• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün benim doğum günüm ama bir msj bile atan yok :(

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
Özetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadece :( camdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....

Mutlu yıllar :)
Sağlığınız yerindeyse hiçbir şeyin önemi yok inanın.
Hasta olup da önünüze hediyeler yığılsa kaç yazar?
Hayat kısa..
Böyle şeyler için kalbinizi karartmayın.

Biz burdan kutlarız boşverin eşinizi onların %90’ı mööö zaten .
Doğum gününüz kutlu olsun nice senelere :KK200:

şubatın ortasında doğmakla ilgisi ne. mesela haziran ortasında doğsaydın, akşama kadar çeşit çeşit sürprizleremi boğulcatın, gün boyu süren festival tadında kutlamalarmı olcaktı. eşin zaten sabah kutladığına göre odun değil demekki, akşama sürprizi vardır bence.

Dogum gununuz kutlu olsun :KK200:
Buruk olmayin, boyle kucuk seylere huzunlenip kafayi taktigim zaman hep daha kotu, daha zor durumda olan kisileri dusunurum ben. Cunku onlarin haline bakinca simariklik yapmisim gibi hissederim ve hemen o dusuncemden kurtulurum.

Tek derdi basina yagan bombalardan evlatlarini korumak olan anneler var kimbilir ne dogumgunleri gecirmislerdir hediyesiz kutlamasiz..
Bugun onlarca askerimiz cephede kim bilir kacinin dogum gunu bugun sevgililerinden annelerinden ayrilar..
Bir hastane odasinda kolunda ignelerle, bogazinda borularla bugun dogum gunu olan kac kisi var kimbilir. Emin olun saglikli olayim da yeter ki dogum gunumu kutlayanim olmasin diyorlardir.

Ayaktasiniz, sagliklisiniz diye umuyorum, kendi kendinizi mutlu edin. Durumunuz uygunsa beyinize siz teklif edin aksam bir yere yemege gidelim bana bir pasta ismarlarsin belki yemekten sonra deyin. Dogum gunu dedigimiz bir sayidan ibaret. Bir kac saat once alinan bir kotu haberi yasamis birisi olarak yaziyorum, emin olun en guzel hediye saglikli olabilmek.

Lutfen kendinizi boyle ufak bir sey icin uzmemeye ve kotu hissetmemeye calisin.

Dert ettiğin şeye bak benim de doğum günümü yıllardır kimseler kutlamaz. Bir tek face hatırlatıyor diye duvara yazan insanlar olur :)) Nice mutlu yıllara , akşamı bekleyin moralinizi bozmadan :)

Şubat'ın ortasında doğmak şu alaka soran arkadaslara hitaben. Benim bi kaç çok yakın arkadaşım doğum günü yazın ben onlara yazın ortasi çok aşırı sıcak demem hediye alır evine gider kutlardim ama onlar msj atıp doğum günümü kutlar sonuna da kusura bakma hediye alamadık kar yağıyor diye dışarı çıkamadım derlerdi ordan bilinç altı oldu işte bu sebeple öyle dedim

Back
X