Cocuklarimin biri 5 biri 2 yasinda. Apartmanda yasiyoruz. Ev kucuk. Sadece haftasonlari parka goturebiliyorum. Onun disinda her gun disari cikip yuruyus falan yapiyorlar. Ama yine de evde patliyorlar. Haliyle kosmalar ziplamalar bagirarak oynamalar oluyor, uyariyorum ama gunduz cok da mudahele edemiyorum, cunku surekli dur oglum aman kizim kosma sunu yapma bunu yapma demek cocuklari olumsuz etkiliyor. Orasi da cocuklarin evi, tabi ki onlar da evlerinde rahat olmak isteyecekler. Sadece aksam gec ve sabah erken vakitte kiziyorum ve mudahele ediyorum erken yatirmaya calisiyorum, halisiz yerde gezdirmiyorum falan. Altta da cocuksuz biri kaliyor, sanirim bekar ya da yeni evli. Su ana kadar hicbir sikayet gelmedi. Demem o ki gunduz vakti cocugun kosmasina bir sey diyemezsiniz. 5 yasinda erkek cocuksa hele enerjileri hic bitmiyor. Disari bile cikarsan evde yine iki dk oturmuyorlar. Gece ve sabah erken disinda tabi ki. Ama gecen gece de sanirim alt katta birinin cocugu cok agladi. Ben de yazik bir derdi mi var acaba, belki de hastadir diye dusundum. Kim ister cocugu gurultu yapsin. Ben kendim de rahatsiz oluyorum. Otursunlar diye cizgi film aciyorum , yorulsunlar diye disari cikariyorum, ama baska ne yapabilirim. Bizim de gucumuz apartmanda ve kucuk bir dairede oturmaya yetiyor. Herkes birbirine anlayisli olmali.