• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaş altında tüp bebek deneyenler deneyecekler

Kızlar 27 yaşındayım ilk tüp bebeğimi deneyeceğim 30 yaş altında olup deneyenler kaçıncı denemesinde pozitif sonuç aldı, deneyeceklerle sürecimizi paylaşalım ben kasım başı gibi transfer olacağım kısmetse
Yaşınız büyük avantaj. Ben 29 yaşında transfer oldum 30 yaşında doğum yaptım. İlk transferim tutmadı iyi kalitede olmasına rağmen. Daha düşük kalite 1 tane kalmıştı. Tutma şansı %40 dedi doktor. Tuttu bir de tek yumurta ikizi oldu. 😄 Bu arada 32 yaşında 3.ye hamileyim. O da sürpriz oldu. Kadın doğum doktoru doğal yoldan olabiliyorsa niye tüp bebek yaptınız diye sordu hatta 😄

İnşallah bizim de olur ilk deneme için devlette olabilir para için beklerken vakit kaybetmeyelim dedik
Bizde aman orasıda hastane orasıda hastane diye saçma bi düşünce ile başladık 🫣 nasip canım
Transferden önce dahi bol proteinli beslenmeye dikkat et ve bol bol dua et 🥰 inşallah müjdeli haberi yazarsın buraya

Yaşınız büyük avantaj. Ben 29 yaşında transfer oldum 30 yaşında doğum yaptım. İlk transferim tutmadı iyi kalitede olmasına rağmen. Daha düşük kalite 1 tane kalmıştı. Tutma şansı %40 dedi doktor. Tuttu bir de tek yumurta ikizi oldu. 😄 Bu arada 32 yaşında 3.ye hamileyim. O da sürpriz oldu. Kadın doğum doktoru doğal yoldan olabiliyorsa niye tüp bebek yaptınız diye sordu hatta 😄
Olsaydı yapmazdınız deli miyiz hahhascd çok güzel vallahi şanslıymışsınız darısı başımıza

Benim de eşimin normal işte benim amh düşük diyetüp bebek deneyelim dendi. 1 yıl kendim gebe kalamayınca kesin sebep söylenmesi için zaten ya hiç yumurta olmicak ya da sperm veya tüpler tıkalıdır vs
Size Umut olması adına söylüyorum arkadaşımda da amh düşüktü bir kere tüp bebek denedi embriyo gelişmedi transfer olamadı sonra doğal yolla gebe kaldı kendiliğinden şimdi cinsiyeti bile belli oldu

Size Umut olması adına söylüyorum arkadaşımda da amh düşüktü bir kere tüp bebek denedi embriyo gelişmedi transfer olamadı sonra doğal yolla gebe kaldı kendiliğinden şimdi cinsiyeti bile belli oldu
Keşke öyle olsa ama insan tedavisiz olmayacak gibi düşünüp duruyor keza tedaviyle de olacağı kesin değil hayata geç kalmak istemiyor insan lütfen yanlış anlamayın herkesin hayalleri farklıdır ben genç anne olmak istedim hep 30umdan önce anne olmak istiyorum Allah nasip eder inşallah

Keşke öyle olsa ama insan tedavisiz olmayacak gibi düşünüp duruyor keza tedaviyle de olacağı kesin değil hayata geç kalmak istemiyor insan lütfen yanlış anlamayın herkesin hayalleri farklıdır ben genç anne olmak istedim hep 30umdan önce anne olmak istiyorum Allah nasip eder inşallah
Estağfirullah neden yanlış anlayayım İnşaAllah hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuz 🥰 Pozitif olun lütfen umutsuz olmayın, evet insan süreçte yıpranıp yorulabiliyor ama güzel düşünelim güzel olsun 🫂

Estağfirullah neden yanlış anlayayım İnşaAllah hayallerinize en kısa sürede kavuşursunuz 🥰 Pozitif olun lütfen umutsuz olmayın, evet insan süreçte yıpranıp yorulabiliyor ama güzel düşünelim güzel olsun 🫂
Kesinlikle katılıyorum. Bu süreçte sakin kalabilmek çok önemli olumlu düşünün 😌

Umarım herkes hayallerine kavuşurr

Açıkçası korkuyorum çevremde pozitif sonuçlar yok ve yalnızca 2 tane embriyom 2 şansım var inşallah hayırlısıyla birini kucağıma almak nasip olur tabi sizin de öyle
Tevekkül etmek gerek. Bebiş o iki yumurtadan yanlizca biri zaten. İnşallah hayırlısıyla tutunacak 🥰🤲

Kesinlikle benim 5aa embriyom pgtden sağlıklı geldi ama transferden sonra pozitif olup kese gelişemedi kürtaj oldum kürtaj olmasamda düşecekti büyük ihtimalle hastaneye yatışım yapılınca kanamam başladı. Velhasıl nasip nasipten öte yol yok 🤗
Kesinlikle öyle. Eğer yaşayacak ömrü varsa, annesi olarak kaderine yazıldıysak tüm şartlara rağmen gelecek. Nasip degilse de her şey yolunda bile olsa olmayınca olmuyor. Dua edelim hayırla sonuçlansin 🥰🥰

Bende 29umda başladım 30a girerken devam ediyorum 🥲

Back
X