- Konu Sahibi gizemli_masum
-
Aslında dert gibi görünmeye bilir ama benim için büyük bir dert biri 3 yaşında biri 7 aylık çocuğum var.İkisini de sezeryanla doğurdum.4 ay önce de göbek fıtığından ameliyat oldum.Aslında kilolu değilim ama göbek var kendime kıyafet bile bulamıyorum magazaya gitsem üstüme göre birşey bulamıyorum.bedenime göre alsam göbek dışarı fırlıyo büyük beden alsam kollar uzun kalıyor aynaya bile artık bakmıyorum kendimi karikatür gibi hissediyorum ben bu göbeği nasıl eritebilir.Mekik çekemem yasak yürüyüş yapamıyorum çocuklar küçük onları yanlız bırakıp çıkamam lütfen deneyimlerinizi paylaşın
sabah kalktığınızda ve yatarken 1 bardak sıcak su içerbilirsiniz bi de hani küçükken belimizde çevirdiğimiz çemberlerin karın bölgesinde işe yaradığını duymuştum
bol bol yoğurt tüketin .... işe yarıyor
Aslında dert gibi görünmeye bilir ama benim için büyük bir dert biri 3 yaşında biri 7 aylık çocuğum var.İkisini de sezeryanla doğurdum.4 ay önce de göbek fıtığından ameliyat oldum.Aslında kilolu değilim ama göbek var kendime kıyafet bile bulamıyorum magazaya gitsem üstüme göre birşey bulamıyorum.bedenime göre alsam göbek dışarı fırlıyo büyük beden alsam kollar uzun kalıyor aynaya bile artık bakmıyorum kendimi karikatür gibi hissediyorum ben bu göbeği nasıl eritebilir.Mekik çekemem yasak yürüyüş yapamıyorum çocuklar küçük onları yanlız bırakıp çıkamam lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Normal de sevmem ama bu ara yemeye başladım teşekkür ederim.
koyu ayran yapıp içebilirsiniz..bende yoğurdu pek sevmem ama yemeğin yanında mutlaka koyu kıvamlı ayranım olur.
mekik çekmem yasak demişsiniz mekik dışında çok ağır olmayan hareketler yapabilirsiniz. Mutlaka sezeryan sonrası yapılması önerilen hareketler vardır nette bi araştırın
Ayaktayken,yemek yaparken,bir işle uğraşırken bile sık sık karnınızı içeri çekin,bırakın,her fırsatta bunu yapın,bir süre sonra gözle görülür sıkılaşma fark edeceksiniz. Bunu kalçalarınızda da deneyin,inanın çok faydası vardır.
Sezeryenle üç tane doğum yaptım,zamanla toparlanacak göbek,acele etme ve hiçte dert etme tamammı ablam?
Bir müddet toparlayıcı iç çamaşırı giye de bilirsin. Ya da evdeyken,uzanaklı halde karnını bir bezle sıkı bağlaya bilirsin.
sabah hiç bişey yemeden yeşil çay içmek işe yarayabilir
birde şöyle bişey buldum belki evde çalışabilirsin
Exercise Tips : How to Lose After-Pregnancy Weight Fast Using Home Exercises - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?