Bu gidişle obsesif olacağım

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
123
Merhaba arkadaşlar ,
erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla beraberlik yasadik . Benim üzerimde çamaşır vardı . O boşaldı fakat meninin çoğu onun üzerine gitti . Çok az bir kısmı bana geldi . Ve ben hamile miyim diye takıntı yaptım. Her şeyi arastirdim . Evet çok zor bir ihtimal fakat imkansız da değilmiş . Hadi o ihtimal beni bulursa . Obsesif Kompulsif olacağım bu gidişle.

Neden böyle bir cevap verdiniz ki?

Profil sayfana baktım eğitim durumu lisans yazıyor soruna baktım ilkokul

Soru 1 cinselliği biliyorsun test yapmayı bilmiyor musun?
Soru 2 spermin dollenebilmesi için rahime ulaşması gerek farkında mısın hadi diyelim değilsin bilmedigin şeyi niye yaşarsın?
Soru 3 iç çamaşırı var sürtünme yolu timsah mı bu çamaşırını delsin geçsin ?

Soru 4 diyelim oldu ya hamile kaldın iyi de ilişkiye gidiyorsan goze2 almışsın demektir değil mi?

cinsel ilişki yaşadığına göre yaptıklarının sonucunda olabileceklerin sorumluluğunu alabilecek yaşta olman lazım. yani o ihtimal seni bulursa bu senin bu senin problemin olur gerekeni yaparsın kendince.

cinsel ilişki yaşadığına göre yaptıklarının sonucunda olabileceklerin sorumluluğunu alabilecek yaşta olman lazım. yani o ihtimal seni bulursa bu senin bu senin problemin olur gerekeni yaparsın kendince.

Bir insan cinsellik yaşıyorsa sonuçlarını da göze almalı

Neden sildin ki sorunu seni tam yerinden yakalamıştım halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…