Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer fiziğim doğumdan önceki gibi olsaydı ben bunu yüksek bel açık renkli bir pantolon ile giyerdim. Ancak devamlı kullanacağım bir şey değil, ayda yılda bir anca. Normalde ben crop tarzı kısa şeyleri sevmem ama bu fena değil model olarak.
Peki içine bir şey giysem güzel durur muEğer fiziğim doğumdan önceki gibi olsaydı ben bunu yüksek bel açık renkli bir pantolon ile giyerdim. Ancak devamlı kullanacağım bir şey değil, ayda yılda bir anca. Normalde ben crop tarzı kısa şeyleri sevmem ama bu fena değil model olarak.
15 yaş için?Neden olmasin.
Ben bunun içine bir şey giymezdim. Kıyafete uygun bir sütyen ile kullanırdım. Ya da ince askılı beyaz rengi body olabilir tam emin olamadimPeki içine bir şey giysem güzel durur mu
15 mi 30 mu?15 yaş için?
Annem de beğenmedi15 mi 30 mu?
Kizimin 18 yasindan sonrasina giymesi sorun olmaz. Ama 15
Begenmedim degil.İçi
Annem de beğenmedi
Gömlek 30 yaş şeyi gibi mi duruyor demek istedim15 yaşında bu sitede ne işiniz var? 30 musunuz 15 mi bir karar verin
Peki içine bir şey giyerek olur mu?Bence hoş beyaz pantolon ustune giyebilecegim bir sey ya da şort 32 yasimdayim ama 15 olsam da giyerdim. Yaş belirtilcek bi kiyafet degil bu
hehh tamam şimdi oldu :) bence değil biraz daha gençlere yönelik.yüksek bel pantolon ve beyaz sporcu sütyenle kombinlenebilir.Gömlek 30 yaş şeyi gibi mi duruyor demek istedim
Peki içine bir şey giyerek olur mu?
Görünce kalbim durdu, alacağım galiba33üm bayildim
ama 15 icin gereksiz bir elbise