• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gün benim doğum günüm ama bir msj bile atan yok :(

Dogum gununuz kutlu olsun :KK200:
Buruk olmayin, boyle kucuk seylere huzunlenip kafayi taktigim zaman hep daha kotu, daha zor durumda olan kisileri dusunurum ben. Cunku onlarin haline bakinca simariklik yapmisim gibi hissederim ve hemen o dusuncemden kurtulurum.

Tek derdi basina yagan bombalardan evlatlarini korumak olan anneler var kimbilir ne dogumgunleri gecirmislerdir hediyesiz kutlamasiz..
Bugun onlarca askerimiz cephede kim bilir kacinin dogum gunu bugun sevgililerinden annelerinden ayrilar..
Bir hastane odasinda kolunda ignelerle, bogazinda borularla bugun dogum gunu olan kac kisi var kimbilir. Emin olun saglikli olayim da yeter ki dogum gunumu kutlayanim olmasin diyorlardir.

Ayaktasiniz, sagliklisiniz diye umuyorum, kendi kendinizi mutlu edin. Durumunuz uygunsa beyinize siz teklif edin aksam bir yere yemege gidelim bana bir pasta ismarlarsin belki yemekten sonra deyin. Dogum gunu dedigimiz bir sayidan ibaret. Bir kac saat once alinan bir kotu haberi yasamis birisi olarak yaziyorum, emin olun en guzel hediye saglikli olabilmek.

Lutfen kendinizi boyle ufak bir sey icin uzmemeye ve kotu hissetmemeye calisin.

Bir kaç saat önce kötü haber almanıza rağmen bana yazdığınız için teşekkür ederim inşallah mutlu haberler de alırsınız. Yazdiklarinizda haklısınız . İnsan her an bir sürü kötü şey yaşayabiliyor hâl böyle olunca en azından kendimize ait böyle özel günlerde mutlu edilmek istiyoruz Nefs işte Hangimiz yenilmiyoruz ki ..

Şubat'ın ortasında doğmak şu alaka soran arkadaslara hitaben. Benim bi kaç çok yakın arkadaşım doğum günü yazın ben onlara yazın ortasi çok aşırı sıcak demem hediye alır evine gider kutlardim ama onlar msj atıp doğum günümü kutlar sonuna da kusura bakma hediye alamadık kar yağıyor diye dışarı çıkamadım derlerdi ordan bilinç altı oldu işte bu sebeple öyle dedim
sen onlara hediye aldığın halde, onlar sana geçte olsa hediye almıyosa kar kış bahanedir. olabilir kar var diye alamamıştır ama hava açınca telafi etmesi gerekir. bu sene karda yağmadı. bundan sonra sende sıcağı bahane edersin. tansiyonum çıkıyo bayılıyorum dışarı çıkamadım hediye alamadım kusura bakma dersin. ben sürekli hediye aldığım halde bana alınmıyosa, bende aynı onun gibi yaparım. mutlu yıllar

Dogum gununuz kutlu olsun :KK200:
Buruk olmayin, boyle kucuk seylere huzunlenip kafayi taktigim zaman hep daha kotu, daha zor durumda olan kisileri dusunurum ben. Cunku onlarin haline bakinca simariklik yapmisim gibi hissederim ve hemen o dusuncemden kurtulurum.

Tek derdi basina yagan bombalardan evlatlarini korumak olan anneler var kimbilir ne dogumgunleri gecirmislerdir hediyesiz kutlamasiz..
Bugun onlarca askerimiz cephede kim bilir kacinin dogum gunu bugun sevgililerinden annelerinden ayrilar..
Bir hastane odasinda kolunda ignelerle, bogazinda borularla bugun dogum gunu olan kac kisi var kimbilir. Emin olun saglikli olayim da yeter ki dogum gunumu kutlayanim olmasin diyorlardir.

Ayaktasiniz, sagliklisiniz diye umuyorum, kendi kendinizi mutlu edin. Durumunuz uygunsa beyinize siz teklif edin aksam bir yere yemege gidelim bana bir pasta ismarlarsin belki yemekten sonra deyin. Dogum gunu dedigimiz bir sayidan ibaret. Bir kac saat once alinan bir kotu haberi yasamis birisi olarak yaziyorum, emin olun en guzel hediye saglikli olabilmek.

Lutfen kendinizi boyle ufak bir sey icin uzmemeye ve kotu hissetmemeye calisin.

Özetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadece :KK43: camdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....
Dogum gunlerimde ilk hediyemi kendim alirim:))bir de hediye paketi yaptirir eve gelir acarim.sizde yapin valla insan bir mutlu oluyor:))hatta not yazdirip cicek siparisi verin valla bak.eve gondersinler.amannnn bosver sekerim kimseden bekleme kendini mutlu et

Kimi kutlanmak ister kimi de benim gibi nefret eder. Ben illet olurum böyle kutlamalara. Bunu bildikleri için sabahtan başlar çevremdekiler aramaya. Üstelik her doğum günümde ayrı ayrı cinslikler üretirler.
En utandığım ise öğlen yemeğine gittiğimiz yerde dışarıya mutlu yıllar şarkısıyla birlikte garson tarafından getirilen pasta ve tüm oradakilerin alkışları ve kutlamalarıyla geçen doğum günümdü.

Neyse, siz seviyorsunuz öyleyle; Mutluuuuuuuuuuuu
Huzurluuuuuuuuuuu
Sağlıklııııııııı
Bir ömür diliyorum size.

Özetle durum bu. İçim buruk sevinçli değil ağlamaklıyım. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sabah bir kuru doğum günün kutlu olsun cümlesiyle işe gönderilen eş var elde sadece :KK43: camdan bakarken korgo arabasını gördüm bana hediye gelmiş diye heyecanla bekledim sonra yine baktığımda araç yoktu tabi gelen gidende Şubat'ın ortasında doğarsan böyle olur demekki diyorum kendime her türlü saçma şeyler itina ile düşünülür....

Nice senelere:) benim de eşimden başka doğum günümü kutlayan olmaz, ama o bana yetiyor çok şükür. :) sizinki de akşama kutlar belki.

Doğum gününüz kutlu olsun,Allah sağlıklı ve huzurlu yıllar nasip etsin.

Az sabır,belki akşama bir sürpriz vardır.
Hem böyle şeylere pek kafa yormamak,takılmamak lazım.Medya bu işleri çok fazla ciddiye almayı öğretti insanlara, reklam meselesi tabii.Yok Sevgililer günü,yok bilmem ne günü hediye beklentileri falan...
Gerçi doğum günü bunlardan farklı ama,insan telaşe arasında unutabilir de, deyip geçmek en güzeli.

Back
X