Bu gün ilk bekar günüm...

yeni ruh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2007
327
13
96
İstanbul
Evet davam görüldü.Sonuçlandı.
Bugün ilk bekar günüm.
Adliyenin kapısında burada ne işim var benim dedim ama çok sürmedi Allahtan.Sonra koştura koştura işe geri döndüm.Hiçbirşey olmamış gibi çalıştım eve geldim.Hani sıcakken yaran anlamazsın üstünden zaman geçince acıdan duramazsın ya..Hala bekliyorum acıyacak mı diye.Resmen acısın,üzüleyim istiyorum...Üzülemiyorum...Sanki bir evrak işi vardı da gittim onu hallettim.O internette bile başkasına bakınca kıskançlıktan öldüğüm,yemeklerini vitamin gruplarına göre ayırdığım,sürekli beni seviyor musun diye şımarıklık yaptığım,yağmurda koltukaltına saklındığım,beni işten almaya geleceği için çıkışa yakın çocuk gibi heyecanlandığım evladımın babasını sonsuza kadar terkettim ve hiç canım acımıyor...Ne yaptın sen bana bu kadar kötü ya!

Ben adliyeye gitmek,sevdiğim birşeyden nefret etmek istemiyordum ki..Lise de hayalini kurduğum böyle birşey değildi.Ben artık kimseyi sevemeyecek miyim?Sabırsızlıkla bekledim evladımı parka babasıyla götüremeyecek miyim şimdi?Niye yaşattın bunu bana..Sırf bunun için bile seni affetmeyeceğim...Kendimi de.....Hayatımı bu kadar ucuzca senin önüne sunup harcatan kendimi de...

Hayat çok garipmiş...

Bakalım daha ne göreceğim...

canım benim çok üzüldüm
hakkında hayırlısı olsun bundan sonra
inşallah yeni bir sayfa açılır hayatında herşey güzel olur gönlünce olur...
sakın yıpratma kendini hayata küsme
sevgiler...

okudum ama ne yazsam bılemedimm
mevlam neyler neylerse güzel eyler diyelım hayırlısı olsun arkadaşım
yeni yaşantında umarım mutluluk hep yanıbaşında olur

insallah bundan sonra karsiniza iyi insanlar cikarda bugünleri bir daha hic hatirlamazsiniz
sanirim sorun yine aldatma vakasi yoksa seven kadin bu kadar kolay bitiremez

duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz çok etkilendim yazdıklarınızdan
umutsuzluğa kapılmayın hayatınıza yeni bir sayfa açmışsınız
eminim güzel günler sizi bekliyor
mutluluk,sağlık,huzur dolu seneler geçirmeniz dileğiyle

Hayat gerçekten ne garip 1dk.önce sevinç çığlıkları atarken 1 dk.sonra hüzünlenebiliyor insan bunu bu sabah anladım yaşadıklarınız gerçekten üzücü şeyler umarım bundan sonra mutlu sevgi dolu ve daha sağlıklı bir hayatınız olur sevgiler..

ne denir ki,sizin ve oğlunuz için güzel şeyler dilemekten başka,her son bir başlangıç,umarım bundan sonra ki bütün başlangıçlarınız güzel olur,hayat ne sürprizler sunar insana..

size acı verecek bir ilişikiyi sonlandırmaya karar vermeniz
kendinize bu eziyeti çektirmemeniz ne güzel bir şey
takdir edilecek şey doğrusu..
üzülürsünüz elbette bir gün üzülürsünüz iki gün üç gün..
ama elbet bir gün biter
mutlu olduğunuza inansaydınız zaten boşanmazdınız
hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki
yeni başlangıçlar sizi bekliyor
hayat kaldığı yerden devam ediyor

canım normalde bu sitede hiç yorum yapmam ama inana senin durumun farklı içim gitti kendimi birden senin yerine koydum ama duygularımı anlatamam allah dayanmma gücü versin sabır versin bundan sonra bari yüzün gülsün allah yar ve yardımcın olsun

Canım umarım bundan sonraki hayatında herşey istediğin gibi olur. Oğlunla birlikte mutlu ve huzurlu günler geçirirsin ve tabiki sevdiklerinle birlikte:1hug:

insallah bundan sonra karsiniza iyi insanlar cikarda bugünleri bir daha hic hatirlamazsiniz
sanirim sorun yine aldatma vakasi yoksa seven kadin bu kadar kolay bitiremez
Aldatıldım evet..ama bir kadınla değil...Evlenmeden önce söylediği tüm güzel sözlerin kocaman bir palavra olduğu yönünden aldatıldım.

Konuşarak herşeyi aşarız demişti hiçbirzaman konuşamadık.Küfür çeşitlerini de bu konuşma denemelerimde bol bol öğrendim.

Sen benim en değerlimsin dedi laptop'undan ,eski bir lise arkadaşından veya sakladığı promosyon dandik bir üründen bile az değer gördüm her zaman..

Birbirimize saygımızı hiç yitirmeyeceğiz dedi saygısızlık neymiş onda öğrendim.

Sen tam aradığım kadınsın derken birden cümleler seninle evlendiğime çok pişmanım olarak değişmeye başladı.

Elini sıcak sudan soğuk suya sürmeyeceksin kahvaltını bile ben hazırlayacağım dedi..hizmetçi gibi çalışsamda hiç yetmedim yetemedim yetmedi...

Tek sen önemlisin benim ailem sen olacaksın dedi hırsız (evden bir sürü şey çalındı büyü amaçlı) ve büyücü annesi yüzünden bir ton hakarete uğradım.

vs vs vs..evet aldatıldım....

arkadaşım umarım yaran hiç acımaz birdaha hiç kimse kanatamaz :teselli:
hayatta herşey insanlar için kimin ne zaman ne olacağı bilinmez ..önemli olan iyi yada kötü yaşadığımız herşeyden ders almayı bilmemiz ..
yeni hayatınızda evladınızla birlikte mutluluk ve başarı dilerim a.s.

Herkese çok teşekkür ederim.Eskiden bir teşekkür et butonu vardı herkese tek tek yazamasanda orada teşekkür edebiliyorduk en azından.Şimdi bulamıyorum onu sanırım birşeyler değişmiş burada.Çok teşekkür ederim size...Burası gerçekten rahatlatıyor.Herkesin samimiyetine gönülden inanıyorum burada..o yüzden en yakın arkadaşıma anlatıyorcasına rahatlıyorum.Tekrar tekrar teşekkür ederim...

Yazdıklarından cok etkilendim..Resmen içim ezildi..Sanki ben yaşamışım gibi..
İçtenlikle bundan sonra mutlu olmanı diliyorum...

hayatında yeni açtığın pırıl pırıl sayfada kıymetini bilecek kişilerle karşılaşmanı diliyorum...hayırlısı olsun inşallah arkadaşım.... :1hug:

Gelmis gecmis olsun canim...insallah bundan sonra hayal ettigin mutlulugu yasarsin...

Kimse bosanmak icin evlenmezki, herkes bir hayal ile cikar yola, o hayali gerceklestirmek ister, var gücünle ugrasir emek verir fedakarlik yapar...lakin gün gelir ve verdigin emeklerin hepsi kurak bir tarlaya gittigni gördügün vakit ya hayalinden vazgececeksin yada kendinden...sen en dogrusunu yaptin kardesim, hayalinden vazgectin ama kendinden degil...hem insanin sadece bir hayali olmaz degilmi??:delphin:

Yasadigmiz sürece bütün hayaller bizim....a.s

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

Allah dayanma gücü versin inşallah bundan sonra yüzünüz öyle güler ki ömür boyu hiç solmaz =) hayat bu nelerle karşılaşıyoruz kendinizi yıpratmayın hayata sıkı sıkı tutunmaktan vazgeçmeyin =)

yazını okuduğunda hüzünlendim cnım ya
hayat hiç istediğimiz gibi gitmiyor
hiç ummadığımız şeyler başımıza geliyor.

umarım hep böyle güçlü olursun hayatta.

çok geçmiş olsun....
kapanan her kapı yeni bir kapının açılması için fırsattır...
hakkınızda hayırlısı olsun...

ben yazını okuyunca üzülmedim
çünkü bu kararlılığn beni çok mutlu etti
olayları çok güzel algılamış ve kendine saygılı davranmışsın
seni üzen, sana değer vermeyen birini hayatından çıkararak kendin ve çocuğun için en doğru olanı yapmışsına.s.
eşin eminim ki çok pişman olur ileride ama bu ihtimali bile düşünme, önüne bak..

şu an her şey çok taze, başkasını sever miyim diyorsun ama her şey bir anda değişebilir.
kalbini kapatma güzelliklere, sevgilere..
bu konuda birçok örnek üye arkadaşımız var daha sonra gerçek aşkı, sevgi-saygı dolu bir evliliği yamış bir sürü insan var, unutma ve umudunu yitirme..yerimsenibena.s.

Back
X