• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu görgüsüz komşuyla nasıl başedilir Arkadaşlar

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
15.688
36.359
798
Aynen arkadaşlar
Nasıl başedeceğim sanki dağdan inmişler. Yani bir insan kaç kere uyarılarılabilir.Sabartan beri bağrış çağrış konuşmalar ve evlerin de bir çocuk var sürekli koşuyor artık beynim almıyor.Dışarda görseniz insana benziyorlar ama insanlıklarını kaybetmişler resmen .İnanın o sesleri duydukça Allahınızdan bulun inşallah diye diye evde dolanıyorum .
Apartmanda oturma kültürü diye birşey yok resmen evde at koşturuyorlar.Kızlar oturduğum ev kendimizin.Şimdi taşınma imkanımız da yok napacağımı bilemiyorum.Sinirden hicbirseye odaklanamıyorum. Çocuğum derslerini bile çalışamıyor. ; (

Var öyleleri bende çok çektim iki sene
Sonra taşındılar da ancak rahat ettim
Devamlı uyarın yani tamam apartman illaki ses gelir ama birazda dikkat etseler

Benim üst komşum da öyle.
Akşam 10a kadar sabrediyorum, çocuktur tabi kopacak vs diye.
Sonra vurmaya başlıyorum, işe tiyaramazsa ev sahibini arıyorum.
Ama hala akılnsır erdiremiyorum 5 yasında bir çocuk neden gece 1e kadar oturur ve devamlı koşar?!

Kiracılarsa ev sahibini aramak mantıklı.

Valla bizim de başımızda vardı. Mahkemeye verdik, tüm apartman imza verdi hiç ama hiçbir şey olmadı. Üstüne üstlük bir de başkalarının çocuklarına bakmaya başladılar tepemde. Artık ne uyuyabiliyor ne oturabiliyorduk öyle bir durumda kalmıştık. Taşındık kurtulduk.
Komşu gürültüsünden dolayı hiçbir şey yapılmıyor her yöntemi denemiş biri olarak söylüyorum, tek çare taşınmak üzgünüm ama.

Var öyleleri bende çok çektim iki sene
Sonra taşındılar da ancak rahat ettim
Devamlı uyarın yani tamam apartman illaki ses gelir ama birazda dikkat etseler
Sürekli uyarmak ne yazar çirkefler birde .İnsan gibi dinleyip anlamaya çalışmıyorlar ki .Üstümüzde bir sürü aile oturdu ilk defa böylesini gördük

Benim üst komşum da öyle.
Akşam 10a kadar sabrediyorum, çocuktur tabi kopacak vs diye.
Sonra vurmaya başlıyorum, işe tiyaramazsa ev sahibini arıyorum.
Ama hala akılnsır erdiremiyorum 5 yasında bir çocuk neden gece 1e kadar oturur ve devamlı koşar?!

Kiracılarsa ev sahibini aramak mantıklı.
Ne yazık ki ev sahibiler.Aynen bu çocukta sürekli koşuyor sanki çocukta kurt var

Sürekli uyarmak ne yazar çirkefler birde .İnsan gibi dinleyip anlamaya çalışmıyorlar ki .Üstümüzde bir sürü aile oturdu ilk defa böylesini gördük
Şikayet edin o zaman
Yani onlar utanmıyorsa sizde çekinmeyin
Ben bahsettiğim yan komşumun yatak odası seslerini bile duyuyordum hatta söylüyordum biraz sessiz yapın rahatsız oluyoruz diye ayyy canımmm ama orda da susulmazkiiii ne o öylesuspus mı yapcazzzzz derdi
Vurcan küreği suratına

Valla bizim de başımızda vardı. Mahkemeye verdik, tüm apartman imza verdi hiç ama hiçbir şey olmadı. Üstüne üstlük bir de başkalarının çocuklarına bakmaya başladılar tepemde. Artık ne uyuyabiliyor ne oturabiliyorduk öyle bir durumda kalmıştık. Taşındık kurtulduk.
Komşu gürültüsünden dolayı hiçbir şey yapılmıyor her yöntemi denemiş biri olarak söylüyorum, tek çare taşınmak üzgünüm ama.
Taşıyacağım ama 1 2 yıl daha burda oturmalıyız :(

Şikayet edin o zaman
Yani onlar utanmıyorsa sizde çekinmeyin
Ben bahsettiğim yan komşumun yatak odası seslerini bile duyuyordum hatta söylüyordum biraz sessiz yapın rahatsız oluyoruz diye ayyy canımmm ama orda da susulmazkiiii ne o öylesuspus mı yapcazzzzz derdi
Vurcan küreği suratına
Terbiyesizler

Taşıyacağım ama 1 2 yıl daha burda oturmalıyız :KK43:

Biz kendi evimizi bırakıp taşındık. Sizi çok iyi anlıyorum ben sinir hastası olmuştum resmen. :( Ve inanın, iki gün önce gitmek durumunda kaldım kiracı evi görecekti, evde tık yoktu. En ufak bir ses bile yoktu. Böyle insanlar kasıtlı olarak yapıyor

Biz kendi evimizi bırakıp taşındık. Sizi çok iyi anlıyorum ben sinir hastası olmuştum resmen. :KK43: Ve inanın, iki gün önce gitmek durumunda kaldım kiracı evi görecekti, evde tık yoktu. En ufak bir ses bile yoktu. Böyle insanlar kasıtlı olarak yapıyor
Aynen e zaman şikayet etsek dahada ses çıkarıyorlar. Allaha havale ettim.Şikayette bile sonuç alınamıyor

Ay yine derdim depreşti bak. Benimde eski evde usttekiler beni deli etmişti. Erkekleri saat 04.00 04,30 gibi ise gidiyorlar di. Elinde patlasın inşallah bi cep telefonu vardı tir tir tir her gece uyanirdim ama adam uyanmazdi dolayisiyla o telefonunda titresimi durmazdı.gidip söylerdim tamam derlerdi yine aynı.birgün gece cinnet getirdim yatağın üstüne çıkıp duvarı yumrukladim nihayet uyandı. Ustumden hali sirkelemeler balkon affedersiniz kısa kısa erkek kılı yumağı.taşındım çok şükür

Ay yine derdim depreşti bak. Benimde eski evde usttekiler beni deli etmişti. Erkekleri saat 04.00 04,30 gibi ise gidiyorlar di. Elinde patlasın inşallah bi cep telefonu vardı tir tir tir her gece uyanirdim ama adam uyanmazdi dolayisiyla o telefonunda titresimi durmazdı.gidip söylerdim tamam derlerdi yine aynı.birgün gece cinnet getirdim yatağın üstüne çıkıp duvarı yumrukladim nihayet uyandı. Ustumden hali sirkelemeler balkon affedersiniz kısa kısa erkek kılı yumağı.taşındım çok şükür
Böyleleri gidip büyük bir çiftlikte yaşasın.Apartman bunlara uymaz:sopa:

Çocuksa çocuk benimde var durmayabiliyor ama sürekli değil kendileri Hiçmi rahatsız olmuyor gürültüden ben deli olurum sesten anlayabiliyorum

Çocuksa çocuk benimde var durmayabiliyor ama sürekli değil kendileri Hiçmi rahatsız olmuyor gürültüden ben deli olurum sesten anlayabiliyorum
Canım bana göre çocukla hiç ilgilenmiyorlar çocuk ipini salmış gibi koşuyor çığlık atıyor tuhaf yani

Canım bana göre çocukla hiç ilgilenmiyorlar çocuk ipini salmış gibi koşuyor çığlık atıyor tuhaf yani
Yani çocuk bu tamam ama müdahale edilmeli benimkide bazen azıtıyor ama konuşuyorum olmazsa üstteki gelir diyorum çocuğum 4yaşında çekiniyor insanda edep olacak evde dinlenmek isteriz cidden sıkıntı

Aynen arkadaşlar
Nasıl başedeceğim sanki dağdan inmişler. Yani bir insan kaç kere uyarılarılabilir.Sabartan beri bağrış çağrış konuşmalar ve evlerin de bir çocuk var sürekli koşuyor artık beynim almıyor.Dışarda görseniz insana benziyorlar ama insanlıklarını kaybetmişler resmen .İnanın o sesleri duydukça Allahınızdan bulun inşallah diye diye evde dolanıyorum .
Apartmanda oturma kültürü diye birşey yok resmen evde at koşturuyorlar.Kızlar oturduğum ev kendimizin.Şimdi taşınma imkanımız da yok napacağımı bilemiyorum.Sinirden hicbirseye odaklanamıyorum. Çocuğum derslerini bile çalışamıyor. ; (
Belediyeye şikayet edin zabıta geliyor :kahve:
Siz hiç muhattap olmayın inadına daha çok yaparlar :işsiz:

Yani çocuk bu tamam ama müdahale edilmeli benimkide bazen azıtıyor ama konuşuyorum olmazsa üstteki gelir diyorum çocuğum 4yaşında çekiniyor insanda edep olacak evde dinlenmek isteriz cidden sıkıntı
Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa..Aynen katılıyorum çocuklarımızı küçüklükten farkındalık yaratarak yetiştirmeliyiz.Yetiştirmeliyiz ki ayakları üzerinde durabilen topluma saygılı bireyler olsunlar.

Belediyeye şikayet edin zabıta geliyor :kahve:
Siz hiç muhattap olmayın inadına daha çok yaparlar :işsiz:
Canım muhatap olduk artık.Şurada yüzyüze bakıyoruz diye insanca konuşalım dedik ama anlayamıyorlar.

Back
X