• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu görgüsüz komşuyla nasıl başedilir Arkadaşlar

Benim alt katimdakilerden de bana fenalik geldi. Gece 3 de iki cocuk bagira bagira duvarlara kapilara vura vura oynarken en azindan bi evladim yapma demez mi kimse? Ustumuzde insan var demez mi? Yok demiyor kadin. Ben de her ses cikardiklarinda defalarca ayagimla yere vurmaya basladim. Ancak oyle akil edebiliyorlar.
O çocuklar gelecekte nası insanlar olacaklar merak ediyorum.Bu sınırsızlıkla ne yapacaklar acaba

evkerinde bagris cagris konusmalar derken konusmalarimi diyuyorsunuz? cocuklu evde ses oluyo olacaktir da. buna engel olunamaz. anne baba tabi ki abarti olmasina musade etmemeli. ama cocugu da baglayamazlar.

O çocuklar gelecekte nası insanlar olacaklar merak ediyorum.Bu sınırsızlıkla ne yapacaklar acaba

Bi gun kadin kapima geldi efendim cok vuruyormusuz rahatsiz oluyorlarmis :D Dedim ki 6 aylik bebegim var uykusundan ziplayip duruyor. E seste uyumaya alismasi lazimmis, cocuklarina soyluyormus anlamiyormus (bakiniz 5 yasindaki cocuklara terbiye veremedigini soyleyip benim 6 aylik bebegime egitim vermemi bekliyor tam cildirmalik) efendim onlara hamileyken ruya gormus ruyasinda mujdelenmisler onlar ozelmis... Ozelse sana ozel bana mi ozel hayret bisey ya piskinlige bakin... Yani azicik iyi niyet sezsem az sabir dicem ama yok yuzsuzun teki. Ben de vurmaya devam ettim.bir daha da gelemedi kapima. Valla susana kadar vuruyorum mecburen susturuyor artik. Hatta gecenlerde cocuklar yine bagris cagris kostururken bi ses geldi "cocuklar kosmayin" diye. Sayemde cocuklarina terbiye vermeyi akil edebilmeye basladilar :D

Aynısı bizdede var. Bir ara çocuk kolunu bacağını kırsın diye dua ediyordum,insanlıktan çıkardılar. Polis çağırdık kendimiz uyardık değişen bir şey olmadı. En iyisi onu düşünmemeye çalışmak allah sabır versin.

Yan dairemde var aynısı. En son dün gece 2:30 da duvar yumrukladım.

2,5 yaşında bebe 100 kişilik gürültü çıkarıyor. Bağırmasına ağlamasına yine bir şey demiyorum çocuktur diye ama eline bir şeyler alıp gecenin sessizliğinde sağa sola vurmasına dayanamıyorum artık.

Gece 2 de top oynamalar vs ay delireceğim. Ben yan daireden bu kadar rahatsızsam Allah alt katındakilere sabır versin.

Az önce evin içinde oturdukları odanın altında "biraz daha gürültü yapmaya devam ederseniz evi başınıza yıkıcam" diye çığlık attım :D
3 dakikadır falan ses yok.
Daha çocuğum sese uyanmıyor, küçük. uyansa kapılarına da dayanırım muhtemelen.

evkerinde bagris cagris konusmalar derken konusmalarimi diyuyorsunuz? cocuklu evde ses oluyo olacaktir da. buna engel olunamaz. anne baba tabi ki abarti olmasina musade etmemeli. ama cocugu da baglayamazlar.
Tabi ki ses olur ama çocuklar da başıboş bırakılmaz değil mi? Sabah sekiz akşam 9 10 hatta çoğu zaman gece 12 ye kadar koşulup bağırmalarına da müsade edilmemeli.
Biz çalışıyoruz ve eve yorgun geliyoruz.Ćocuğumuz sınavlara hazırlanıyor biraz da etrafı da düşünmek lazım değil mi?

Cok cirkin bir kelime kurt var ne yaa o bir cocuk kendinzde soyluyrsunz bnu bazi cocuklar laftan anlamiyorlar szde mecbursunz cekeceksiniz malesef
Tamam zaten çekiyoruz yani konuyu da o yüzden açtım napabilirim diye ! Tabi çekerken de bol bol Allaha havale ediyorum!

Tabi ki ses olur ama çocuklar da başıboş bırakılmaz değil mi? Sabah sekiz akşam 9 10 hatta çoğu zaman gece 12 ye kadar koşulup bağırmalarına da müsade edilmemeli.
Biz çalışıyoruz ve eve yorgun geliyoruz.Ćocuğumuz sınavlara hazırlanıyor biraz da etrafı da düşünmek lazım değil mi?
olgun bireylerden bahsetmiyoruz. cocuk olan her evde durum bu. anne baba yaoma etme dese de cocuk bildigini okuyo belli yasa kadar. mustakil eve tasinin apartmanda yasamak boyle bisi. herseyi herkesi kontrol edemeyiz. ozellikle cocuklari

Az önce evin içinde oturdukları odanın altında "biraz daha gürültü yapmaya devam ederseniz evi başınıza yıkıcam" diye çığlık attım :KK70:
3 dakikadır falan ses yok.
Daha çocuğum sese uyanmıyor, küçük. uyansa kapılarına da dayanırım muhtemelen.
İyi olmuşş onlara :)
Bizde kapılarına dayandık durduk ama anlayamıyorlar.Diyorum ya böylelerini büyük bir çiftlikte serbest bırakmalı :)

Eski usul var ya duvara vurr ısrarla da anlasın hadsizler ınadına tasınmam tasındırmak zorunda bırakırım.. Çirkefe çirkef olunca yaranılıyor.

olgun bireylerden bahsetmiyoruz. cocuk olan her evde durum bu. anne baba yaoma etme dese de cocuk bildigini okuyo belli yasa kadar. mustakil eve tasinin apartmanda yasamak boyle bisi. herseyi herkesi kontrol edemeyiz. ozellikle cocuklari
Neden bizim gibi sessiz sakin kendi halinde insanlar müstakil eve taşınmak zorunda olsun.Onlar Toplu yaşanılan yere uyum sağlayamıyorlarsa onlar taşınsın.O zaman diledikleri gibi bağrış çağrış konuşup,koşabilirler .

Neden bizim gibi sessiz sakin kendi halinde insanlar müstakil eve taşınmak zorunda olsun.Onlar Toplu yaşanılan yere uyum sağlayamıyorlarsa onlar taşınsın.O zaman diledikleri gibi bağrış çağrış konuşup,koşabilirler .
yalniz rahatsz olan sizsnz onlar degil. apartmanlar kutuphane degil. her ev her aile bir olmaz. hele cocuk varsa kisitlanamaz.

kimse kusura bakmasın da, toplum içinde yaşıyorsak herkes birbirine saygı duyacak o kadar.
tamam çocuktur, bir şeyler tolere edilebilir ama çalışan insan da eve gelip saatlerce koşma, vurma, bağırış, çağırış dinlemek zorunda değil.
böyle hayat tarzını benimseyenler bir zahmet müstakil eve taşınıp kimseye rahatsızlık vermeden yaşasınlar.

Yan dairemde var aynısı. En son dün gece 2:30 da duvar yumrukladım.

2,5 yaşında bebe 100 kişilik gürültü çıkarıyor. Bağırmasına ağlamasına yine bir şey demiyorum çocuktur diye ama eline bir şeyler alıp gecenin sessizliğinde sağa sola vurmasına dayanamıyorum artık.

Gece 2 de top oynamalar vs ay delireceğim. Ben yan daireden bu kadar rahatsızsam Allah alt katındakilere sabır versin.
Yani bu görgüsüzlük değilde nedir?
Birde böylelerini savunanlar var ya !

Aynen arkadaşlar
Nasıl başedeceğim sanki dağdan inmişler. Yani bir insan kaç kere uyarılarılabilir.Sabartan beri bağrış çağrış konuşmalar ve evlerin de bir çocuk var sürekli koşuyor artık beynim almıyor.Dışarda görseniz insana benziyorlar ama insanlıklarını kaybetmişler resmen .İnanın o sesleri duydukça Allahınızdan bulun inşallah diye diye evde dolanıyorum .
Apartmanda oturma kültürü diye birşey yok resmen evde at koşturuyorlar.Kızlar oturduğum ev kendimizin.Şimdi taşınma imkanımız da yok napacağımı bilemiyorum.Sinirden hicbirseye odaklanamıyorum. Çocuğum derslerini bile çalışamıyor. ; (
Yemin ediyorum kendimi gördüm :) benim komşudada çocuk var, düşman başına diyorum. Ben genellikle onlar susunca habire tavana vuruyorum yatak odalarından. Gece uyutmuyorum. Şimdi biraz daha sustular. Ha bide şalterlerini attırabilirsin :)

Back
X