- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
Yeni nesil çocuklar gerçekten bir tuhaf.
Bir elin parmakları bir olmadığı gibi, çocuklar da öyle.
Kimi uyarmayla laf söz dinler kimi gece 3 bağır çağır tepinir, koşar kaçar.
Eminim hiçbir aile kendi çocukları gürültü yapınca rahatlamıyordur, bir kere kendileri için bile zor.
24 saat onu çekiyorlar.
Ama şu var, dikkat etmeli.
Benim bebeğim gece hala 10 12 defa kalkar feryat figan susturulamaz sanki dövüyormuşuz gibi ağlar, hemen odasından alıp salona götürürüm üstümüzde uyuyan insanların odasına ses gitmesin diye.
Ha bu yaptığım çocuğum için hiç iyi değil, onu odasından uyku bölününce uzaklaştırmak daha da çok uyanmasına sebep olup, oraya bağlanmasını engelliyor ama konu komşu gece de çekmesin bizi diye yapıyorum mecbur.
Örneğim her ne kadar doğru olmasa da herkes biraz özveri göstermeli.
Başka sesten şikayet etseniz tamamen haklısınız, çocuk başka bir şey anlayışlı olun lütfen.
Bir elin parmakları bir olmadığı gibi, çocuklar da öyle.
Kimi uyarmayla laf söz dinler kimi gece 3 bağır çağır tepinir, koşar kaçar.
Eminim hiçbir aile kendi çocukları gürültü yapınca rahatlamıyordur, bir kere kendileri için bile zor.
24 saat onu çekiyorlar.
Ama şu var, dikkat etmeli.
Benim bebeğim gece hala 10 12 defa kalkar feryat figan susturulamaz sanki dövüyormuşuz gibi ağlar, hemen odasından alıp salona götürürüm üstümüzde uyuyan insanların odasına ses gitmesin diye.
Ha bu yaptığım çocuğum için hiç iyi değil, onu odasından uyku bölününce uzaklaştırmak daha da çok uyanmasına sebep olup, oraya bağlanmasını engelliyor ama konu komşu gece de çekmesin bizi diye yapıyorum mecbur.
Örneğim her ne kadar doğru olmasa da herkes biraz özveri göstermeli.
Başka sesten şikayet etseniz tamamen haklısınız, çocuk başka bir şey anlayışlı olun lütfen.