• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün bende diyete başladım

sevdam_99

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
34
0
16
Kars
Arkadaşlar bende bu gün diyete başladım isveç diyeti sanırım 2 ayda 20 kilo vermem lazım sevdigim çocukla nişanlanmayı düşünüyoruz ama nişan elbisesinin yakışası lazım 82 kiloyum boyumda 1.74 bana tavsiyeleriniz varsa bekliyorum

benim sana tavsiyem hemen bir spora salonuna yazıl, bende düğünümden önce diyetle beraber spora gittim, bfit diye bir yer var belki duymuşsundur tüm türkiyede şubesi olan sadece kadınların gittiği bir salon.

Spor ve diyetle beraber 7 kg vermiştim, ama sadece yemeği keserek istediğin kiloya ulaşamazsın

Sabah kahve içicegim yerine bir tane form çayı içtim öglen olsun 2 tane haşlanmış yumurta yemem grekiyor inşallah olacak arkadaşlar

Yürügüş bandına binmek için yazıldım canım bu gün bende üniversite okuyorum akşamları gidicem mecburan inşallah işe yarar nişanıma tek engel kilolarım elbise yakışmaz

arkadaşlar biraz saçma olacak ama forum takip e tıkladıgım zaman, bende farklı bir sayfa açılıyor sitede sorun mu var??
buraya yazmam biraz saçma oldu ama kusura bakmayın

ben bu gün bir tane kepek eklegine yapılmış kaşarlı tost yedim yanında 2 bardak çay
DÜN AKŞAMDA BİR KASE YEŞİL FASULYE

Back
X