Dogum gununuz kutlu olsun

Buruk olmayin, boyle kucuk seylere huzunlenip kafayi taktigim zaman hep daha kotu, daha zor durumda olan kisileri dusunurum ben. Cunku onlarin haline bakinca simariklik yapmisim gibi hissederim ve hemen o dusuncemden kurtulurum.
Tek derdi basina yagan bombalardan evlatlarini korumak olan anneler var kimbilir ne dogumgunleri gecirmislerdir hediyesiz kutlamasiz..
Bugun onlarca askerimiz cephede kim bilir kacinin dogum gunu bugun sevgililerinden annelerinden ayrilar..
Bir hastane odasinda kolunda ignelerle, bogazinda borularla bugun dogum gunu olan kac kisi var kimbilir. Emin olun saglikli olayim da yeter ki dogum gunumu kutlayanim olmasin diyorlardir.
Ayaktasiniz, sagliklisiniz diye umuyorum, kendi kendinizi mutlu edin. Durumunuz uygunsa beyinize siz teklif edin aksam bir yere yemege gidelim bana bir pasta ismarlarsin belki yemekten sonra deyin. Dogum gunu dedigimiz bir sayidan ibaret. Bir kac saat once alinan bir kotu haberi yasamis birisi olarak yaziyorum, emin olun en guzel hediye saglikli olabilmek.
Lutfen kendinizi boyle ufak bir sey icin uzmemeye ve kotu hissetmemeye calisin.