• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gorumceler yok mu

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.519
13.363
248
merhaba kk uyeleri.dun malumunuz bayram esimin ailesini ziyarete gittik.esimin ailesi koyde yasiyor.yani kafa olarak baya farkliyiz.dun gittigimizde en kucuk bekar gorumcem basladi konusmaya.neymis bu kiz niye bu kadar zayif.kizim 17 aylik 11 kilo yani kilosu gayet iyi.doktora da gittik kilosu iyi dedi.ama onlara laf anlatamiyorum.neymis sutten kes yemek yedir diyor.cok zayif iyi bakamiyorsun.yurumesi normal degil bize gonder nasi guzel yureyecek.tabi ben hepsine guzellikle cvp veriyorum.anlatiyorum ama bos.bi turlu kabullenmiyor.illaki siz iyi bakmiyorsunuz diyor.kizin cok siska herseyden korkuyor diyor.cvp verince surat asiyor herseye aliniyorsun diyir.alismislar tabi diger gelinler çit cikarmiyor ne deseler de biktim artik cidden her gidisimizde illaki bi laf soyluyor.kaynanam bu kadar karismiyor bana.goren sanki 10 cocuk bakti sanacak.benden 4 yas buyuk ve surekli benim dedigim olsun istiyor.napicam bilmiyorum

Doktoru kilosunun normal olduğunu söyledi deyin ve bi daha bu konuyu açmamasını söyleyin sert bi dille. O zaman anlar belki.

Doktoru kilosunun normal olduğunu söyledi deyin ve bi daha bu konuyu açmamasını söyleyin sert bi dille. O zaman anlar belki.
aynen oyle yaptim ama dinlemiyor bi turlu.kendi kendine her gelene diyo kizi hasta basi cok sicak.halbuki kizimin ilk gunden beri oyle ama gel de anlatm

Ay bi sanane be demek bu kadar zor mu ya? Karsinizdaki nerdeyse size hakaret ederken bu sakinlik neden ya dusundukce cildiriyorum. Cok oldun sen kes sesini diyemiyonuz mu?
ben sert bi sekilde konusuyorum.gorumcemin karakteri bu evde annesine dahi laflar soyluyor herkes alttan aliyor ama ben mecbur degilim.esimde takma bosver diyor ama takmamak elde degil

"Aaa ama canım sende ne uzattın ya :KK70: annesiyim bakıyorum merak etme hadi kapat artık bu konuyu kızım benim canımdır en iyi şekilde bakıyorum doktorumuzdan başkasını da dinlemiyorum bu konuda"

De ve bitir bence. Şakayla karışık bi tersleme olsun.

Hala uzatırsa " tamam kendi çocuğun olunca sen öyle yaparsın" de

Evde kalmış ya dert olmuş içine... kıskanıyor seni... sen de laf sok, seninki olunca sen doğru bakarsın ben bakamıyorum De, bir daha açamaz ağzını...

Evde kalmış ya dert olmuş içine... kıskanıyor seni... sen de laf sok, seninki olunca sen doğru bakarsın ben bakamıyorum De, bir daha açamaz ağzını...
bende oyle dusunuyorum.ilk evlendigimizden beri boyle ters bana.herseye bi laf soyluyor

"Aaa ama canım sende ne uzattın ya :KK70: annesiyim bakıyorum merak etme hadi kapat artık bu konuyu kızım benim canımdır en iyi şekilde bakıyorum doktorumuzdan başkasını da dinlemiyorum bu konuda"
inanir misiniz dun aynisini soyledim fakat devam ediyor.duvara soylesem duvar anlardi.goren zannedecek kendisi cocuk uzmani

Aciklama yaparsaniz daha cok konusur cevap vermeyin zamanla susar.
ilk zamanlar ne dese susuyodum ama baktim ki olacak gibi degil.bende konusuyorum mecbur.ben normalde kimseye cvp vermem dedigimi yaparim.beni artik cileden cikariyor.cocugumla ilgili herseye karisiyor yok niye kisa etek giydirmisim dusunun oralara kadar karisiyor

bende oyle dusunuyorum.ilk evlendigimizden beri boyle ters bana.herseye bi laf soyluyor
Duyma diyeceğim ama konu evladı olunca insan duyar her türlü... o aklı sıra seni can damarından vuruyor ya, sen de kimse yokken onu can damarından vur... ama kimse yokken yap ki hırçın davranıp o haksız durumda olduğunu belli etsin.

ilk zamanlar ne dese susuyodum ama baktim ki olacak gibi degil.bende konusuyorum mecbur.ben normalde kimseye cvp vermem dedigimi yaparim.beni artik cileden cikariyor.cocugumla ilgili herseye karisiyor yok niye kisa etek giydirmisim dusunun oralara kadar karisiyor
O zaman bir kere tersleyip susun her seferinde ayni kelimeyi kullanin sizi ilgilendirmez gibi mesela.

Duyma diyeceğim ama konu evladı olunca insan duyar her türlü... o aklı sıra seni can damarından vuruyor ya, sen de kimse yokken onu can damarından vur... ama kimse yokken yap ki hırçın davranıp o haksız durumda olduğunu belli etsin.
ben cocuk konusunda cok hassasim herseye laf soylesin ama cocuguma soylemesin.oda bunu biliyor iste

tek seferde ağır bir şekilde tersleyin,
ya da kısaca sana ne diyin.
benim kızım 5.5 yaşında 17 kilo, eşimin ailesinden sürekli bu kız hiç yemiyor, çok zayıf diyorlar,
sizin gibi 3 öğün hamur yiyip obez olmasından iyidir diyorum,
kimse kızımdan kıymetli değil ve kimse benim çocuğumun fiziksel özelliklerini eleştiremez.

tek seferde ağır bir şekilde tersleyin,
ya da kısaca sana ne diyin.
benim kızım 5.5 yaşında 17 kilo, eşimin ailesinden sürekli bu kız hiç yemiyor, çok zayıf diyorlar,
sizin gibi 3 öğün hamur yiyip obez olmasından iyidir diyorum,
kimse kızımdan kıymetli değil ve kimse benim çocuğumun fiziksel özelliklerini eleştiremez.
bende dedim ki ben çiti piti olsun istiyorum kilolu cocuk sevmiyorum.kaldi ki benim kizim zayifta degil zaten ama taş kafalilar iste

Back
X