yazma gereği duydum....

canım faceden istersen sil yok silemiom elim varmıyor diosann...haber kaynağından gizle onu, yaptığı şeyleri görme....kendin kullanmaya normal şekilde devam etceksen edersin yok kontrolsüzüm face girince bakasımda gelio diosann..kendi facenede uzun bir süre girmee..canım bak benim konumu okursan fena helde terkedildim..ilşkide nelerin yapılıp nelerin yapılmaması gerektiğini yeni kavradımm..benimde face bakasım geliyor sürekli kız eklemiş mi v.s v.ss...ama girmiyorum hiçde dokunmadım...silemem diosan ..istiosa o silsinn..hiçde tepki verme zaten hiç girmezsen haberinde olmaz kafan rahat olur:D sen bu kadar tepkisiz kalınca aklına düşceksin emin ol..:D

canım yaaa cok güsel öneriler vermişsin düşünceğim bütün ihtimallere tek tek çözüm önerileri de war :)) aynen şöyle yaptım faceden onun gönderilerini gizledim :) Allahtan elim duruo yane gayet alakasızım şuan ve gerçekten düşüncemde böleleşio=) bu yüzden faceden de geri kalmıorum sohbette de beni görmemesini sağladım kafama göre takılıorum anlıcağın sanki hayatımda hiç bir şey olmamış gibi hani üzgün kırgın şaşkın mutlu hiç bi tepki yok :D
konunu çok merak ettim şimdi bulup bakıcam:((((

aynı okul+aynı sınıftayken ayrılmayı başarabilmek hakkaten çok yetenek işi
ben aynı okuldaki eski sevgilimden 1 sene süren sancılı bi durumla ayrılabilmiştim.
öncelikle onsuz şu kadar saat geçti hesabı yapmayın, kötü etkiler.
çok üzgünsünüz anlayabiliyorum ama biraz sakinleşip geri döner mi dönmez mi nolcak diye düşünmek yerine, neden tartıştığınızı, neden onun ya da sizin boğulmuş gibi hissettiğini düşünün bence. böylece ilişkiniz eğer devam ederse daha sağlıklı olur. aynı hatalar yapılmaz.
yok devam etmezse de hayırlısı olsun, sizi kaybetmeyi göze alabilen insanı boşverin gitsin.

ayrıca her eski sevgili mutlaka arar canınızı sıkmayın :16: :71:

aynı okul helede aynı sınıfta olupda cıkmak kadar berbat birşey yok sonra çok can yakıyo eğer ayrılıkla sonuçlanırsa...
demişsin ya 1 sene süren sancılı bir durumla ayrılabilmiştim nasıl başardınnn??? ben tam başarcak oluyorum tekrar hayatıma dönüp kararımı değiştiriyo yani anlıcağın bunca kez ayrıldık ben mutsuzluğumu kendim yaşadım tam düzelince o geldi hep. . .

kıııııızlaaaaaaaaaaaaaaaaar benimki pişman :) dün beni aradı durdu meğer pişman olması için görmesi yetiomuş ama ben iyice süründürmek için cevap vermedim bi yandan da süründürmekten ziyade içimden gelmedi çünkü bu süreçte soğumaya calısmıstım başarıodum da üzülmüodum pek neyse dewam ediyim bu aradığında da açmadım mesajlarına da cevap vermedim bugün okulda karsılastık kısa bi süre aynı ortamda bulunmak zorunda kaldık bu ilkin üzgün görünüodu sora beni halimden memnun ve mutlu görünce bu da öle davranmaya basladı böle cocukca cocukca konusmalar beni kıskandırmaya calısır gbi ( ama başka kızlarla ilgili diil mutlu görünmeye calısıodu) sanki dün o kadar arayıp mesaj atan o deildi beni mi etkilemeye calısıo aklınca bilmiorm ama eski ben olsam koşa koşa giderdim....
bu mutlu tavırları biraz düşündürmedi de deil dün o kadar ararken bugün beni mutlu gördü die nie vazgeçio acaba tekrar arar mı mesaj atar mı bunları düşünüorm, umarım bende pişman olmam ona cevap vermedğim için.. Bana fikir verin nasıl davranayım artık hersey için hayırlısı diyorum yaa hayırlı deilse olmasın eskisi kadar kör deilim soğuduğumu düşünüorum ya öle hissediosam ve soğumadıysam soradan kötü olursam diede korkuorum sizce nasıl bi tavır takınayım??? ve o napmaya calısıo? yorumlarınızı bekliorum çünkü cidden iyi gelio bana:)))

Seni üzüp her gidişinden sonra geri geldiğinde, her zaman aşkla ve sevgiyle yeniden kabul ettiğin sürece, bu adam hep gider ve bu gidişlerin de hep bir dönüşü olur rahat ol. Nasılsa ona her daim kucak açan bir sevgilisi var. :D Kafasına göre takılsın o. :D

Son düzenleme:
Seni üzüp her gidişinden sonra geri geldiğinde, her zaman aşkla ve sevgiyle yeniden kabul ettiğin sürece, bu adam hep gider ve bu gidişlerin de hep bir dönüşü olur rahat ol. Nasılsa ona her daim kucak açan bir sevgilisi var. :D Kafasına göre takılsın o. :D

aşk sevgi bırakmadıki böle yapa yapa zaten

Back
X