canım her zaman bu psikolojide olmayacaz gün gelecek bizde çiçek açacağız gün gelecek bizim havamızda günlük güneşlik olacak
sabır sadece sabır ama nereye hangi zamana kadar bilmiyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
Saersoycum Bu Yaziyi Senmi Yazdin Valla Eğer Yazdiysan Sen Yazar Ol Bence çok Hoş Olmuş Duygularini çok Güzel Anlatmişsin Bazen Bendede Olur Böyle Insanin Içine Bir Hüzün çöker Hiçbişey Umrunda Olmaaz Hayata Farkli Bi Pencereden Bakar. Sadece Hüzünlü Sonbahar şarkilari Dinleyip Camdan Yağan Yağmura Bakmak Ister...
vah vah yanlizmisin gercekten! kardesim sen evliymissin niye uzuluyorsun esinden alsana tesllini, ama bu yazdini hikaye olarakmi yazdin gercek derdinmi anlamadim acikcasi oylese sen anneni ozlemissin en yakin zaman git gor hasretini gider illa kucuk olmak grekmiyorki annenlen birsey paslasmak icin ben gurbeetteyim senin bu yazdiklarina aslinda kendimi koydum ben annemi coooooooook ozledim yahu selamlar
canım her zaman bu psikolojide olmayacaz gün gelecek bizde çiçek açacağız gün gelecek bizim havamızda günlük güneşlik olacak
sabır sadece sabır ama nereye hangi zamana kadar bilmiyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım bu yazıyı senmi yazdın çok güzel ama fikirlerinde kızdım sana bak şimdi.Canım yaşamayı,hayatı sevelim.herşeye rağmen bu hissettiğimiz bütün duyguları kendini isteğimiz doğrultusunda yaşıyoruz.Kendini bu kadar çaresiz bırakma,hayata sımsıkı tutun,hayatın güzel yönlerini görmeye çalış,hayatındaki her sıkıntının üstesinden gelebileceğini düşün bunu başarıcaksın.Hayat,yaşamak herşeye rağmen çok güzel.Hep şükredelim ben şükrettiğim için şükrederim sende öyle yap canım arkadaşım.Bak yakında iizlerimiz gelicek buna yeterki yürekten inan.SEVGİLER....a.s.
canım benim duygularını paylaşıyor, ve en derinden yaşıyorum....
bende 1 yıldır babamın küçük kızı diilim....
ama ben hala babamın küçük kızı olmak istiyorum.....
bende zaman zaman bağıra bağıra ağlamak istiyorum...
ama korkuyorum bir daha susamamaktan....
kızıma göstermeden süzülür an be an gözyaşları....
ama hep mutlu bi yüz olmalı...gülen gözlerle bakmalı....
çünü kızım ağlamama dayanamaz...
o hep mutlu bi anne görmek ister
her şeye rağmen hayat çok kısa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?